23-04-2009, 07:49 PM
23-04-2009, 07:53 PM
(23-04-2009 06:18 PM)Rhyperior Wrote: [ -> ](23-04-2009 03:21 PM)mAlakazam Wrote: [ -> ]Λοιπόν...Καταρχάς κανείς μέχρι τώρα δεν είπε το σημαντικό στον ραιπεριορ.Τι ποκεμον θα έχει ως lead;Oπότε ας πάρουμε το Μetagross,μιάς και ανεφέρθη.Το πρόβλημα του προλεχθέντος σετ του Μetagross είναι η εξής:
Aν κρατά choice band,τότε τι να το κάνει το agility;Για έναν Μeta lead θε έλεγα ν βάλεις τα
!)meteor mash
!!)bpunch
!!!)explosion
!!!!)stealth rock
item αν θες ανάμεσα σε 2: f sash ή occa berry.Nature το ίδιο.
Κοίτα...Ο Bronzong τοπάζω ως noob ότι έχει max hp 338?????Ο Hippodown που είναι και μ@@@@α όπως λες μήπως έχει 420???Δεν είναι μεγάλη η διαφορά ε;Aν κάτι είναι μ@@@α αυτή είναι ο Βronzong,ο οποίος κάνει hypnosis>attack missed και μετά τρως ένα ωραίο super effective fthrower και χαιρόμαστε όλοι.
Ενώ το Milotic doesnt suck...Kαθόλου.Απλά επειδή έχει πάνω από 300 sp.def ας το βάλουμε ρε παιδί μου μέσα.Σιγά... Αν θες ξερώ γω ο Pory να διαλύει ολόκληρες 6αδες τσέκαρε αυτό:
Timid nature 6hp,252 sp atk,252 speed,choise scarf
tri attack
ice beam
t-bolt
κάτι άλλο,για να συμπληρώνεται το type coverage της ομάδας
Τελικά ρε mΑLAKAZAM, είσαι όντως μ@λ@καζάμ!Γιατί μου έβγαλες το nasty plot!!Πως θα νικάω τώρα;
Xμμμ...Καλή ερώτηση,όμως τέινε ευήκοον ους και άκου:
Mε download η sp.attk ανεβαίνει ένα επίπεδο και μαζί με το boost του scarf,καλό sweeping.Το nasty plot παρέλκει,γιατί είναι Porygon Z,όχι 2.Τα λέει όλα αυτό.
Οκ με αυτα που εγραψες , δεκτα και εχεις δικιο , ομως 2 παρατηρησεις :
1 Για τον Metagross:
Αφενος ο δικος μου εχει 401 atk και αφετερου 200 speed. Με 1-2 agility φτανει κοντα στο 300 speed. Αυτο δεν ειναι ιδανικο για sweeping ; Στη τελικη τι να το κανω το bullet punch ; Για stab κινηση εχω το Meteor Mash. Απο αντικειμενο , του εχω δωσει leftovers για να γινει περισσοτερο κτηνος.
2. Για τον Porugon - Z:
Ο δικος μου εχει 400 sp.attack και με το adaptability ,το tri attack του αποκτα 160 base power. Το download ειναι μεν καλο ( δινει το bonus που θα εδινε ενα meditate ) , αλλα βασιζεται αποκλειστικα στον αντιπαλο. Sorry , αλλα δεν παιρνω τετοιο ρισκο.
Και για οσους ενδιαφερονται για την ομαδα μου , για opener θα βαλω ενα Skarmory , imprish nature , with the following moveset:
1. Spikes
2.Whirlwind
3.Drill Peck ( STAB move! )
4.Roost
Ειναι ενας πολυ καλος spiker / annoyer / pseudo hazed / physical wall.
Επισης , θα βαλω και για tank μια Milotic με Recover , Hydro Pump , Ice Beam / Thunderbolt , Hypnosis.
Τι σημασία έχει τo atk;O δικός μου έχει max και τον έχω lead.Σε χαλάει δλδ μία priority move με το atk του metagross δλδ;Τσέκαρε κάτι...Πχ αρχίζουμε το ματς.Εγώ βγάζω meta και εσύ κάτι άλλο.Παίζεις 1ος πες(δυνάμει λογικής) μου κάνεις κάτι.Δεν μπορώ να ξέρω τι.Εγώ κάνω stealth rock.Αν δεν μέινω με 1hp(fsash)σου σκάω meteor με πιθανότητα boost και μετά bpunch.Ox πάει το 1ο πκμν.Δεν σου πα ότι ο Meta δεν κάνει για sweeper!Έλεος.Απλώς σου λέω εκ πείρας ότι τα περισσότερα ματς κερδίζονται στη φάση lategame,όπου οι priority moves είναι κλειδί.Τώρα για τον Porygon...Το adapt δίνει boost στο tri attack μόνο,ενώ το download γενικά.Το 400 sp atk πάλι δεν μου λέει κάτι,γιατί βάζω στοίχημα ότι το speed το πάρααααα πολύ να έιναι 270.Έχω δίκιο;Kαι έτσι γίνεται outspeed από πολλά πκμν>ΚΟ(δες άμυνα PORYGON και πες μου αν αντέχει το πολύ 2 hit).Όσο για το ρίσκο που λες,θα απαντήσω μετά γτ πρέπει να φύγω τώρα!
23-04-2009, 08:40 PM
Ωστοσο , αν ξεκινησω κανοντας 1 agility , μετα θα σου κανω και το Meteor Mash , μετα ενα Earthquake και τεζα. Στη συνεχεια θα βαραει ο metagross πρωτος . chop chop chop chop chop......
EDIT
Βρηκα ενα calm Feebas ( απο αυγο , εχει hypnosis) . Λεει ;
EDIT
23-04-2009, 10:53 PM
(23-04-2009 08:40 PM)Rhyperior Wrote: [ -> ]EDIT
καλο θα ναι, αλλα θα σου προτεινα ενα με bold nature, για να αντεχει τις επιθεσεις του garchomp, που ειναι πολυ ισχυρες....
24-04-2009, 11:05 AM
Ουφ....τελικα πηγαινοντας με το συμβατικο τροπο ( δεν ειχα αλλωστε επιλογη ) , και μετα απο 27 αυγα Feebas ( και περιπου 3 ωρες τριγυρισματος στη Solaceon ) , επιτελους , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα ενα bold που εχει και hypnosis. Τωρα θα του δωσω κανα poffin για να εξελιχθει σε milotic. Τι berries να βαλω για τα poffins ?
BTW. Αυτα τα 27 feebas τα δινω. Εχω πολλα relaxed , imprish , bashfull , 1 brave , 1 calm , 1 modest. Ολα ξερουν hypnosis. Οποιος ενδιαφερεται να μου στειλει πμ. Ειναι κριμα να τα κανω release. Α , και ειναι ολα αχακαριστα.
BTW. Αυτα τα 27 feebas τα δινω. Εχω πολλα relaxed , imprish , bashfull , 1 brave , 1 calm , 1 modest. Ολα ξερουν hypnosis. Οποιος ενδιαφερεται να μου στειλει πμ. Ειναι κριμα να τα κανω release. Α , και ειναι ολα αχακαριστα.
24-04-2009, 01:41 PM
(24-04-2009 11:05 AM)Rhyperior Wrote: [ -> ]Ουφ....τελικα πηγαινοντας με το συμβατικο τροπο ( δεν ειχα αλλωστε επιλογη ) , και μετα απο 27 αυγα Feebas ( και περιπου 3 ωρες τριγυρισματος στη Solaceon ) , επιτελους , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα ενα bold που εχει και hypnosis. Τωρα θα του δωσω κανα poffin για να εξελιχθει σε milotic. Τι berries να βαλω για τα poffins ?
1 δωσ του pamtre berries
2 θελω το calm feebas
24-04-2009, 01:49 PM
Μπορεις να μου δωσεις ενα imprish skarmory ; Γιατι βαριεμαι αν το ψαχνω...
24-04-2009, 01:52 PM
υπαρχει κατι αλλο που θες???
24-04-2009, 01:59 PM
Οχι...μονο το scarmory. Αλλα αν δεν εχεις δεν πειραζει , το δινω τσαμπε.
Οσο για τα berries...του εδωσα και εξελιχθηκε.
Οσο για τα berries...του εδωσα και εξελιχθηκε.
24-04-2009, 02:27 PM
Περιοριστε το Spam παρακαλω. Αν θελετε συνενοηθειτε μεσω του Thread των ανταλλαγων η καποιου messenger
24-04-2009, 09:31 PM
Τελικα το milotic μου δεν βγηκε και τοσο καλο :
HP : 343
Atk:117
Def : 275
Sp.Atk : 242
Sp. Def : 283
Spd: 195
Τουλαχιστον ξερει hypnosis...
EDIT
Επιασα ενα Jolly Gible ( με νομιμες μεθοδους αυτη τη φορα ) . Ειναι lv 20 ( του εδωσα μερικα rare candies )
Στα ποσα level μπορω να δω με σιγουρια ποσα IV's εχει; Θελω οπωσδηποτε να βρω εναν με 31 IV's σε atk και speed....
HP : 343
Atk:117
Def : 275
Sp.Atk : 242
Sp. Def : 283
Spd: 195
Τουλαχιστον ξερει hypnosis...
EDIT
Επιασα ενα Jolly Gible ( με νομιμες μεθοδους αυτη τη φορα ) . Ειναι lv 20 ( του εδωσα μερικα rare candies )
Στα ποσα level μπορω να δω με σιγουρια ποσα IV's εχει; Θελω οπωσδηποτε να βρω εναν με 31 IV's σε atk και speed....
25-04-2009, 01:09 PM
Γυρω στα 50. να σε προειδοποιησω ομως οτι το να βρεις ενα με 31 σε δυο stats ειναι πολυ δυσκολο. Εγω συνηθως στοχευω για 31 στο ενα και πανω απο 20 στο αλλο και παλι μου τρωει πολυ καιρο για να το πετυχω....
25-04-2009, 01:59 PM
Βασικά, με απόλυτη σιγουριά μόνο στα 100 lvl μπορείς να τα δεις. Υπάρχουν 2 τρόποι λοιπόν.
1. Πείθεις κάποιον γνωστό σου για IV Battle. Μάχη forced lvl 100 στο WiFi, βλέπεις τα stats και τέλος.
2. Ελέγχεις τα IVs σε κάθε lvl βάζοντας Rare Candies. Αν π.χ. στα lvl 10 το calculator σου βγάλει Atk IV 28-29 και στα lvl 11 στο βγάλει 29-30, ξέρεις ότι είναι 29. Βέβαια παίρνει κάμποση ώρα, ειδικά στα μικρά lvls που δεν δείχνει 28-29 αλλά 20-29.
PS. Booo, έχω Garchomp με 31 IVs σε 4 stats, bred από εμένα το καλοκαίρι. Top that.
1. Πείθεις κάποιον γνωστό σου για IV Battle. Μάχη forced lvl 100 στο WiFi, βλέπεις τα stats και τέλος.
2. Ελέγχεις τα IVs σε κάθε lvl βάζοντας Rare Candies. Αν π.χ. στα lvl 10 το calculator σου βγάλει Atk IV 28-29 και στα lvl 11 στο βγάλει 29-30, ξέρεις ότι είναι 29. Βέβαια παίρνει κάμποση ώρα, ειδικά στα μικρά lvls που δεν δείχνει 28-29 αλλά 20-29.
PS. Booo, έχω Garchomp με 31 IVs σε 4 stats, bred από εμένα το καλοκαίρι. Top that.
25-04-2009, 02:08 PM
Εμενα μου φτανει το Gengar μου που ειναι το πιο γρηγορο Gengar που υπαρχει Τωρα σοβαρα, αν τυχει και ειναι τοσο καλο ΟΚ, αλλα γενικη συμβουλη μην ψαχνετε για τα τελεια IVs. Θα κουραστειτε τοσο πολυ που θα βαρεθειτε. Το καλυτερο ειναι να ψαχνετε για καλα IVs σε Key stats.
25-04-2009, 02:18 PM
(25-04-2009 01:59 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Booo, έχω Garchomp με 31 IVs σε 4 stats, bred από εμένα το καλοκαίρι. Top that.
εγω εκανα ΕΒ τρεηνινγκ το πρωτο μοντεστ γιανμα που μου βγηκε απο το αυγο (τοτε δε με ενοιαζαν τα ΙΒς) και βγηκε με 29 ΙΒς στο σπ.ατκ.