(21-04-2009 12:23 AM)Xarhs Wrote: [ -> ]Οσον αφορα την ομαδα σου:
(20-04-2009 05:18 PM)Rhyperior Wrote: [ -> ]1.Electrivire
2.Rhyperior
3.Blissey
4.Heracross
5.Salamence
6.Kingdra
Τωρα οι επιθεσεις του Rhyperior καλες ειναι, μονο το Cross Chop αλλαξε και βαλε καποια αλλη κινηση, αλλα καλυτερα οχι επιθετικη.
Αυτη η ομαδα δυστυχως αφηνει πολλα απο τα δυνατα μου χαρτια εκτος παιχνιδιου! Αναφερομαι στον Metagross μου ( εχει 401 atk και θα ηταν κριμα να σαπιζε στο pc box ).
Επισης για τη Blissey....ναι , το ξερω ειναι φοβερη στο να απορροφα χτυπηματα. Αλλα οπως και να το κανουμε ειναι overused! Πολυ κοινοτοπη. Θα προτιμουσα να εβαζα skarmory . Στη θεση του Salamence δεν θα ταιριαζε καλητερα ο Garchomp ; Επιπλεον , επειδη βλεπω οτι εχω αρκετα επιθετικα ποκεμον στην ομαδα , μηπως θα ηταν προτιμοτερο να εβαζα Milotic στη θεση του Kingdra ;
(22-04-2009 11:30 AM)Rhyperior Wrote: [ -> ] (21-04-2009 12:23 AM)Xarhs Wrote: [ -> ]Οσον αφορα την ομαδα σου:
(20-04-2009 05:18 PM)Rhyperior Wrote: [ -> ]1.Electrivire
2.Rhyperior
3.Blissey
4.Heracross
5.Salamence
6.Kingdra
Τωρα οι επιθεσεις του Rhyperior καλες ειναι, μονο το Cross Chop αλλαξε και βαλε καποια αλλη κινηση, αλλα καλυτερα οχι επιθετικη.
Στη θεση του Salamence δεν θα ταιριαζε καλητερα ο Garchomp ; Επιπλεον , επειδη βλεπω οτι εχω αρκετα επιθετικα ποκεμον στην ομαδα , μηπως θα ηταν προτιμοτερο να εβαζα Milotic στη θεση του Kingdra ;
Δεν στηριζεις την αποψη σου. Γιατι θα ταιριαζε καλυτερα το Garchomp απο το Salamence?
Τωρα για το Milotic, αν πιστευεις οτι οι sweepers υπερισxυουν στην ομαδα σου, το Milotic μια χαρα special wall ειναι. It's up to you.
Και γω Rhyperior σου προτεινω να βγαλεις το Kingdra και να βαλεις το Milotic.Το Milotic imo ειναι πολυ καλυτερο απο ενα Kingdra
Ναι, αλλα ουτε εσυ στηριζεις καπου την αποψη σου.-_-
Το Kingdra αν και είναι και τυπος δρακου και νερου και έχει την ικανοτητα να μαθαινει περισσοτερες κινησεις δράκου το Milotic εχει καλητερα stats imo και ιδιαιτερα στην άμυνα και μπορεί να μάθει και άλλες κινήσεις όπως recover Mirror Coat.Και το Milotic δεν εχει την επιπλεον αδυναμια του Kingdra απέναντι στους δράκους και στον πάγο.Και μπορεί εύκολα ακόμη και με ηλεκτρικές επιθέσεις να επιβιώσει.
lolwth? 18 replies for such petty things? o.O;
Pokemon: Metagross
Nature: Adamant
Item: Choice Band/Life Orb
Moves:
- Meteor Mash
- Earthquake
- Bullet Punch
- Agility
Pokemon: Tyranitar
Moves:
- Stone Edge
- Crunch
- Earthquake
- Aqua Tail
Hippowdon sucks. Use Bronzong instead.
Pokemon: Bronzong
Nature: Relaxed
Item: Leftovers
Moves:
- Explosion
- Stealth Rock
- Trick Room
- Gyro Ball
Pokemon: Salamence
Nature: Adamant/Modest
Item: Life Orb
Moves:
- Dragon Claw/Draco Meteor
- Earthquake/Fire Blast
- Stone Edge/Toxic(?)
- Roost(?)
Pokemon: Alakazam
Nature: Modest
Moves:
- Psychic
- Focus Blast/Shadow Ball
- Substitute
- Calm Mind(?)
Pokemon: Porygon-Z
Moves:
- Tri Attack
- Thunderbolt/Shadow Ball/Dark Pulse
- Ice Beam
- Nasty Plot
Pokemon: Latios
Item: Soul Dew, αλλά επειδή θα συμμετάσχεις στο πρωτάθλημα, βάλε Life Orb.
Moves:
- Dragon Pulse
- Ice Beam
- Draco Meteor
- Recover
Pokemon: Milotic
Nature: Bold
Moves:
- Hypnosis(egg move)
- Recover
- Surf
- Light Screen/Toxic/Dragon Pulse
To Garchomp θα το προτιμουσα γιατι εχει καλητερη επιθεση , και επιπλεον δεν εχει αδυναμια στις rock επιθεσεις.
Επισης , το μοντελο Milotic του Frequency μου φαινεται πολυ καλο. Egg move ειπες το hupnosis ε ; Θα πρεπει να το δοκιμασω. Να βαλω 2 feebas ή ενα feebas με ενα ditto ?
Pokemon: Garchomp
Nature: Jolly
Moves:
- Dragon Claw
- Earthquake
- Stone Edge
- Swords Dance/Toxic
Όσο για το Hypnosis, πρέπει να ζευγαρώσεις ένα Feebas/Milotic με ένα Poliwag(ή τις εξελίξεις του), αλλά θα πρέπει να ξέρουν Hypnosis.
Και πως θα ξερω αν το αυγο θα ειναι feebas ή poliwag ?
Πάντα Feebas βγαίνει. Θα βγει Feebas με Hypnosis εφόσον το Poliwag ή οι εξελίξεις του γνωρίζουν Hypnosis.
Α , δηλαδη πρεπει και το poliwag να ξερει hypnosis , οκ!
(22-04-2009 05:13 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]lolwth? 18 replies for such petty things? o.O;
Pokemon: Metagross
Moves:
- Meteor Mash
- Earthquake
- Bullet Punch
- Agility
Pokemon: Tyranitar
Moves:
- Stone Edge
- Crunch
- Earthquake
- Aqua Tail
Hippowdon sucks. Use Bronzong instead.
Pokemon: Bronzong
Nature: Relaxed
Moves:
- Explosion
- Stealth Rock
- Trick Room
- Gyro Ball
Pokemon: Salamence
Nature: Adamant/Modest
Moves:
- Dragon Claw/Draco Meteor
- Earthquake/Fire Blast
- Stone Edge/Toxic(?)
- Roost(?)
Pokemon: Alakazam
Moves:
- Psychic
- Focus Blast/Shadow Ball
- Substitute
- Calm Mind(?)
Pokemon: Porygon-Z
Moves:
- Tri Attack
- Thunderbolt/Shadow Ball/Dark Pulse
- Ice Beam
- Nasty Plot
Pokemon: Latios
Item: Soul Dew, αλλά επειδή θα συμμετάσχεις στο πρωτάθλημα, βάλε Life Orb.
Moves:
- Dragon Pulse
- Ice Beam
- Draco Meteor
- Recover
Pokemon: Milotic
Nature: Bold
Moves:
- Hypnosis(egg move)
- Recover
- Surf
- Light Screen/Toxic/Dragon Pulse
Λοιπόν...Καταρχάς κανείς μέχρι τώρα δεν είπε το σημαντικό στον ραιπεριορ.Τι ποκεμον θα έχει ως lead;Oπότε ας πάρουμε το Μetagross,μιάς και ανεφέρθη.Το πρόβλημα του προλεχθέντος σετ του Μetagross είναι η εξής:
Aν κρατά choice band,τότε τι να το κάνει το agility;
Για έναν Μeta lead θε έλεγα ν βάλεις τα
!)meteor mash
!!)bpunch
!!!)explosion
!!!!)stealth rock
item αν θες ανάμεσα σε 2: f sash ή occa berry.Nature το ίδιο.
Κοίτα...Ο Bronzong τοπάζω ως noob ότι έχει max hp 338?????Ο Hippodown που είναι και μ@@@@α όπως λες μήπως έχει 420???Δεν είναι μεγάλη η διαφορά ε;Aν κάτι είναι μ@@@α αυτή είναι ο Βronzong,ο οποίος κάνει hypnosis>attack missed και μετά τρως ένα ωραίο super effective fthrower και χαιρόμαστε όλοι.
Ενώ το Milotic doesnt suck...Kαθόλου.Απλά επειδή έχει πάνω από 300 sp.def ας το βάλουμε ρε παιδί μου μέσα.Σιγά... Αν θες ξερώ γω ο Pory να διαλύει ολόκληρες 6αδες τσέκαρε αυτό:
Timid nature 6hp,252 sp atk,252 speed,choise scarf
tri attack
ice beam
t-bolt
κάτι άλλο,για να συμπληρώνεται το type coverage της ομάδας
Τελικά ρε mΑLAKAZAM, είσαι όντως μ@λ@καζάμ!Γιατί μου έβγαλες το nasty plot!!Πως θα νικάω τώρα;
Xμμμ...Καλή ερώτηση,όμως τέινε ευήκοον ους και άκου:
Mε download η sp.attk ανεβαίνει ένα επίπεδο και μαζί με το boost του scarf,καλό sweeping.Το nasty plot παρέλκει,γιατί είναι Porygon Z,όχι 2.Τα λέει όλα αυτό.
(23-04-2009 03:21 PM)mAlakazam Wrote: [ -> ]Λοιπόν...Καταρχάς κανείς μέχρι τώρα δεν είπε το σημαντικό στον ραιπεριορ.Τι ποκεμον θα έχει ως lead;Oπότε ας πάρουμε το Μetagross,μιάς και ανεφέρθη.Το πρόβλημα του προλεχθέντος σετ του Μetagross είναι η εξής:
Aν κρατά choice band,τότε τι να το κάνει το agility;Για έναν Μeta lead θε έλεγα ν βάλεις τα
!)meteor mash
!!)bpunch
!!!)explosion
!!!!)stealth rock
item αν θες ανάμεσα σε 2: f sash ή occa berry.Nature το ίδιο.
Κοίτα...Ο Bronzong τοπάζω ως noob ότι έχει max hp 338?????Ο Hippodown που είναι και μ@@@@α όπως λες μήπως έχει 420???Δεν είναι μεγάλη η διαφορά ε;Aν κάτι είναι μ@@@α αυτή είναι ο Βronzong,ο οποίος κάνει hypnosis>attack missed και μετά τρως ένα ωραίο super effective fthrower και χαιρόμαστε όλοι.
Ενώ το Milotic doesnt suck...Kαθόλου.Απλά επειδή έχει πάνω από 300 sp.def ας το βάλουμε ρε παιδί μου μέσα.Σιγά... Αν θες ξερώ γω ο Pory να διαλύει ολόκληρες 6αδες τσέκαρε αυτό:
Timid nature 6hp,252 sp atk,252 speed,choise scarf
tri attack
ice beam
t-bolt
κάτι άλλο,για να συμπληρώνεται το type coverage της ομάδας
Τελικά ρε mΑLAKAZAM, είσαι όντως μ@λ@καζάμ!Γιατί μου έβγαλες το nasty plot!!Πως θα νικάω τώρα;
Xμμμ...Καλή ερώτηση,όμως τέινε ευήκοον ους και άκου:
Mε download η sp.attk ανεβαίνει ένα επίπεδο και μαζί με το boost του scarf,καλό sweeping.Το nasty plot παρέλκει,γιατί είναι Porygon Z,όχι 2.Τα λέει όλα αυτό.
Οκ με αυτα που εγραψες , δεκτα και εχεις δικιο , ομως 2 παρατηρησεις :
1 Για τον Metagross:
Αφενος ο δικος μου εχει 401 atk και αφετερου 200 speed. Με 1-2 agility φτανει κοντα στο 300 speed. Αυτο δεν ειναι ιδανικο για sweeping ; Στη τελικη τι να το κανω το bullet punch ; Για stab κινηση εχω το Meteor Mash. Απο αντικειμενο , του εχω δωσει leftovers για να γινει περισσοτερο κτηνος.
2. Για τον Porugon - Z:
Ο δικος μου εχει 400 sp.attack και με το adaptability ,το tri attack του αποκτα 160 base power. Το download ειναι μεν καλο ( δινει το bonus που θα εδινε ενα meditate ) , αλλα βασιζεται αποκλειστικα στον αντιπαλο. Sorry , αλλα δεν παιρνω τετοιο ρισκο.
Και για οσους ενδιαφερονται για την ομαδα μου , για opener θα βαλω ενα Skarmory , imprish nature , with the following moveset:
1. Spikes
2.Whirlwind
3.Drill Peck ( STAB move! )
4.Roost
Ειναι ενας πολυ καλος spiker / annoyer / pseudo hazed / physical wall.
Επισης , θα βαλω και για tank μια Milotic με Recover , Hydro Pump , Ice Beam / Thunderbolt , Hypnosis.
πιστεύω πως θα ήταν καλύτερο να πέναγες με Breeding roar στο Skarmory για να χάνει ο άλλος περισότερα hp απο το Spikes...
Με 1 Agility φτάνει 400,με 2 600 και 3 800 βσκ...