24-11-2008, 05:13 PM
24-11-2008, 05:57 PM
εγω πιστευω λιγο στη μαγεια,γιατι υπαρχει και ο ντεϊβιντ κοπερφιλντ
24-11-2008, 06:18 PM
Ναι πιστευω πολυ στην μαγια.
Βασικα οχι τοσο μαγια.Δεν θα το ονομαζα ετσι.Απλα μυστηρια πραγματα που πολυ θεωρουν οτι δεν υπαρχουν και ειναι βλακειες..
Αλλα εγω τα πιστευω.Παντα ειχα κολλημα με τετοιa θεματα
Βασικα οχι τοσο μαγια.Δεν θα το ονομαζα ετσι.Απλα μυστηρια πραγματα που πολυ θεωρουν οτι δεν υπαρχουν και ειναι βλακειες..
Αλλα εγω τα πιστευω.Παντα ειχα κολλημα με τετοιa θεματα
24-11-2008, 06:27 PM
Μμμμ..Εγώ και πιστεύω και δεν πιστεύω...Όταν βλέπω κάτι π.χ. σαν αυτό και δεν μπορώ να το εξηγήσω, τότε δεν έχω παρα να το αποδώσω στη μαγεία...
Α, και david blaine rox
Α, και david blaine rox
24-11-2008, 07:35 PM
εγώ πιστεύω στη μαγεία αλλά οχι και στα ξέρεις του τύπου: Α!!! να βλέπεις εβγαλα ένα κοτόπουλο απ'το καπέλο μου!!!ΟΥΑΟΥ!!!:evil:
μια πρώην φίλη μου είχε ένα θείο ταχυδακτυλουργό και την έκανε να πετάει.Αλλά μετά ανακαλύψαμε μια πετονιά πολύ πολύ ψιλή και του ζητήσαμε να το ξανακάνει -είχαμε κόψει λίγο τη πετονιά- και έπεσε κάτω η πρώην φίλη μου και της λέω: «εμ, το πάθημα γίνεται μάθημα »
και btw όταν ήρθε στην Ελλάδα ο david coperfield πήγα και τον είδα και πήγε στις μπαχάμες και ήρθε...
μια πρώην φίλη μου είχε ένα θείο ταχυδακτυλουργό και την έκανε να πετάει.Αλλά μετά ανακαλύψαμε μια πετονιά πολύ πολύ ψιλή και του ζητήσαμε να το ξανακάνει -είχαμε κόψει λίγο τη πετονιά- και έπεσε κάτω η πρώην φίλη μου και της λέω: «εμ, το πάθημα γίνεται μάθημα »
και btw όταν ήρθε στην Ελλάδα ο david coperfield πήγα και τον είδα και πήγε στις μπαχάμες και ήρθε...
24-11-2008, 07:56 PM
Εννοείται πως όχι. Αλλά εάν η αγάπη θεωρείται μαγεία, τότε ναι, πιστεύω.
24-11-2008, 08:03 PM
καλό fr3quency!!!!!!!!!! Me too! I agree with u!!
24-11-2008, 09:37 PM
Dragar και εγω εχω κολλημα με αυτο το θεμα!αλλοστε για αυτο το ανοιξα το θρεντ για να δω αν πιστευετε ή οχι!Παντος εγω ειμαι Neutrual σε αυτο το θεμα.Α!και στην μαγια της αγαπης πιστευω και εγω γιατι το εχω ζησει!
24-11-2008, 10:57 PM
Κατα τη γνώμη μου, μαγεία και λοιπά δεν υπάρχουν. Όλα αυτά τα κόλπα είναι ότι λέει η λέξη, κόλπα. Τα πάντα βασίζονται κάπου/σε κάτι. Κι αυτό το κάτι το ξέρει ο μάγος κι όχι εμείς. Και τις θεωρίες σε φάση "ααα, αυτός έχει μάθει να χρησιμοποιεί περισσότερο απο το 255% του εγκεφάλου του" ή "ααα, έχει έκτη αίσθηση" δεν τις πιστεύω και τις θεωρώ σχεδόν γελείες. Νταξ, μπορεί να υπάρχουν πράγματα που δεν μπορώ κι εγώ να εξηγήσω, αλλά απλά καταλαβαίνω ότι δεν μπορώ να τα εξηγήσω γιατί δεν με αφήνει ο "μάγος".
24-11-2008, 11:38 PM
εγω δεν πιστευω στην μαγειια, πιστευω στοις θυσιες σε χαρη της μαγειας
προχτες θυσιασα μια κατσαριδα στο ονομα του Θορ, και ω ναι εριξε κεραυνους (ειναι ενα παραδειγμα με το τι μπορει να πετυχεις με τοις θυσιες).
προχτες θυσιασα μια κατσαριδα στο ονομα του Θορ, και ω ναι εριξε κεραυνους (ειναι ενα παραδειγμα με το τι μπορει να πετυχεις με τοις θυσιες).
24-11-2008, 11:50 PM
(24-11-2008 10:57 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Κατα τη γνώμη μου, μαγεία και λοιπά δεν υπάρχουν. Όλα αυτά τα κόλπα είναι ότι λέει η λέξη, κόλπα. Τα πάντα βασίζονται κάπου/σε κάτι. Κι αυτό το κάτι το ξέρει ο μάγος κι όχι εμείς. Και τις θεωρίες σε φάση "ααα, αυτός έχει μάθει να χρησιμοποιεί περισσότερο απο το 255% του εγκεφάλου του" ή "ααα, έχει έκτη αίσθηση" δεν τις πιστεύω και τις θεωρώ σχεδόν γελείες. Νταξ, μπορεί να υπάρχουν πράγματα που δεν μπορώ κι εγώ να εξηγήσω, αλλά απλά καταλαβαίνω ότι δεν μπορώ να τα εξηγήσω γιατί δεν με αφήνει ο "μάγος".ετσι . οποιος πιστευει σε μαγιες πιστευει και σε ολα τα κλασσικα εχμ ... μην περασεις κατω απο σκαλα μην δεις μαυρη γατα ... οσο για αυτα που δεν μπορουμε να εξηγησουμε ειναι παιχνιδια που μας κανουν οι τσαρλατανοι για να νομιζουμε οτι εχουν κανει "μαγια" . δε ξερω για σας αλλα εγω ζω στον 21ο αιωνα και ολα αυτα ειναι για τα middle ages .
ζητω η ορθη σκεψη
(αλλα και η παραδοξολογια χδ )
25-11-2008, 01:56 AM
Ρε παιδια οχι.Τι μαγος και τσιρκο και μαγικα κολπα και μαυρες γατες.
Εγω προσωπικα δεν μιλησα για τετοια μαγια.Αυτα ειναι γελοια πραγματα...
Εγω λεω για αλλο και οχι μαγια οπως ειπα αλλα μυστηρια και ανεξηγητα πραγματα που συμβαινουν σε πολλους και οποια τα λενε τους κραζουν και τους κοροιδευουν.Ελεος...Τεσπα νταξει ο καθενας την αποψη του εννοειται
Εγω προσωπικα δεν μιλησα για τετοια μαγια.Αυτα ειναι γελοια πραγματα...
Εγω λεω για αλλο και οχι μαγια οπως ειπα αλλα μυστηρια και ανεξηγητα πραγματα που συμβαινουν σε πολλους και οποια τα λενε τους κραζουν και τους κοροιδευουν.Ελεος...Τεσπα νταξει ο καθενας την αποψη του εννοειται
25-11-2008, 10:27 AM
Σταυρε βλεπεις πυλες του ανεξηγητου ? O.o xDDDDD
25-11-2008, 11:54 AM
εγώ επίσης έχω πληροφορίες για την ταχυδακτυλουργία -σαν καλό ψαχτηρι που είμαι-
Η ταχυδακτυλουργία ονομάστηκε έτσι γιατί οι ταχυδακτυλουργοί κάνουν πράγματα που το μάτι μας δεν τα προλαβαίνει και στέλνει λάθος σήμα στον εγκέφαλό μας.....Ταχύ-δακτυλουργία
ταχύ= γρήγορα
Γκεγκε?
Η ταχυδακτυλουργία ονομάστηκε έτσι γιατί οι ταχυδακτυλουργοί κάνουν πράγματα που το μάτι μας δεν τα προλαβαίνει και στέλνει λάθος σήμα στον εγκέφαλό μας.....Ταχύ-δακτυλουργία
ταχύ= γρήγορα
Γκεγκε?
25-11-2008, 04:23 PM
Nαι το ξερουμε ολοι αυτο νομιζω.Οτι κανουν "κολπα" που απλα δεν προλαβαινουμε να τα δουμε.
Στρατο RIP xD
Στρατο RIP xD