Legendary Pokémon

Full Version: One Piece
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
το περισσοτερο ηταν καννον με τον σαμπο βσκ αλλα ειχει κι εκει φιλλερ γενικα παντου εχει φιλλερ ακομα και στον πολεμο ειχε τον μπαγκι xD
Για όσους είδαν το σημερινό επεισόδιο.

^αν το αγαπουσες φιλε μου θα διαβαζες το μανγκα οπου ο σαντζι εκανε κωλοδαχτυλο στους ΟΚΑΜΑ xD
Τώρα αργά για manga Toungue Διαβάζω Manga μόνο όταν δεν μου αρέσει το anime. Δεν συμβαίνει εδώ όμως Toungue
^wtf? αλλα τελως παντων εσυ χανεις την αληθινη μαγεια του ΟΝΤΑ Toungue
Χαχα δεν πειράζει. Συνήθισα με το anime και μου είναι δύσκολο να διαβάζω το manga. Έκανα μια προσπάθεια το καλοκαίρι αλλά δεν άντεξα.
(02-10-2011 03:28 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Τώρα αργά για manga Toungue Διαβάζω Manga μόνο όταν δεν μου αρέσει το anime. Δεν συμβαίνει εδώ όμως Toungue

Οντος και εγω ετσι ειμαι. Τεσπα τελικα μαλον θα αρχισω να βλεπω και εγω........χανω τπτ σοβαρο ομως αν αρχισω απο το επεισοδειο που περιεγραψες?
Πολλά θα έλεγα Toungue Αυτό που περιέγραψα ήταν το 517. Θα σου πρότεινα να άρχίσεις αν έχεις ελεύθερο χ΄ρονο φυσικά, αλλά από το ένα. Θα πάρει λίγο καιρό, αλλά...
Μια ερώτηση από περιέργεια. Πως θα μπορούσα να προτείνω σε κάποιον το One Piece, όταν δεν ξέρεις καν τι είναι anime; Δηλαδή, πως θα μπορούσα να του περιγράψω απλά και κατανοητά τι είναι anime και να του πω και για το τι περίπου είναι το One Piece. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ^_^
βαλ'τον με το ζορι να δει το 1
Trolololo Πλέον διαβάζω το manga Toungue Δεν έχω φυσικά την όρεξη ούτε το κουράγιο να το διαβάσω όλο από την αρχή έτσι διάβασα από το σημείο που έμεινα στο Fishman Island Arc. Cool. Έτσι λοιπόν είμαι στο μέχρι στιγμής τελευταίο chapter. Μερικές εντυπώσεις γενικότερα:

gomu gomu no spamming
(01-03-2016 06:50 PM)GeorgeT Wrote: [ -> ]gomu gomu no spamming

Why spam though?

This anime/mango is overated.
gomu gomu no spamming
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's