Legendary Pokémon

Full Version: One Piece
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(15-03-2010 11:46 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]είδα το 1ό επεισόδειο και την 10η ταινία.Toungue

WHAT?! WHERE?! O.O
λάθος!!!!!την 9η ταινία εννούσα.με τον τάρανδο. ώραιο φαινόταν το oπ. σκέφτομαι να αρχίζω να το βλέπω.
edit: αυτός ο τάρανδος τότε πηγαίνει με την παρέα? λίγο αργά δεν είναι?
πηγαινει στο επεισοδιο 90 ή 91 εκει γυρω....δεν ειναι και πολυ αν σκεφτεις οτι εχει 442 επς Toungue
ωραιος μαν που το αρχισες!
Μιας και δεν υπάρχει θεμα για να συζητήσουμε,ας ρίξω εγώ ένα.Ποιο/-α είναι το/τα αγαπημένο/-α σας opening(s) του OP;

Εμένα είναι τα εξής με τη σειρά:

Kokoro no Chizu (No. 5)
We Are - StrawHats Version (νομίζω ήταν μετά το Bon Voyage...)
Believe (No. 2)
Κaze wo Sagashite ή όπως λέγεται (Νο. 12)
Share the World (No. 11)
ωραιος ο παιχτης ,

εμενα:

1)Jungle P (το 9ο)
2)Brand New World (6) και Believe(2)
3)We Are Remix(10)
4)Kokoro No Chizu(5)
5)Crazy Rainbow Star (8)
6)Share the World(11) και Kaze wo Kawashite (καπως έτσι λέγεται το 12 το καινούριο).
τελευταία το Bon Voyage(4) (αν και μου αρεσει λιγο) και το Hikari E(3)

το 7ο και το 1ο οpening ειναι το ίδιο τραγούδι και επειδή είναι κλασσικά δεν τα βάζω πουθενά....
kai pws emfanizetai stin 9i tainia!?!?einai non-canon ή κατι τέτοιο?
ειναι σχεδον η ιδια ιστορια με τα επεισοδια 80 εως 90 μονο που εκει ειχε 2 μελη το πληρωμα παραπανω , τη Robin και το Franky....οι οποιοι μπενουν αργοτερα στο πληρωμα....και εχουν βαλει και κατι αλλα.....
Μόλις τελείωσα ep.60. Βαρετά τα fillers -_-! Μετά ευτυχώς συνεχίζει. Άντε να δούμε! Btw ποια κίνηση του Luffy είναι η καλύτερη?Toungue Εμένα μου αρέσει το Gomu gomu no BazookaBig Grin!
Gomu gomu no Jet gatling is da bestToungueToungueToungueToungue

{oh,noes.that was a spoiler Big Grin}
μολις ειδα το πρωτο επ.
ειχε πλακα σε ορισμενα σημεια, όπως τότε που έπεσε το ροπαλο στα κεφαλια των πειρατων, η τοτε που ο luffy βγηκε απο το βαρελι στην αρχη...
και μου αρεσε η αναφορα στο one piece, χωρις να εξηγεί τι ειναι....
λογικα θα αργήσω να ξαναδω, γιατί τα επόμενα 99επ. που κατεβαζω πάνε πολύ αργά....
http://www.watch-onepiece.com/ RE link ntroph na ta katevazeis
σχεδον ολα τα ανιμε που εχω δει τα εχω δει online..
αλλα το ΟΡ ειναι και τόσα επεισοδια... προτιμω να τα "γραψω" και να τα δω στην τηλεοραση..
Δεν νομίζω να είναι και ιδιαίτερο...
WOW!!!!!!!!!Se ligo briskoun kai ton laboon
Tον βρήκανToungue Θα δω μέχρι το επ.70(μπορεί και περισσότερο) σήμερα.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's