25-09-2011, 08:54 PM
02-10-2011, 11:26 AM
Για όσους είδαν το σημερινό επεισόδιο.
Πόσο τέλειο παίζει να'ταν; Οι περισσότεροι έγιναν τούμπανο. Ακόμα και ο Usopp. Ο Franky δεν το συζητάω Ο Luffy είχε και γραμμώσεις τώρα μαζί με το Χ. Ο Sanji έγινε ακόμα πιο κουλ το ίδιο και ο Zoro. Ο Brook δεν μου άρεσε ιδιαίτερα αλλά έχει πλάκα που το γύρισε την ροκ. Nami και Robin μεγάλωσαν από ότι φαίνεται Ο Chopper το ίδιο χαζούλης παραμένει αλλά έτσι μας αρέσει.Επίσης, οι ψεύτικοι Straw Hats πως είναι έτσι ; Η Nami τους, έχει μια τεράστια κοιλιά αν το παρατηρήσει κανείς. Ο Luffy έχει φάση για τόσο χοντρός αλλά παραμένει αδύναμος. Οι υπόλοιποι μια από τα ίδια. Θέλω να δω τι θα γίνει με τα δύο αδέρφια με τα μεγάλα bounties που γράφτηκαν σε αυτούς.(Caribou και Coribou λεγόταν Επίσης, το Opening είναι τέλειο και είδα και άτομα από το επόεμeνο arc We love One Piece!!!
Spoiler (Click to View)
Πόσο τέλειο παίζει να'ταν; Οι περισσότεροι έγιναν τούμπανο. Ακόμα και ο Usopp. Ο Franky δεν το συζητάω Ο Luffy είχε και γραμμώσεις τώρα μαζί με το Χ. Ο Sanji έγινε ακόμα πιο κουλ το ίδιο και ο Zoro. Ο Brook δεν μου άρεσε ιδιαίτερα αλλά έχει πλάκα που το γύρισε την ροκ. Nami και Robin μεγάλωσαν από ότι φαίνεται Ο Chopper το ίδιο χαζούλης παραμένει αλλά έτσι μας αρέσει.Επίσης, οι ψεύτικοι Straw Hats πως είναι έτσι ; Η Nami τους, έχει μια τεράστια κοιλιά αν το παρατηρήσει κανείς. Ο Luffy έχει φάση για τόσο χοντρός αλλά παραμένει αδύναμος. Οι υπόλοιποι μια από τα ίδια. Θέλω να δω τι θα γίνει με τα δύο αδέρφια με τα μεγάλα bounties που γράφτηκαν σε αυτούς.(Caribou και Coribou λεγόταν Επίσης, το Opening είναι τέλειο και είδα και άτομα από το επόεμeνο arc We love One Piece!!!
02-10-2011, 03:23 PM
^αν το αγαπουσες φιλε μου θα διαβαζες το μανγκα οπου ο σαντζι εκανε κωλοδαχτυλο στους ΟΚΑΜΑ xD
02-10-2011, 03:28 PM
Τώρα αργά για manga Διαβάζω Manga μόνο όταν δεν μου αρέσει το anime. Δεν συμβαίνει εδώ όμως
03-10-2011, 12:38 PM
^wtf? αλλα τελως παντων εσυ χανεις την αληθινη μαγεια του ΟΝΤΑ
03-10-2011, 04:21 PM
Χαχα δεν πειράζει. Συνήθισα με το anime και μου είναι δύσκολο να διαβάζω το manga. Έκανα μια προσπάθεια το καλοκαίρι αλλά δεν άντεξα.
04-10-2011, 09:15 AM
(02-10-2011 03:28 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Τώρα αργά για manga Διαβάζω Manga μόνο όταν δεν μου αρέσει το anime. Δεν συμβαίνει εδώ όμως
Οντος και εγω ετσι ειμαι. Τεσπα τελικα μαλον θα αρχισω να βλεπω και εγω........χανω τπτ σοβαρο ομως αν αρχισω απο το επεισοδειο που περιεγραψες?
04-10-2011, 01:18 PM
Πολλά θα έλεγα Αυτό που περιέγραψα ήταν το 517. Θα σου πρότεινα να άρχίσεις αν έχεις ελεύθερο χ΄ρονο φυσικά, αλλά από το ένα. Θα πάρει λίγο καιρό, αλλά...
06-10-2011, 10:26 PM
Μια ερώτηση από περιέργεια. Πως θα μπορούσα να προτείνω σε κάποιον το One Piece, όταν δεν ξέρεις καν τι είναι anime; Δηλαδή, πως θα μπορούσα να του περιγράψω απλά και κατανοητά τι είναι anime και να του πω και για το τι περίπου είναι το One Piece. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ^_^
17-10-2011, 08:26 PM
βαλ'τον με το ζορι να δει το 1
19-02-2012, 12:25 AM
Trolololo Πλέον διαβάζω το manga Δεν έχω φυσικά την όρεξη ούτε το κουράγιο να το διαβάσω όλο από την αρχή έτσι διάβασα από το σημείο που έμεινα στο Fishman Island Arc. Cool. Έτσι λοιπόν είμαι στο μέχρι στιγμής τελευταίο chapter. Μερικές εντυπώσεις γενικότερα:
Spoiler (Click to View)
Καταρχήν θα ήθελα να μιλήσω λίγο για τους χαρακτήρες, κυρίως μετά time skip. Σε σειρά προτίμησης πριν από αυτό ήταν Luffy>Sanji>Zoro>Franky>Usopp>Robin>Chopper>Brook>Nami. Τώρα, Luffy>Zoro>Usopp>Brook>Nami>Franky>Sanji>Chopper>Robin.. Ο Luffy σταθερή αξία. Πιο ωραίος χαρακτήρας δεν υπάρχει κατ'εμέ στο OP. Τώρα έχει γίνει πολύ δυνατός και φαίνεται. Και είμαι σίγουρος ότι θα δούμε και άλλα από αυτόν. Ο Zoro επίσης πολύ καλός. Έχει γίνει λίγο απόμακρος μου φαίνεται και πολύ σοβαρός αλλά έχει δυναμώσει πάρα πολύ. Παράδειγμα η μάχη με εκείνον τον εκτελεστή χταπόδι. Αν και γενικά όλων οι μάχες ήταν εύκολες, περίμενα κάτι περισσότερο σε αυτήν την μάχη αφού λόγω εκείνων των αναβολικών είχε γίνει δυνατότερος και είχε και δηλητήριο. Ωστόσο, με λίγες κινήσεις τον ξεπάστρεψε. Τώρα δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό... Ο Usopp πλέον έχει πολύ φάση. Όπως είδα στο Punk Hazard κράτησε τον χαρακτήρα του αλλά όπως φαίνεται έχει γίνει και δυνατότερος. Ο Brook τώρα μου φαίνεται λίγο Sanji-wannabe. Ειδικά στην φάση με την Shirahoshi. Έχει τουλάχιστον πλάκα ως χαρακρήρας με τα skull jokes του και του ταιριάζει περισσότερο το νέο look. Η Nami μου αρέσει τώρα μόνο για το μακρύ μαλλί Γενικά μου την έσπαγε το κοντό μαλλί της Ο Sanji, αν και από ότι βλέπω θα αλλάξει ευτυχώς, μου την είχε δώσει αφάνταστα στο Fishman Arc. Κάθε τόσο αιμοραγίες. Εντάξει καταλαβαίνω, δύο χρόνια να δει γυναίκα αλλά όχι να μας πρήζει με αιμοραγίες συνέχεια. Και ενώ νόμιζα ότι οι αιμοραγίες έμεναν στo background, έπαιξαν ρόλο τελικά και στην ιστορία. Από ότι βλέπω ευτυχώς επανέρχεται στον παλιό καλό Sanji τώρα. Ο Franky συμπαθητικός ήταν πάντα. Τώρα βέβαια μου την σπάει που είναι περισσότερο Robot. Αλλά γι'αυτό βλέπω και πολλά ανέκδοτα με αυτόν και τον Chopper σχετικά με το πόσο ανθρώπινοι είναι O Chopper πλάκα έχει αλλά μέχρι εκεί. Έλεγξε τουλάχιστον το Monster Point. Η Robin μου την σπάει απλά
Όσο για το νέο Arc θα έχει ενδιαφέρον. Έχουμε έναν Shichibukai και τον Smoker. Έναν σαμουράι, ένα κεφάλι και κάτι πόδια(που αν κατάλαβα σωστά πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος) ενώ είδαμε και μυθικά τέρατα σαν την άρπυα και τον Δράκο, σε ένα νησί μισό πάγο μισό φωτιά. Το Arc ή θα είναι απίστευτα τέλειο ή απίστευτα wtf. Θυμίζει λίγο το Thriller Bark και αν κατάλαβα καλά μάλλον εκεί γίνονται πειράματα ή κάτι τέτοιο. Επίσης, δεν αποκλείεται στο PUNK Hazard να δούμε τον VegaPUNK. Ο Shichibukai νομίζω τώρα πως είναι είτε νέος(αν και ο Jinbei δεν ανέφερε κάτι τέτοιο στις μεγάλες ανακατατάξεις που έγιναν στα δύο χρόνια, αλλά ίσως να μην το θεώρησε σημαντικό) ή θα είναι ο Don Flamingo. Για να δούμε...
Όσο για το νέο Arc θα έχει ενδιαφέρον. Έχουμε έναν Shichibukai και τον Smoker. Έναν σαμουράι, ένα κεφάλι και κάτι πόδια(που αν κατάλαβα σωστά πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος) ενώ είδαμε και μυθικά τέρατα σαν την άρπυα και τον Δράκο, σε ένα νησί μισό πάγο μισό φωτιά. Το Arc ή θα είναι απίστευτα τέλειο ή απίστευτα wtf. Θυμίζει λίγο το Thriller Bark και αν κατάλαβα καλά μάλλον εκεί γίνονται πειράματα ή κάτι τέτοιο. Επίσης, δεν αποκλείεται στο PUNK Hazard να δούμε τον VegaPUNK. Ο Shichibukai νομίζω τώρα πως είναι είτε νέος(αν και ο Jinbei δεν ανέφερε κάτι τέτοιο στις μεγάλες ανακατατάξεις που έγιναν στα δύο χρόνια, αλλά ίσως να μην το θεώρησε σημαντικό) ή θα είναι ο Don Flamingo. Για να δούμε...
01-03-2016, 06:50 PM
gomu gomu no spamming
02-03-2016, 02:53 AM
(01-03-2016 06:50 PM)GeorgeT Wrote: [ -> ]gomu gomu no spamming
Why spam though?
This anime/mango is overated.
02-03-2016, 07:19 PM
gomu gomu no spamming