Eδω μπορουμε να πουμε τι σχολη μας ενδιαφερει η γενικα τι επαγγελμα μας ελκυει περισσοτερο.Ειτε αυτοι που εχουν τελειωσει το σχολειο ειτε αυτοι που ειναι 3η λυκειου και ειναι η χρονια τους(οπως εγω) αλλα και οι πιο μικροι ας πουνε τι σκεφτονται
Eγω προσωπικα θα δηλωσω σχολη ψυχολογιας μιας και μου αρεσει αρκετα..
Αλλα κυριως ασχολουμε με το τραγουδι..Αυτο ειναι το κολλημα μου...xD..Ναι τραγουδαω σε καραοκε,σε διαγωνισμους κ.λ.π αν και τελεφταια αντιμετωπιζω κατι προβληματα με τον λαιμο μου..αλλα anyway...
Νομιζω οτι ειναι καλο θεμα και οτι αφορα τους περισσοτερους
ΣΜΑ - Μηχανικός Αεροσκαφών. (Αξιωματικός, ότι είναι τέλος πάντων) Να μη χαλάσω το σόι.
εγω θα θελα να γινω προγραμματιστης....
παω πρωτη λυκειου, και αποτι εχω δει μαλλον δευτερο και πεμπτο επιστημονικο θα παω, και οτι κατσει, αν και ενταξ, δεν εχει σημασια, καθως θα γινω διασημος μεταλ κιθαριστας και θα με δοξαζετε ολοι
ps. μπορει να γινω και υδραυλικος γιατι οπως ειχε πει ενας σοφος υπουργος
"οι μισοι ελληνες θα μαθουν τεχνες και οι αλλοι μισοι γ(ρ)άμματα"
Εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Δεν έχω αποφασίσει ούτε καν αν θα αλλάξω σε τεχνολογική του χρόνου..
Τεσπα κάτι σε τέταρτο λογικά..
να κατι που δεν περιμενα να δω εδω.... thread για επαγγελματικο προσανατολισμο1!?!?!!?!?!?wtf?!
τεσπα εγω επελεξα σχολη με επαγγελματικη αποκατασταση και η δικια μου ειναι απο τις top ...
Θα ηθελα να γινω φιλολογος γιατι μισω τα μαθηματικα και θα ακουλουθησω θεωριτηκι κατευθηνση αλλα και επιδη μου αρεσει η ιστορια!
αν δεν σ' αρέσουν τα μαθηματικά τότε τί σ'άρεσει; τεσπα, εγώ πάω για αστρονόμος και πυρινικός φυσικός! πρώτος στα Χανιά στα μαθηματικά παρακαλώ και θα πάω θετική κατέτυθηνση. (Αν πάω καλά στα παραπάνω θα πάω να σπουδάσω και χημικός!)
Εγώ πάω για καθηγητής ή μαθηματικός(από τους καλύτερους στη δευτέρα) ή φυσικός(σκίζω και σε αυτόν τον τομέα) ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ARE THE BEST
Θα ηθελα να γινω φιλολογος γιατι μισω τα μαθηματικα και θα ακουλουθησω θεωριτηκι κατευθηνση αλλα και επιδη μου αρεσει η ιστορια!
τετοια ορθογραφικα ουτε εγω δεν κανω....
παντως ετσι και περασεις φιλολογικη να ευχομαι να μην σε εχουν τα παιδια μου. -.-
(06-12-2008 04:11 PM)Bills Wrote: [ -> ]ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ARE THE BEST
αν και ειναι λιγο βαρετα............
Βαρετά δεν θα τα έλεγα..Ειδικά αν αναλογιστείς ότι μια άσκηση(πολλές φορές) μπορεί να λυθεί και με παραπάνω από έναν τρόπο. Άσε που μαθηματικά και γεωμετρία συμφωνούνε πλήρως! Μπορεί να δεις μια δύσκολη άσκηση μαθηματικών (π.χ. β λυκείου που πάω εγώ) να λύνεται πολύ πιο έυκολα με χρήση γεωμετρίας.
Εγω πεμπτω πεδιο και λογικα multimedia.......αλλα ειμαι αναποφασιστος......
Τι να πω εγω μεχρι πριν κανα μηνα δεν ειχα αποφασισει..Δεν με τραβαει τιποτα..Νταξει παντα σκεφτομουν ψυχολογια αλλα σκεφτομαι οτι εχει δυσκολη αποκατασταση..Αλλα επισης σκεφτομαι οτι αν θες κατι πολυ το πετυχαινεις...Και ετσι..
Αν και εγω στο μυαλο μου εχω να παρω το πτυχιο και να ασχολειθω με την μουσικη..
(07-12-2008 11:47 PM)Dragar Wrote: [ -> ]Τι να πω εγω μεχρι πριν κανα μηνα δεν ειχα αποφασισει..Δεν με τραβαει τιποτα..Νταξει παντα σκεφτομουν ψυχολογια αλλα σκεφτομαι οτι εχει δυσκολη αποκατασταση..Αλλα επισης σκεφτομαι οτι αν θες κατι πολυ το πετυχαινεις...Και ετσι..
Αν και εγω στο μυαλο μου εχω να παρω το πτυχιο και να ασχολειθω με την μουσικη..
ενοεις οτι θες να κανεις ενα επαγγελμα που να αφορα τη μουσικη εεεεε????παντως,θα μπορουσες να γινεις δασκαλος μουσικης ή κατι αλλο που να αφορα μουσικη....