Legendary Pokémon

Full Version: One Piece
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Otan ftaseis 298 8a deis ton "red hot kick" Wink
EEE!? H Miss All-Sunday δεν λέγεται Nico Robin!? Καλή δεν είναι!?Την είχα δει στην 9Η ταινία!
Etsi legete vre apla twra einai me tous kakous
Ναι όμως μετά από τον Luffy αυτή μου άρεσε περισσότεροToungue!
Σκευτηκα κατι:
λογικα το Monsterus trio, δλδ οι Luffy, Zoro, Sanji πρεπει να μπορουν να χρησιμοποιησουν καποιες τεχνηκες Rokushiki, και συγκεκρημενα:

Shigan: Αφου ο luffy εχει αρκετη δυναμη για να ριξει δυο χτιρια με τα χερια του, συγουρα θα μπορει να τρυπισει την σαρκα (επισης σπαει πετρες με γροθειες). Σημειωτεο οτι εχει πει πως οι γροθειες του ηταν τοσο δυνατες οσο μια σφαιρα, πρην ακομα φαει το gomu-gomu no mi. Επισης ο Zoro μπορεσε να κανει slash χωρης κατανα (no sword style), καθως και εχει ισως ιδια δυναμη με τον Luffy, οποτε λογικα θα μπορει να τριπησει την σαρκα. Τελος ο Sanji ισος μπορει να χρησημοποιησει μια παραλαγη με κλωτσια...

Rankyaku: Ο Sanji ειναι γνωστος για την δυναμη των ποδιων του, οποτε συγουρα θα μπορουσε να κανει slashing gusts. Ο Zoro φαινετε να εχει περιπου ιση δυναμη στα ποδια, αφου τρεχουν με περιπου ιδια ταχητητα, και εχει την ικανοτητα να κανει slashing gusts με τα katana του, οποτε δεν αποκλειετε να μπορει να κανει το ιδιο με τα ποδια του. Τελος, ισως να μπορει ακομα και με τα χερια, διοτη μερικες φορες χρησιμοποιει τα χερια του ως katana...

...περισοτερα αυριο...
Ε?Κατσε λιγο γιατι μπερδευτηκα...υπαρχει περιπτωση συνεργασιας Zoro & Sanji?Αφου αυτοι ειναι σαν το σκυλο με τηη γατα!Βεβαια δεν ξερω τι γινεται μετα αλλα ο χαρακτηρας δεν αλλαζει ευκολα!
Δεν ειπα τιποτα για συνεργασια...
απλα οτι θα μπορουσαν, ο καθενας ξεχωριστα, να χρησιμοποιησουν αυτες τις τεχνηκες.
Ναι σε ολα, συμφωνω. Ο Sanji επισης στην πορεια μαλλον θα μπορεσει να χρησιμοποιησει Ashigara Tekkai (Leg Iron Mass), και ειδικα αυτη οι τρεις οπως και ο Luffy με το Gear Second θα μπορεσουν να χρησιμοποιησουν Rokushiki με τον δικο τους τροπο, ετσι προβλεπω δηλαδη.
Επιτελους εφτασα στο 467... αξιζε παντος τον κοπο! ποιο ειναι το αντιστοιχο στο manga? θελω να δω τι γινετε παρακατω (αν και ειδα ηδη απο το wiki, αλλα θελω και εικονες)...
OP ftw

ego den vlepo manga....8a mou xalasei tin efxaristisi Toungue
Έχω μια απορία.Έχω δει οτι υπαρχουν ταινιες One Piece αλλά δεν ξέρω αν επηρεάζουν το main story...πχ αν αναφερονται χαρακτηρες που ειναι στα επομενα επεισοδια που ακομη δεν εχω δει...(Είμαι στο επεισοδιο 141 :/ )
exo tin estisi oti mporeis na deis mexri kai tin 5h xoris privlima alla kai pali den eimai sigouros alla den eimai poli sigouros
Manga>Anime . Θα εδινα λινκ αλλα τα μεγαλα μανγκα sites φεηληρισαν και δεν εχουν οπ....
Μαλιστα...τοτε θα προχωρησω ακομη περισσότερο και μετά δεν θα υπαρχει προβλημα πιστευω...
Αl μου αρεσει π σου μιλαω στο msn κ δεν απαντας.... -.-
Λπν,γ να απαντησω στν Manuelf...το επεισοδιο 467 αντιστοιχει στ manga 558: Brother....Οποτε αν θες τν συνεχεια ειναι το 559: Destiny

Πιστευω μεχρι να φτασεις στ 597 να εχει βγει κ το 598 γτ ο κυριος π φτιαχνει τ manga μς εχει αφησει μ μια ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΗ αγωνια κ εχει παει διακοπες Toungue
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's