Πηγα και εκεινο το tentacruel στα 100 lv , και αφου του εδωσα 120 EP's στο Def εχει μονο 166 defence! Αν ειναι δυνατον!
Οριστε τα χαρακτηριστικα του:
Tentacruel
Calm Nature , Liquid Ooze
EP's : 252 HP / 120 Def / 136 Sp.Def
HP: 362
Atk: 155
Def : 166
Sp.Atk : 180
Sp.Def : 323
Spd.: 214
Moveset : Surf , Sludge Bomb , Toxic Spikes , Rapid Spin.
Καμια απαντηση ; Thats dissapointing...
Τελωσπαντων , ψαχνω ακομα να βρω τι πρεπει να βαλω σε αυτη τη κακομοιρη ομαδα...
Οι metagross , porygon - Z , Tentacruel , Milotic , Garchomp ειναι ετοιμοι...αλλα δεν ξερω τι να βαλω , τι να βγαλω και τι να εκπαιδευσω..χαμος!
Το Skarmory το θελω στην ομαδα...οποτε οτι προτεινετε να περιλαμβανει και αυτο......ευχαριστω..
1 μια καλη ομαδα ειναι αυτη
snorlax
skarmory
electivire
milotic
gengar
porygon z
2 απαγορευονται τα διπλα ποστς.....
Λοιπον , η ομαδα μου εχει τελειωσει και αυτη τη περιοδο την τεσταρω σε μαχες.
Μεχρι στιγμης η ομαδα ειναι ως εξης:
1. Aerodactyl - Suicide Lead , Stealth Rock Support
2.Electrivire - Physical Sweeper
3.Salamence - Physical Sweeper
4.Gyarados - Physical Sweeper
5. Tentacruel - Special Wall , Toxic Spikes support , Rapid Spinner
6. Dusknoir - Tank , status inducer
Απο την ομαδα μου , ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το Electrivire , το Salamence και το Dusknoir. Πραγματικα κανουν πολυ καλη δουλεια.
Το Gyarados το εβαλα για να πειραματιστω , αφου το Porygon - Z ειναι μεν καλο αλλα δεν με ικανοποιει για καποιο λογο , ισως γιατι κανει οτι και το Salamence ( και πεφτει σχετικα ευκολα )..Πιθανοτατα θα το αντικαταστισω με ενα Special Sweeper , μαλλον Gengar ή Lucario.
Το Aerodactyl , ειναι μεν καλο , παντα βαζει το stealth rock του και γενικα κανει καποια ζημια , αλλα ειναι κατι που σιγουρα θα πεθανει , θελω τη γνωμη σας πανω σε αυτο
Το Tentacruel μου αρεσει , εχει μερικα καλα κολπα , ωστοσο θα ηθελα να μου προτεινετε κατι εναλλακτικο , που θα απεδιδε καλητερα σε συνδιασμο με την υπολοιπη ομαδα.
Ευχαριστω προκαταβολικα.
καλη ειναι η ομαδα σου, δε λεω. υπαρχει ομως ενα προβλημα. ολα της τα ποκεμον (εκτός tentacruel), βασιζονται σε physical attacks, γιατι αν πχ ο αντιπαλος σου βγαλει κανενα physical wall (hippowdon, bronzong, cresselia, weezing και λοιπα....), θα χεις μεγαλο προβλημα. αν και εχεις το tentacruel, το χαμηλο του sp atk δεν ειναι αρκετο κατα τη γνωμη μ. θα σου συνιστουσα να βαζες κανενα special sweeper ή να εβαζες κανενα mixed sweeper......
χοουπ αι χελπντ....
Ναι αυτο παρατηρισα και εγω , γι αυτο σκεφτομαι στη θεση του Gyarados ενα Gengar και στη θεση του Aerodactyl ενα Yanmega.
Το Aerodactyl αν πεθαίνει γρήγορα δεν είναι πρόβλημα,αρκεί να βάζει SR.Suicide lead είναι άλλωστε....
Οπως και να εχει χανω ενα μελος της ομαδας που θα μπορουσε να κανει περισσοτερη ζημια.
Ε τότε δεν φταίει το Aerodactyl φταίει ο τύπος του Pokemon Suicide Lead.Προσπάθησε να βάλεις κάτι για Rocks πιο ογκώδες,όπως ένα Metagross(παράδειγμα είναι δεν ξέρω αν ταιριάζει και αν σου κάνει).
Δεν νομιζω οτι το metagross ειναι τοσο καλο opener....Ευχαριστω παντως.
Στη θεση του Gyarados , θα ταιριαζε καλητερα ενα Lucario ή ενα Gengar και γιατι ;
(02-06-2009 09:53 PM)Rhyperior Wrote: [ -> ]Δεν νομιζω οτι το metagross ειναι τοσο καλο opener....Ευχαριστω παντως.
Το Metagross είναι τέλειο lead. Ρίχνεις 100% Stealth Rock, και έχεις έναν τεράστιο αριθμό κινήσεων που ταιριάζουν σε ένα lead Pokémon για να διαλέξεις. Από Bullet Punch (με STAB κιόλας) για να ακυρώνεις τα Focus Sash των άλλων suicide leads μέχρι και Trick με Choice item για να τους κολλάς στο Stealth Rock ξέρω 'γω και να παίρνεις και το Sash για εσένα. Και φυσικά, αφού έχεις κάνει τα πάντα, Explosion στη μάπα τους.
(02-06-2009 09:53 PM)Rhyperior Wrote: [ -> ]Στη θεση του Gyarados , θα ταιριαζε καλητερα ενα Lucario ή ενα Gengar και γιατι ;
Από τη στιγμή που παίζεις Electivire γιατί να βγάλεις το Gyarados? Τραβάει τις Electric-type κινήσεις, ό,τι πρέπει switch-in για τον 'Vire. Αν θες να βγάλεις κάποιο Pokémon επειδή η ομάδα σου είναι πολύ physical, βγάλε τον Salamence. Θα τον αντικαθιστούσα με κάτι πιο bulky εγώ προσωπικά, καθώς και τα 2 αμυντικά σου Pokémon δεν μπορούν να αντέξουν πολλά πράματα χωρίς recovery move. Βεβαίως, ένα MixMence με Roost ίσως να κάνει κάτι, αλλά και πάλι δεν προσφέρει ιδιαίτερη άμυνα.
Ok για το Metagross με επεισες , τροποποιησα τον δικο μου καταλληλα.
Οσο για το Gyarados / Salamence , το Sala εχει και καλητερο speed και καλητερο atk , ενω και τα δυο ξερουν Dragon Dance. Η διαφορα θα ειναι μικρη. Θα δοκιμασω και θα σας πω εντυπωσεις.....
Οσο για το Tentacruel , δοκιμαστικα το αλλαζω με Milotic
(03-06-2009 02:28 AM)Rhyperior Wrote: [ -> ]Οσο για το Gyarados / Salamence , το Sala εχει και καλητερο speed και καλητερο atk , ενω και τα δυο ξερουν Dragon Dance. Η διαφορα θα ειναι μικρη. Θα δοκιμασω και θα σας πω εντυπωσεις.....
πιστευω οτι η μεγαλυτερη διαφορα ειναι οτι το salamence μπορει να γινει καλος mixed sweeper, σε αντιθεση με το gyarados, που το sp atk του ειναι μαυρο χαλι.....
anyway, ενα mixed mence θα ταν οτι πρεπει για την ομαδα σου.....
Το Gyarados μπορεί να είναι και αρκετά bulky και όπως είπε και ο NM2 το τέλειο Pokemon για να βοηθήσει το Electivire.Βγάλε το Mence και βάλε κανένα Sp.Sweeper.
(03-06-2009 02:28 AM)Rhyperior Wrote: [ -> ]Οσο για το Gyarados / Salamence , το Sala εχει και καλητερο speed και καλητερο atk , ενω και τα δυο ξερουν Dragon Dance. Η διαφορα θα ειναι μικρη. Θα δοκιμασω και θα σας πω εντυπωσεις.....
Το καλύτερο Speed/Attack δεν φαίνεται καν μετά από 2 Dragon Dance. Επίσης, με σωστή χρήση και Taunt, το Gyarados βγάζει Dragon Dance 20 φορές ευκολότερα απ' ό,τι το Salamence. Γενικά, imo, Gyarados > Salamence. Παρόλα αυτά, εγώ προτείνω να μην βγάλεις καν τον Salamence, απλά γύρνα τον σε Mixed Sweeper για να κοπανάς και λίγο Special. Και μη νομίζεις ότι δεν κάνει καλή δουλειά επειδή έχει καλύτερο Attack, το Draco Meteor του βαράει πολλά.
Αν κοιτάξεις κάτι post πιο πριν,έλεγα εγώ ο δύσμοιρος για leadgross,αλλά δεν εισηκούσθην ποτέ...Όσον αφορά το combo gyara-e-vire,το εισήγαγε ο Marriland και για την εποχή του δούλευε πολύ καλά κιόλας!Για τα τωρινά δεδομένα,έχω κάποιες επιφυλάξεις(δεν το έχω δοκιμάσει για να σου πω).Κάτι άλλο που δεν ειπώθηκε,κακώς,είναι πως ο gyara λειτουργεί και ως πολύ καλό coynter στον Scizor.Ένα ακόμα συν του.Σωστά ελέχθη ότι δεν έχεις sp.sweeper!Έτσι,κρίνοντας από την ομάδα σου,θέση για sp,sweeper μπορεί να βρεθεί αν φύγει ο mense,ή εν πάσει περιπτώσει αν τον κάνεις mixmense για wall breaking.Aν θες τη γνώμη μου,8α σου συνιστούσα να έβαζες ή mixape ή heatran,για να τραβάει επάνω του τις fire moves.O Tentacruel ας βγει,έχεις ήδη wAter μέσα.Ούτως ή άλλως toxic spikers θεωρούνται παρωχημένοι πλέον με τόσα steel(gross,scizor,luc κτλ) και rapid spin για ποιό λόγο έχεις,αφού immune σε spikes απλά,έχει και ο leadgross(ακόμα και ο aero),o gyara και ο mense(και αν κάνεις κάποιες αλλαγές και άλλα πκμν).Οπότε δεν νομίζω να είναι μέγα πρόβλημα αυτό.Αντι του Tentacruel,βάλε καλύτερα ή Foretress( αν θες σόνει και καλά spin)ή Skarm.Aυτά λειτουργούν με τον Heatran.Tώρα για τον Dusknoir,έχω να πω ότι αφενός will o wisp δεν 8ες(έχεις 2 idimidate!!!
)και είναι outclassed από πολλά walls
BTW...Πολλά συγχαρητήρια σε όσους είναι final 4 στο τουρ(και σε εμένα άρα
) και γιατί άλλαξε απο μλονο του το nick μου???