Legendary Pokémon

Full Version: Η ομαδα του Rhyperior ;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Rhyperior ε ; Ναι , πολυ μου αρεσει αυτος....μαλλον θα τον βαλω!

Τοσα πολλα ποκεμον...τοσο λιγος χωρος στην ομαδα...
(26-04-2009 10:07 PM)Rhyperior Wrote: [ -> ]Ανακεφαλαιωση :

Αυτη τη στιγμη εχω ετοιμα ( 100lv , EV trained ) :
1 Latias
1 Latios
1 Electrivire
1 Metagross
1 Porygon - Z
1 Garchomp
1 Milotic

Και στην ομαδα θελω να βαλω τα ακολουθα :
1. Scarmory ( opener , physical wall , spiker )
2. Metagross ( Physical Sweeper )
3. Garchomp ( Physical Sweeper )
4. Porygon - Z ( Special Sweeper )
5. Milotic ( Tank , status inducer )
6. Δεν εχω αποφασισει. Πιθανα ποκεμον:
α. Heracross
β. Tyranitar
γ. Salamence
δ. Καποιο ειδος wall ( για αμυνα ) , ισως κατι σε Snorlax / Slowbro / Shuckle.

Τι προτεινετε για τη θεση 6 ;

Καταρχάς βγάλε τον Garchomp,καθώς από πολλούς θεωρείται uber.Koiτάζοντας την ομάδα σου,αντελήφθην ότι δεν έχεις την απαραίτητη πια κίνηση,stealth rock.Επειδή sr>spikes,προτείνω να βρεις κάτι,το οποίο να μαθαίνει sr.Δυνάμει αυτού και μη θέλοντας να σου βγάλω τον Metagross,δες παραπάνω post δικά μου σχετικά με τον lead Metagross:Αντί για Garchomp,βάλε Salamense(τον οποίον θεωρώ πιο uber,αλλά τέσπα).Το Skarm αν θες κράτα το!Ένας έμπειρος παίκτης μέχρι τώρα θα έχει δει ότι γενικά υπάρχει μία τεράαααστια αδυναμία στον Infernape.Για να καλυφθεί αυτή θα σου πρότεινα Slowking αντί SlowBRO και θα πω γιατί.Ο King έχει μεγαλύτερο sp.def,κάτι που είναι αναγκαίο και επειδή physical wall είναι ο Skar,αλλά και γιατί το grass knot του Mixape βγάζει 2hko με nasty plot(αν δεν απατώμαι)τον Κing.Eπομένως λίγη άμυνα χρειάζεται!Μilotic δεν έχει λόγω ύπαρξης πια(έχουμε water ήδη).Αν θες ένα status absorber,βάλε Ηeracross τότε.Special sweeper κράτα το Pory...
Οποτε μπορει να κκανει το Rhyperior περισσοτερο Supporter με αμυντικα EPs (ετσι κι αλλιως παλι θα εχει υψηλη επιθεση) και να βαλει και Stealth Rock. Το Milotic το θελει για Status Inducer (Hypnosis) και οχι Absorber. Εγω θα προτεινω αν θες το Garchomp που λεει ο mAlakazam να το αλλαξεις με Choice Scarf Machamp το οποιο θα περναει στις περισσοτερς περιπτωσεις το Nasty Plot Infernape καθως συνηθιζεται να μην του δινουν Max speed, και θα το νικαει ευκολα ειδικα αν εχει χτυπηθει και απο Stealth Rock.
Οι παραπανω προτασεις ειναι στη λογικη του να κρατησεις το μεγαλυτερο μερος της ομαδας σου ως εχει καθως ειμαι της αποψης οτι αποδιδεις καλυτερα χρησιμοποιωντας Pokemon που σου αρεσουν.
(27-04-2009 05:52 PM)mAlakazam Wrote: [ -> ]Επειδή sr>spikes,προτείνω να βρεις κάτι,το οποίο να μαθαίνει sr.
Το Skarmory τα μαθαίνει και τα 2...
Ειναι αληθεια οτι ταλαντευομαι αναμεσα στο stealth rock και στο spikes...
Και τα δυο εχουν τα καλα τους και τα κακα τους :
Spikes:
Με 3 layers κανει 25% damage. Τωρα αν θα προλαβω να βαλω 3 layers , αυτο ειναι αλλο θεμα. Ωστοσο το spikes δεν επηρρεαζεται απο weaknesses or resistances , αρα το 25% ειναι εγγυημενο σε καθε περιπτωση.

Αντιθετα , το Stealth Rock κανει ζημια , αλλα αυτο εξαρταται απο τον αντιπαλο. Αν ο αντιπαλος εχει ευαισθησια στις rock επιθεσεις , χανει το 50% αλλα σε αντιθετη περιπτωση χανει μονο 3.1% περιπου.

Γενικα θα προτιμουσα τα spikes γιατι ειναι πρωτοτυτα. Το stealth rock....καλο , αλλα κοινοτοπο...
σου προτεινω το spikes, αν και το stealth rock ειναι μια αλλη καλη επιλογη...Wink
Κατι ακομα. Ξαναδιαβασα τα ποστ σας και μπερδευτικα Dodgy

Απ οτι καταλαβα μου προτεινετε:
1.Να βγαλω τη Milotic και να βαλω Slowking. Τι παραπανω θα μου προσφερει ;
2.Να βγαλω την uberια το Garchomp και να βαλω Salamence ή Machamp. Για τον Salamence θα το κανω , αφου ειναι μεσα στη λιστα με τα ποκεμον που θελω να εκπαιδευσω. Machamp is out of the question. Απλα δεν τον παω.Confused

Ο Rhyperior πιστευω οτι θα ταιριαξει ωραια. Αν μπορουσα να στριμωξω και εναν Heracross ( πιο πολυ για τις bug/ fighting κινησεις ).....
(27-04-2009 08:09 PM)Rhyperior Wrote: [ -> ]Κατι ακομα. Ξαναδιαβασα τα ποστ σας και μπερδευτικα Dodgy

Απ οτι καταλαβα μου προτεινετε:
1.Να βγαλω τη Milotic και να βαλω Slowking. Τι παραπανω θα μου προσφερει ;
2.Να βγαλω την uberια το Garchomp και να βαλω Salamence ή Machamp. Για τον Salamence θα το κανω , αφου ειναι μεσα στη λιστα με τα ποκεμον που θελω να εκπαιδευσω. Machamp is out of the question. Απλα δεν τον παω.Confused

Ο Rhyperior πιστευω οτι θα ταιριαξει ωραια. Αν μπορουσα να στριμωξω και εναν Heracross ( πιο πολυ για τις bug/ fighting κινησεις ).....

1)Βασικά, σου εξήγησα ότι ο λόγος που εντάσσεται ο Slowking,είναι για άμυνα στον Infernape(αν θες μπορείς να δοκιμάσεις και Tentacruel ως wall-spinner-spiker!HuhHuh.Έτσι ελευ8ερώνεις μία θέση στην ομάδα,αφού βγαίνει και ο Skarm, πλην του Milotic).
2)Γιατί δεν βάζεις Rhyperior,αφού μαθαίνει και αυτός MegahornCoolCoolCool;
ΥΓ:Δεν είπα ότι ο Skarm δεν μα8αίνει και sr και spikes!Aπλά και τα 2 μαζί δεν κολλάνε.Για ευνοήτους λόγους.
Το Tentacruel μου αρεσει κι εμενα και ειναι οντως καλη επιλογη. Μπορεις να εχεις και Spikes (Tentacruel/Skarmory) και Stealth Rock με τον Rhyperior. Επισης ενας Spinner γιντεται οντως ολο και περισσοτερο απαραιτητος (αλλο ενα συν του Tentacruel).
Με το Tentacruel πιστεύω είναι καλή επιλογή το Toxic Spikes,αρκεί όμως να μν έχει Pokemon με Status Inducing Moves εκτός απ' αυτό.
Το Skarmory το θελω οπωσδηποτε στην ομαδα. Απλα το θεωρω must!

Το Tentacruel ειναι δελεαστικο , αλλα δεν αντεχει τοσο ξυλο οσο το milotic. Βεβαια θα του μαθω toxic spikes ή κατι παρομοιο , αλλα βλεπω οτι μαλλον δεν προσφερεται και τοσο για wall...
(28-04-2009 05:25 PM)Rhyperior Wrote: [ -> ]Το Skarmory το θελω οπωσδηποτε στην ομαδα. Απλα το θεωρω must!

Το Tentacruel ειναι δελεαστικο , αλλα δεν αντεχει τοσο ξυλο οσο το milotic. Βεβαια θα του μαθω toxic spikes ή κατι παρομοιο , αλλα βλεπω οτι μαλλον δεν προσφερεται και τοσο για wall...
Ωραία τότε σου έχω και άλλη εναλλακτική λύση(προσήκουσα πιο πολύ προσ Skarm).Δοκίμασε Forretress.Ίδιος ρόλος,καλύτερα στατιστικά και spinnerCoolCool.H μόνη διαφορά τους,η οποία ουσιαστικά είναι και το μειονέκτημα του,έιναι το x4 weakness σε fire(όχι ότι ο Skarm δεν βγαίνει ohko απο fire,αλλά οκ) και ότι δεν έχει resistanse όπως ο Skarm σε earth.Και αν μιλάς για ξύλ,σε διαβεβαιώ ότι το Vaporeon,αντέχει περισσότερο και λειτουργεί και καλύτερα σε μία ομάδα ως support.
μα ενας καλος σπιννερ ειναι και το starmie, μιας και εχει μεγαλη ταχυτητα....Wink
Το Forretress βεβαια δεν διαθετει και roost... Βασικα πρωτα αποφασισε σιγουρα για τους ρολους που θελεις να μοιρασεις στην ομαδα και μετα βλεπουμε για αλλαγες/προσθηκες γιατι ετσι δεν θα τελειωσουμε ποτε Smile
Μα εχω ηδη αναφερει την χρηση του καθε ποκεμον της ομαδας μου. Ας το επαναλαβω:

1.Scarmory : Opener , Physical Wall , Spiker
2. Porygon - Z : Special Sweeper
3. Metagross : Physical Sweeper
4. Milotic / Tentacruel : Special Wall , Tank , Status inducer
5. Rhyperior: Physical Wall , Physical Sweeper
6. Garchomp / Salamence : Physical Sweeper
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's