Legendary Pokémon

Full Version: Πως και απο που μαθατε αυτην την ιστοσελιδα και οι εντυπωσεις;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
(01-06-2009 06:49 PM)AdK Wrote: [ -> ]στα Forums εκει ομως γνωρισα τον κυριο Χαραλαμπο απο πανω και μου ειπε οτι "ε ξερεις υπαρχει ενα uber site μπες!! Toungue"

χαχαχαχαχα νομιζω εχω αποθηκευμενα εκεινα τα πμς :Ρ Παλιες εποχες
Οσον αφορα εμενα...χμ...οπως οι περισσοτεροι απο εδω ετσι και εφω σε καποια ηλικια ημουν πορομενος με τα ποκεμον...ηθελα λοιπον να γινω μελος σε ενα forum pokemon...τηηνεκαιρια αυτη μου την εδωσε το lp...αλλα προτου ερθω εψαχνα για να βρω το καλητερο απο τα ελληνικα...ε λοιπον...μια φορα μπηκα εδω και δεν το αποχοριστηκα ποτε....και οποτε ειχα διαβασμα δουλεειες κτλπ.....παλι...μετα απο λιγο καιρο επανερχομουν και το εβρησκα πιο εξεληγμενο...ετσι γενηθηκε μια καινουργια ποροση το lp...αυτα...παντος δεν υππηρχε τιποτα το συγκεκρημενο με το να μου το προτηνουν....μονος μου το βρηκα....
Πως έμαθα για το legendary pokemon? Καλή ερώτηση! Βασικά από την στιγμή που άρχισα να ασχολούμαι με competitive battling επιθυμούσα να έχω κάποια sites ως σημείο αναφοράς από τα οποία θα παίρνω τις πληροφορίες τις οποίες χρειάζομαι και θα βελτιώνομαι συνεχώς! Δεν μου το σύστησε κάνενας το legendary pokemon αν και έχω πολλούς φίλους που ασχολούνται με πόκεμον(όχι όμως ανταγωνιστικά μόνο για την πλάκα τους). Απλώς άρχισα το googlarisma και το πέτυχα όπως πέτυχα και το smogon και άλλα(ΟΚ δεν κάνω άλλη διαφήμιση!). Τώρα πρέπει να πω ότι δεν έγινα από την αρχή μέλος αλλά το τσέκαρα τακτικά για να μάθω αυτά που ήθελα! Ήρθε όμως η ώρα να ασχοληθώ ακόμα πιο ενεργά οπότε το να γίνω μέλος κρίνοταν επιβεβλημένο.
Οι εντυπώσεις μου μέχρι τώρα!
Υπάρχουν πολλά καλά παιδιά εδώ και πιστεύω ότι θα μάθω περισσότερα! Οπότε μέχρι τώρα ΟΛΑ ΚΑΛΑ
Περισσότερες εντυπώσεις προσεχώς μόλις κλείσω κανά μήνα εδώ!
Χμ, μεγάλη ιστορία... Καταρχάς, για το site ήξερα ότι υπήρχε πολλά χρόνια πριν, (νομίζω κάπου στο 2005) αλλά δεν είχα κάποια αφορμή για να γραφτώ. Καθώς έψαχνα για διάφορα, θυμάμαι, είχε βρεθεί πολλές φορές μπροστά στο δρόμο μου, αλλά εγώ απλός το προσπερνούσα. Δεν το είχα ψάξει, για να δω κάτι το οποίο να με εντυπωσιάσει. Εκείνη την εποχή δεν ήξερα τίποτα για τους μηχανισμούς του παιχνιδιού, απολύτως τίποτα. Όπως υπήρχε και μια μέρα που έμαθα για το Serebii, το οποίο πραγματικά με εξέπληξε, υπήρχε και μία άλλη την οποία έψαχνα για το breeding. Έπεσα πάνω στον οδηγό του BLUE. Πραγματικά πολύ καλός. Αφού τον διάβασα, λέω: "Παίζει να 'χει κι άλλο ζουμί, κάτσε να ψάξω.". Τότε, μπήκα για τρίτη φορά στο forum. Την πρώτη, δεν είδα τίποτα, την δεύτερη; Κάθισα λίγο και είδα μερικά posts, απ' τον BLUE. Αλλά δεν είχα χρόνο κι έφυγα. Η τρίτη φορά ήταν περίπου δύο μήνες πριν γραφτώ. Γενικά είδα πολλά posts με διάφορα θέματα, και έκρινα, πως υπάρχουν και κάποιοι καλύτεροι από 'μένα πάνω στο θέμα. Και, φυσικά, γίνεσαι καλύτερος εάν σε περιτριγυρίζουν καλύτεροί σου. Τότε έχεις κάποιον να ανταγωνιστεις. Το καλοκαίρι λοιπόν, με αφορμή αυτό που μου συνέβει στην Diamond, έγινα μέλος. Μετά από μια θερμή υποδοχή του Νίτζα και του κολλητού του, συμπάθισα το site. Εδώ, αυτόν τον ένα χρόνο έχω μάθει πολλά για τα Pokemon, αλλά και για τη ζωή γενικά. Ακούς, εσύ επισκέπτη που διαβάζεις αυτό το post, και βαριέσαι να γίνεις μέλος; Μην περιμένεις τη δευτέρα παρουσία, κάντω ΤΩΡΑ!

Επίσης, επειδή το φαινόμενο του bullying έχει πάρει εξωπραγματικές διαστάσεις, εις βάρως συγκεκριμένων προσώπων, βρίσκω την κατάλληλη ευκαιρία για να πω τα εξής:

Σε αυτούς που ενωχλούνται: Το να μη δίνεις σημασία είναι μια πολιτική, αλλά αυτό πάει αναλόγος με την περίπτωση. Το να μην δίνεις δικαιόματα, είναι το καλύτερο.

Σε αυτούς που ενοχλούν: Πριν κάνεις κάτι σε κάποιον άλλο, "μπες στα παπούτσια του" και σκέψου πως θα ήταν να σου φέρονταν με τον ίδιο τρόπο. Άλλο το αστείο και άλλο το ενοχλητικό. Δεν είναι μαγκιά να ενοχλείς κάποια άτομα τα οποία σου φαίρονται αξιοπρεπώς. Απ' αυτή τη συμπεριφορά ένας τρίτος μπορεί να αποκομίσει πολλά στοιχεία για 'σένα και το χαρακτήρα σου...

Σε ΟΛΟΥΣ: Το χειρότερο κακό δεν το κάνουν αυτοί που ενοχλούν, αλλά αυτοί που σιωπούν (Γνωστή φράση, για όσους γνωρίζουν...) Blink !

Ο καθένας ξέρει πιο είναι το σωστό και ξέρει τον τρόπο για να το επιτύχει. Θεώρισα σωστό να κάνω κι εγώ μια κίνηση για την καλύτερη συμβίωση των μελών, βοηθάντας αυτούς που βρίσκουν το forum μια εμπόλεμη ζώνη. Τέλος, όχι, δεν τα 'πα αυτά για να το παίξω μάγκας, αλλά για να βοηθήσω αυτούς που το χρειάζονται.
εγώ παιδιά χρς ν σς γνωρίζω κθλ διαβάζω αυτά π γράφετε κ περνάω πλ κλ. Βσκ έψαχνα γ κτ πληροφορίες γ τ ποκεμον κ τελείως τυχαία μπήκα εδώ. Σ αυτήν τν ιστοσελίδα μπορώ ν βρώ τ πάντα γ τ ποκεμον!!! Κ τ παίδια όλα εδώ ειναι φοβερά.
Μια ωραια μερα (αρκετα παλια) ειχα την εξης -χαζη- απορια:<<Ειναι το Lucario θρυλικο;>>.Παταω λοιπον στο search του Google: Legendary Pokemon.Ε,ετσι βρεθηκα εδω.Εντυπωσιαστηκα!Παρακολουθουσα συζητησεις για καμποσο καιρο,ωσπου τελικα εγινα μελος.Για τις εντυπωσεις μου τωρα.Πρωτα απ' ολα,περναω καταπληκτικα!Εχω μαθει αρκετα χρησιμα πραγματα και ολοι εδω περα ειναι ευγενικοι και ξερουν πολλα απο Pokemon.Παραπονο;Ουτε ενα!Δεν θα ειχα λογο αλλωστε να παραπονεθω για κατι!
Ήταν πριν μερικούς μήνες όταν πήγα στα Saturn για το Shaymin giveaway event. Φεύγοντας πήρα μερικα αυτοκόλλητα μπας και καλλύψω το -ανεκδιήγητα ταλαιπωρημένο- ds μου, καθώς και ένα αυτοκόλλητο legendarypokemon.net. Αυτό ηταν...και τώρα πως τα φέρνει η τύχη...μέσω το legendarypokemon.net έμαθα πως θα αποκτήσω και δεύτερο shaymin...! Και φυσικά τώρα, έχω την ευκαιρία που το giveaway σου κατασπαράζει. Shiny Shaymin...!
εμενα με αναγκασε ο SPAMVOR
ego epsaxna sto internet apo to kinito mou gia to panelinio prota8lima kai etsi kateliksa sto site meta imoun periergos na do pos ine to site kai ektos kinitou kai etsi mpika,kai meta apo kapies meres egina kai melos.
EMENA MOU THN SISTISE O SLAMECE78!!!
εγω καθως πριν λιγα χρονια ειπα "για κατσε δν μπορει να μην υπαρχει site για ποκεμον".Ετσι να το το google,να τη η αναζητηση να το serebii(που με βοηθησε στα αγγλικα) και μετα απο λιγο καιρο βρηκα(τυχαια) και το LP...Απο τοτε ειναι στα favorites οποιου pc κι αν εχω/ειχα......Οσο για τα παιδια πιστευω οτι ειναι οι περισσοτεροι ενταξει αν και δν μοθ αρεσουν αυτοι που χρησιμοποιυν AR
Την ιστοσελίδα έμαθα όταν πρωτογνώρισα τον Ηρακλή (Arty2) και τον Αντώνη (Eraleas). Οπως έχω ξαναπεί μέσα από αυτήν έχω γνωρίσει πολλούς σημαντικούς φίλους και έχω κάνει πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Από αύριο και για 9 μήνες θα είμαι στο στρατό. Σας χαιρετώ όλους και υπόσχομαι πως θα επιστρέψω δριμύτερος!
βασικα εγω την βρηκα εντελως τυχαια, περσι, οπου εψαχνα στο google ερωτησεις διαφορες σχετικα με τα ποκεμον, αλλα τις εγραφα στα ελληνικα!Και νομιζω ησασταν το πρωτο αποτελεσμα.... Smile
Ούτε πώς θυμάμαι πώς ακριβώς αλλά κοντά στα Χριστούγεννα, όταν έψαχνα να δω τι παίζει για Pokémon, κάπως έφτασα κι εδώ. Πρέπει να έφτασα πατώντας κάνα legendary pokemon, όπως πολλοί άλλοι. Και είπα, δες μαι ελληνική κοινότητα για Pokémon. Τόσο καλά είναι ακόμα;

Το πόσο καλά ήταν, είναι και θα είναι το κατάλαβα από τότε που ξαναείδα ένα κομμάτι της πρώτης ταινίας στα ελληνικά, εντελώς πειραματικά. Από τότε, απλώς τα έχω λιώσει.
Λοιπον, η αληθεια πως αρχικα νομιζα πως ημουν το τελευταιο ατομο στην Ελλαδα που ασχολειται με τα ποκεμον οποτε ουτε καν εκανα τον κοπο να ψαξω για ελληνικες κοινοτητες.Ομως, μια μερα, ετσι οπως χαζευα τελικους σε παγκοσμια πρωταθληματα, πεφτει το ματι μου επανω στο ελληνικο πρωταθλημα της 4ης γενιας.Την ημερα που το παρακολουθησα ηταν καμια βδομαδα πριν βγουν οι κασετες της 5ης γενιας, ομως μου εκανε , αν μη τι αλλο, εντυπωση οτι τα ποκεμον οχι μονο αντεξαν στην χωρα μας, αλλα ειχαν και πρωταθλημα (τωρα επισημο η ανεπισημο λιγο με ενοιαζε/νοιαζει).Στο ιδιο βιντεο, αν θυμαμαι καλα, γινοταν αναφορα για ενα "legendarypokemon.net" ενω στα σχολια υπηρχε και ενας συνδεσμος.Μου λεει ο αδερφος μου "ΓΙα δοκιμασε.Μπορει να παιζει κανα ενεργο forum.".

Χαιρομαι που τον ακουσα. Smile
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's