(03-06-2009 06:52 PM)plox Wrote: [ -> ]Αν κοιτάξεις κάτι post πιο πριν,έλεγα εγώ ο δύσμοιρος για leadgross,αλλά δεν εισηκούσθην ποτέ... και γιατί άλλαξε απο μλονο του το nick μου???
1 καποιος απ τους αντμινς θα στο αλλαξε...... νομιζω
2 μπα. προτειμω περισσοτερο agilitygross αντι του leadgross. το θεωρω απλα πιο αποτελεσματικο. επισης, πιστευω οτι το azelf ειναι καλυτερο στο ρολο του lead απ οτι το metagross....
(03-06-2009 06:52 PM)plox Wrote: [ -> ]Αν κοιτάξεις κάτι post πιο πριν,έλεγα εγώ ο δύσμοιρος για leadgross,αλλά δεν εισηκούσθην ποτέ...Όσον αφορά το combo gyara-e-vire,το εισήγαγε ο Marriland και για την εποχή του δούλευε πολύ καλά κιόλας!Για τα τωρινά δεδομένα,έχω κάποιες επιφυλάξεις(δεν το έχω δοκιμάσει για να σου πω).Κάτι άλλο που δεν ειπώθηκε,κακώς,είναι πως ο gyara λειτουργεί και ως πολύ καλό coynter στον Scizor.Ένα ακόμα συν του.Σωστά ελέχθη ότι δεν έχεις sp.sweeper!Έτσι,κρίνοντας από την ομάδα σου,θέση για sp,sweeper μπορεί να βρεθεί αν φύγει ο mense,ή εν πάσει περιπτώσει αν τον κάνεις mixmense για wall breaking.Aν θες τη γνώμη μου,8α σου συνιστούσα να έβαζες ή mixape ή heatran,για να τραβάει επάνω του τις fire moves.O Tentacruel ας βγει,έχεις ήδη wAter μέσα.Ούτως ή άλλως toxic spikers θεωρούνται παρωχημένοι πλέον με τόσα steel(gross,scizor,luc κτλ) και rapid spin για ποιό λόγο έχεις,αφού immune σε spikes απλά,έχει και ο leadgross(ακόμα και ο aero),o gyara και ο mense(και αν κάνεις κάποιες αλλαγές και άλλα πκμν).Οπότε δεν νομίζω να είναι μέγα πρόβλημα αυτό.Αντι του Tentacruel,βάλε καλύτερα ή Foretress( αν θες σόνει και καλά spin)ή Skarm.Aυτά λειτουργούν με τον Heatran.Tώρα για τον Dusknoir,έχω να πω ότι αφενός will o wisp δεν 8ες(έχεις 2 idimidate!!!)και είναι outclassed από πολλά walls
BTW...Πολλά συγχαρητήρια σε όσους είναι final 4 στο τουρ(και σε εμένα άρα) και γιατί άλλαξε απο μλονο του το nick μου???
Τον Salamence τον εβγαλα ηδη , και εχω πολυ καλα αποτελεσματα.
Ο metagross δουλευει εξαιρετικα ως lead.
Τον dusknoir δεν τον βγαζω , με εχει σωσει δεκαδες φορες και παντα κανει μεγαλη ζημια.
Rappid Spinner πιστευω οτι χρειαζομαι , και γι αυτο θα δοκιμασω starmie στη θεση του tentacruel.
Τελος , special sweeper εχω προς το παρον ενα Porygon - Z , αλλα το πιθανοτερο ειναι να τον αλλαξω με ενα Lucario.
Ο Lucario δεν κολλάει, ήδη έχεις 3 Pokémon weak σε Ground και ένα σε Fire. Κατα τη γνώμη μου, πιο πολύ χρειάζεται κάποιο Flying/Levitate Pokémon. Ο Gengar δεν κάνει και τόσο, έχεις ένα Ghost στην ομάδα, κι αν βάλεις και Starmie που λες θα έχεις 3 Pokémon με τις ίδιες αδυναμίες πάλι. Πέρα απο τον Gengar βέβαια δεν ξέρω πόσα καλά υπάρχουν, ίσως ο Zapdos αλλά και πάλι ανεβαίνει αρκετά η αδυναμία σε Stone Edge οπότε ο Dusknoir θα πρέπει να έρχεται και να καίει τα πάντα. Βασικά δεν ξέρω γιατί θες να αλλάξεις τον Porygon-Z, ένα Scarf-Z μια χαρά κάνει τη δουλειά του.
Ok , θα τον κρατησω στην ομαδα και αναλογα με την αποδοση του θα πραξω...
Update time:
Η ομαδα παει πολυ καλα , εχω παρει καμποσες νικες σε wifi battles !
Ωστοσο:
Το Gyarados μου εχει 21 atk και 24 speed IV's. Εχω δοκιμασει να βρω καποιο καλητερο αλλα ματαια...ειναι πολυ δυσκολο να πιασεις καποιο με flawless IV's...
Πιστευετε οτι ειναι καλητερο να συνεχισω να ψαχνω για δυνατοτερο magicarp ή λογο του Dragon Dance δεν θα υπαρχει διαφορα ;
Ακομη , νομιζω πως το Milotic ειναι τελικα Out of Place. Καποιο αλλο wall που θα μπορουσε να παρει τη θεση του ;
Α , για speecial τελικα θα κρατησω το Porygon - Z. Ο τυπος σπερνει!
Το moveset του ειναι το εξης:
Tri - Attack
Dark Pulse
Ice Beam
Thunder Bold
Το hidden power του ειναι poison , δηλαδη αχρηστο...Η κινησεις του δεν μου αρεσουν και τοσο , τι μπορω να του μαθω για να γινει καλητερο ;
(06-06-2009 03:32 PM)Rhyperior Wrote: [ -> ]Πιστευετε οτι ειναι καλητερο να συνεχισω να ψαχνω για δυνατοτερο magicarp ή λογο του Dragon Dance δεν θα υπαρχει διαφορα ;
Ακομη , νομιζω πως το Milotic ειναι τελικα Out of Place. Καποιο αλλο wall που θα μπορουσε να παρει τη θεση του ;
1.Οχι.Μην ψάχνεις άδικα.Και αυτο που έχεις όπως το περιέγραψες είναι καλο.
2.Δεν νομίζω.To Milotic είναι το καλύτερο Imo για Wall αλλα παρολα αυτα δωκίμασε Snorlax ή Chansey.
(06-06-2009 03:32 PM)Stefoserpent Wrote: [ -> ]Α , για speecial τελικα θα κρατησω το Porygon - Z. Ο τυπος σπερνει!
Το moveset του ειναι το εξης:
Tri - Attack
Dark Pulse
Ice Beam
Thunder Bold
Το hidden power του ειναι poison , δηλαδη αχρηστο...Η κινησεις του δεν μου αρεσουν και τοσο , τι μπορω να του μαθω για να γινει καλητερο ;
Αν εχεις scarf οι κινησεις ειναι καλες αλλα αν θες μπορεις να βαλειs
life orb kai Nasty-plot αντι για thunderbolt. Τα EVs εννοητε οτι ειναι attack kai speed ε?
φιλε rhyperior καλο ειναι να ακουσ και γνωμες αλλων αλλα κατα την αποψη μ καλυτερα και για σενα πρεπει να το ψαξεις μονος σ ωστε να φτασεις σιγα σιγα στο να καταλαβαινεις πως θα ειναι μια καλη ομαδα