Χμ, μεγάλη ιστορία... Καταρχάς, για το site ήξερα ότι υπήρχε πολλά χρόνια πριν, (νομίζω κάπου στο 2005) αλλά δεν είχα κάποια αφορμή για να γραφτώ. Καθώς έψαχνα για διάφορα, θυμάμαι, είχε βρεθεί πολλές φορές μπροστά στο δρόμο μου, αλλά εγώ απλός το προσπερνούσα. Δεν το είχα ψάξει, για να δω κάτι το οποίο να με εντυπωσιάσει. Εκείνη την εποχή δεν ήξερα τίποτα για τους μηχανισμούς του παιχνιδιού, απολύτως τίποτα. Όπως υπήρχε και μια μέρα που έμαθα για το Serebii, το οποίο πραγματικά με εξέπληξε, υπήρχε και μία άλλη την οποία έψαχνα για το breeding. Έπεσα πάνω στον οδηγό του BLUE. Πραγματικά πολύ καλός. Αφού τον διάβασα, λέω: "Παίζει να 'χει κι άλλο ζουμί, κάτσε να ψάξω.". Τότε, μπήκα για τρίτη φορά στο forum. Την πρώτη, δεν είδα τίποτα, την δεύτερη; Κάθισα λίγο και είδα μερικά posts, απ' τον BLUE. Αλλά δεν είχα χρόνο κι έφυγα. Η τρίτη φορά ήταν περίπου δύο μήνες πριν γραφτώ. Γενικά είδα πολλά posts με διάφορα θέματα, και έκρινα, πως υπάρχουν και κάποιοι καλύτεροι από 'μένα πάνω στο θέμα. Και, φυσικά, γίνεσαι καλύτερος εάν σε περιτριγυρίζουν καλύτεροί σου. Τότε έχεις κάποιον να ανταγωνιστεις. Το καλοκαίρι λοιπόν, με αφορμή αυτό που μου συνέβει στην Diamond, έγινα μέλος. Μετά από μια θερμή υποδοχή του Νίτζα και του κολλητού του, συμπάθισα το site. Εδώ, αυτόν τον ένα χρόνο έχω μάθει πολλά για τα Pokemon, αλλά και για τη ζωή γενικά. Ακούς, εσύ επισκέπτη που διαβάζεις αυτό το post, και βαριέσαι να γίνεις μέλος; Μην περιμένεις τη δευτέρα παρουσία, κάντω ΤΩΡΑ!
Επίσης, επειδή το φαινόμενο του bullying έχει πάρει εξωπραγματικές διαστάσεις, εις βάρως συγκεκριμένων προσώπων, βρίσκω την κατάλληλη ευκαιρία για να πω τα εξής:
Σε αυτούς που ενωχλούνται: Το να μη δίνεις σημασία είναι μια πολιτική, αλλά αυτό πάει αναλόγος με την περίπτωση. Το να μην δίνεις δικαιόματα, είναι το καλύτερο.
Σε αυτούς που ενοχλούν: Πριν κάνεις κάτι σε κάποιον άλλο, "μπες στα παπούτσια του" και σκέψου πως θα ήταν να σου φέρονταν με τον ίδιο τρόπο. Άλλο το αστείο και άλλο το ενοχλητικό. Δεν είναι μαγκιά να ενοχλείς κάποια άτομα τα οποία σου φαίρονται αξιοπρεπώς. Απ' αυτή τη συμπεριφορά ένας τρίτος μπορεί να αποκομίσει πολλά στοιχεία για 'σένα και το χαρακτήρα σου...
Σε ΟΛΟΥΣ: Το χειρότερο κακό δεν το κάνουν αυτοί που ενοχλούν, αλλά αυτοί που σιωπούν (Γνωστή φράση, για όσους γνωρίζουν...)
!
Ο καθένας ξέρει πιο είναι το σωστό και ξέρει τον τρόπο για να το επιτύχει. Θεώρισα σωστό να κάνω κι εγώ μια κίνηση για την καλύτερη συμβίωση των μελών, βοηθάντας αυτούς που βρίσκουν το forum μια εμπόλεμη ζώνη. Τέλος, όχι, δεν τα 'πα αυτά για να το παίξω μάγκας, αλλά για να βοηθήσω αυτούς που το χρειάζονται.