Legendary Pokémon

Full Version: Φυλετικές Μάχες-Tribal Wars
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Επειδή είδα ότι αρκετοί εδώ παίζουνε Φυλετικές Μάχες,είπα να ανοίξω αυτό το Thread για να μιλάμε για αυτό το παιχνίδι.Εδώ μπορούμε να λέμε σε ποιους κόσμους παίζουμε,τι όνομα έχουμε στο παιχνίδι,σε ποια ήπειρο είμαστε,σε ποια φυλή,απορίες και ότι άλλο έχει σχέση με το παιχνίδι.

Αρχίζω.Εγώ παίζω μόνο στον κόσμο 3 με το ίδιο όνομα,είμαι στη ήπειρο 34 και ιδρυτής-αρχηγός της φυλής MKNS.
hey, εμένα το όνομά μου είναι JohanX(το Johan το είχε άλλος), είμαι στον κόσμο 3 στην ήπειρο 47 και είμαι ιδρυτής-αρχηγός του χωριού Kriti!
Καλά μπες όμως σε καμία φυλή γιατί θα σε φάνε λάχανο...
καλά αυτό να λέγετε! πώς μπένεις όμος σε φυλή; I need some help! και γίνετε να είμαστε εμείς σε ίδια φυλή ή όχι;
Παιζω και εγω παιδια και ειμαι σε φυλη και Johan καλα να κανεις να μπεις καπου.Το ονομα μου ειναι Human torch και ειμαι στην ηπειρο 36 και κανω τα πρωτα μου βηματα
ok, είμαι με τον ΙΤΑΦ-8 τον διάλεξα γιατί είναι Έλληνας, ήταν και ένας άλλος αλλα δεν ήξερα αν ήταν Έλληνας ή όχι οπότε... είμαι ασφαλής! ΝΑΙΙΙΙΙΙ(κάπος)
1ον)Στο .gr είναι σχεδόν όλοι Έλληνες,παλιά ήταν και Τούρκοι έχω ακούσει.
2ον)Από που και ως που σε πήρε τέτοια φυλή;
τί ενοούσες στο 2ο;
Με 110 πόντους,πως και σου έκανε πρόσκληση τόσο δυνατή φυλή;Βέβαια εντάξει σαν το να σε φωνάζουν αρχηγό δεν είναι τίποτα άλλο...
η τύχη του πρωτάρη!
Εμένα μου αρέσει όταν με λένε αρχηγό.Τώρα προσπαθούμε να αναπτυχθούμε γιατί είμαστε καινούρια φυλή και έχουμε παλαβό αρχηγό...
Johan αυτην την τυχη του πρωταρη την εχω και εγω.Ακομη δεν ειχα κανει τιποτα μα τιποτα και με πειραν.Βεβαια χαρις καποιου απο εδω μπηκα αλλα τεσπα
Για ποιους κάποιους λες;
Για τον φιλαρακο μου τον Bills φυσικα.Και μιας που σε θυμηθηκα πως σε λενε εκει βρε Bills;
Άσχετο εγώ μίλησα πρώτος εδώ για Φυλετικές Μάχες.Με τον Bills είχαμε μιλήσει msn.Νομίζω πως τον λένε b1LLzZ.
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's