27-02-2011, 09:39 PM
06-03-2011, 07:13 PM
Άρχισα να βλέπω One Piece το καλοκαίρι αλλά δεν μου άρεσε και πολύ. Σταμάτησα γύρω στο επεισόδιο 50. Βασικά είναι καλό anime αλλά προσωπικά δεν μου κίνησε αρκετά το ενδιαδέρον.
On topic, ο καλύτερος χαρακτήρας για μένα είναι ο Sanjii.
On topic, ο καλύτερος χαρακτήρας για μένα είναι ο Sanjii.
07-03-2011, 05:51 PM
δηλαδη ειδες 50 επισοδια? τοτε γιατι τα ειδες αφου δεν σου αρεσαν?εξασκω το σπο'ι'λερ
Κείμενο1 (Click to View)
Κείμενο2
09-03-2011, 12:04 AM
(07-03-2011 05:51 PM)staraptor Wrote: [ -> ]δηλαδη ειδες 50 επισοδια?τοτε γιατι τα ειδες αφου δεν σου αρεσαν?εξασκω το σπο'ι'λερΚείμενο1 (Click to View)Κείμενο2
Είδα τόσα επεισόδια για να έχω μια λίγο πιο σφαιρική εικόνα πριν το παρατήσω εντελώς.
Δεν είναι τόσο το ότι δεν μου άρεσε αλλά το ότι έχανα σιγά-σιγά το ενδιαφέρον μου. Βαρέθηκα πες.
09-03-2011, 01:37 AM
Να σε πληροφορήσω ότι σε αυτά τα επεισόδια δεν έχει αρχίσει η δράση. Ίσως αν εβλεπες λίγα ακόμη να άλλαζες γνωμη. Δεν εγγυόμαι όμως κιόλας ότι θα σου αρέσει.
09-03-2011, 03:21 AM
Εγω θα μιλησω για το One Piece εχοντας μια ημισφαιρικη αποψη γιατι εχω δει μεχρι το 189ο επεισοδιο ενω λενε ας πουμε οτι τα καλα επεισοδια ειναι μετα το 250 νομιζω...
Anyway, ειναι καλο. Ειναι αρκετα καλο για να σου κρατησει το ενδιαφερον και να το βλεπεις. Εχει γελιο, εχει δραση, εχει δραμα...απλα ειναι υπερβολικο αρκετες φορες και αυτο με ενοχλει. Ο κοσμος αποτελειται απο μια υπερβολη. Θελουν να σου δημιουργησουν καποια μεγαλα συναισθηματα υπερβαλλοντας σε μερικες στιγμες ετσι ωστε ας πουμε να πεις "Πωπω ρε παιδι μου κοιτα κλαμα" ή "Πωπω φαντασου τον πονο...". Προσωπικα δεν μου αρεσει να ελεγχονται τοσο φανερα τα συναισθηματα με σκοπο να προκαλεσουν τον θεατη και το βλεπω καπως αρνητικα, πιστευω οτι τα συναισθηματα γενικα πρεπει να σου δημιουργουνται ασυναισθητα και σιγα σιγα, οχι μεσω εξαναγκασμου. Το One Piece μου βγαζει αυτο το πραγμα ομως. Δε λεω οτι δε θελω να το δω αλλα για μενα μεχρι στιγμης δεν τιθεται θεμα συγκρισης με το Bleach η το Naruto ας πουμε. Σε καμια των περιπτωσεων γιατι το βλεπω αρκετα πιο παιδικο. Θα ελεγα οτι απλα ειναι καλο για να περνας την ωρα σου. Ξερω οτι θ'ακουσω πολλα σχολια απο τους φιλους του One Piece αλλα θα ηθελα να τα ακουσω εν παση περιπτωση.
Παντως σκοπευω να δω και τη συνεχεια για να ολοκληρωθει η αποψη μου, δεν ειναι οτι το βλεπω σαν αγγαρεια (αν και εχει 450+ επεισοδια...xD), μ'αρεσει αρκετα για να το συνεχισω και να θελω να δω τι γινεται μετα.
Anyway, ειναι καλο. Ειναι αρκετα καλο για να σου κρατησει το ενδιαφερον και να το βλεπεις. Εχει γελιο, εχει δραση, εχει δραμα...απλα ειναι υπερβολικο αρκετες φορες και αυτο με ενοχλει. Ο κοσμος αποτελειται απο μια υπερβολη. Θελουν να σου δημιουργησουν καποια μεγαλα συναισθηματα υπερβαλλοντας σε μερικες στιγμες ετσι ωστε ας πουμε να πεις "Πωπω ρε παιδι μου κοιτα κλαμα" ή "Πωπω φαντασου τον πονο...". Προσωπικα δεν μου αρεσει να ελεγχονται τοσο φανερα τα συναισθηματα με σκοπο να προκαλεσουν τον θεατη και το βλεπω καπως αρνητικα, πιστευω οτι τα συναισθηματα γενικα πρεπει να σου δημιουργουνται ασυναισθητα και σιγα σιγα, οχι μεσω εξαναγκασμου. Το One Piece μου βγαζει αυτο το πραγμα ομως. Δε λεω οτι δε θελω να το δω αλλα για μενα μεχρι στιγμης δεν τιθεται θεμα συγκρισης με το Bleach η το Naruto ας πουμε. Σε καμια των περιπτωσεων γιατι το βλεπω αρκετα πιο παιδικο. Θα ελεγα οτι απλα ειναι καλο για να περνας την ωρα σου. Ξερω οτι θ'ακουσω πολλα σχολια απο τους φιλους του One Piece αλλα θα ηθελα να τα ακουσω εν παση περιπτωση.
Παντως σκοπευω να δω και τη συνεχεια για να ολοκληρωθει η αποψη μου, δεν ειναι οτι το βλεπω σαν αγγαρεια (αν και εχει 450+ επεισοδια...xD), μ'αρεσει αρκετα για να το συνεχισω και να θελω να δω τι γινεται μετα.
09-03-2011, 03:55 PM
(09-03-2011 03:21 AM)Adk Wrote: [ -> ]Εχει γελιο, εχει δραση, εχει δραμα...απλα ειναι υπερβολικο αρκετες φορες και αυτο με ενοχλει. Ο κοσμος αποτελειται απο μια υπερβολη. Θελουν να σου δημιουργησουν καποια μεγαλα συναισθηματα υπερβαλλοντας σε μερικες στιγμες ετσι ωστε ας πουμε να πεις "Πωπω ρε παιδι μου κοιτα κλαμα" ή "Πωπω φαντασου τον πονο...". Προσωπικα δεν μου αρεσει να ελεγχονται τοσο φανερα τα συναισθηματα με σκοπο να προκαλεσουν τον θεατη και το βλεπω καπως αρνητικα, πιστευω οτι τα συναισθηματα γενικα πρεπει να σου δημιουργουνται ασυναισθητα και σιγα σιγα, οχι μεσω εξαναγκασμου.
Συμφωνώ, παρ' όλο που δε με ενοχλεί τόσο αυτή η υπερβολή. Αντιθέως, θα μπορούσα να πω πως μου αρέσει. Ίσως να μη με πείραξε στην αρχή και στη συνέχεια το συνήθισα. Δεν μπορώ να πω τι γνωμη είχα γι' αυτήν την υπερβολή αρχικά, διότι ούτε καν που θυμάμαι. Τώρα πάντως δε μου φαίνεται καν να υπάρχει υπερβολή. Ίσως βέβαια και να μου αρέσουν αυτές οι τόσο έντονες καταστάσεις που βλέπουμε στο One Piece. Όπως και να 'χει, γούστα είν' αυτά (που λένε και τα Ημισκούμπρια ).
09-03-2011, 07:19 PM
Βασικα συμφωνω στο οτι αν το συνηθισεις και πεις οτι σ'αρεσει μετα δεν σου φαινεται να υπαρχει καποιο ελλατωμα,απλα αυτο μου φανηκε απο την αρχη και ισως με παραξενεψε εχοντας δει πρωτα τα αλλα δυο μεγαλα shounen anime. Πλεον κι εγω το'χω συνηθισει αλλα οταν συμβαινει απλα εξαρταται απο την περισταση πως θα το παρω (δηλαδη αν θα αφεθω στην κατασταση η αν θα την κοροιδεψω για την υπερβολη της ) Νταξει σιγουρα γουστα ειναι αυτα, τοσος κοσμος το βλεπει. Και θελω να δω τα επομενα επεισοδια για να δω τι χανω ας πουμε
09-03-2011, 07:32 PM
(09-03-2011 01:37 AM)Spyros Wrote: [ -> ]Να σε πληροφορήσω ότι σε αυτά τα επεισόδια δεν έχει αρχίσει η δράση. Ίσως αν εβλεπες λίγα ακόμη να άλλαζες γνωμη. Δεν εγγυόμαι όμως κιόλας ότι θα σου αρέσει.
Αυτό μου λένε και όσοι βλέπουν OP τακτικά. Αλλά δεν είναι τόσο η δράση. Μπορώ να δω ολόκληρα επεισόδια χωρίς καθόλου δράση και να μην βαρεθώ.
Απλώς δεν μου άρεσε τελικά. Σίγουρα είναι ωραίο anime αλλά δεν είναι του γούστου μου.
09-03-2011, 09:46 PM
Δεν νομίζω πως έχω γράψει σ'αυτό το θέμα, οπότε ας το κάνω τώρα. Λοιπόν προσωπικά το One Piece το θεωρώ από τα καλύτερα anime(s) που έχω δει, αλλά έχω ένα κακό, δεν μπορώ να συγκεντρωθώ σε κάτι για πολύ καιρό, ούτε σε παιχνίδι ούτε σε hobby ούτε συνεπώς και στο One Piece. Οπότε όταν άρχισα να βλέπω τα επεισόδεια πριν κανένα χρόνο περίπου και με πήρε ο ύπνος μπροστά στο λάπτοπ (το οποίο δεν έχουμε πια, κρίμα), ξενέρωσα σε απίστευτο βαθμό και βαρέθηκα να βλέπω. Πάντως όσον αφορά το story ξέρω κάποια πράγματα, πάντα μου άρεσαν τα wikis και δεν με πειράζουν ιδιαίτερα τα spoilers τις περισσότερες φορές, και έχω διαβάσει και μερικά από το manga μαζί με τον αδερφό μου (ο οποίος έχει τελειώσει anime και manga και συμβαδίζει με τους Ιάπωνες).
Αγαπημένοι μου ο Zoro (από παλιά που έβλεπα το ελληνικό dub), ο Shanks και ο Ace κυρίως, αλλά γενικά πολλοί καλοί χαρακτήρες και ωραίο anime. Ίσως τώρα που θα έρθει το HDMI και συνδέσω το PC στην TV στο δωμάτιο αρχίσω να βλέπω μερικά επεισόδεια μέχρι να ξαναβαρεθώ.
Αγαπημένοι μου ο Zoro (από παλιά που έβλεπα το ελληνικό dub), ο Shanks και ο Ace κυρίως, αλλά γενικά πολλοί καλοί χαρακτήρες και ωραίο anime. Ίσως τώρα που θα έρθει το HDMI και συνδέσω το PC στην TV στο δωμάτιο αρχίσω να βλέπω μερικά επεισόδεια μέχρι να ξαναβαρεθώ.
14-03-2011, 02:53 AM
Λοιπόν εγώ ξεκίνησα να βλέπω OP τον Ιούλιο που πέρασε και έκτοτε δεν έχω ξεκολλήσει!!!!Τώρα βρίσκομαι στο επεισόδιο 409.Και το χειρότερο είναι ότι κοντεύω να δω όλα τα επεισόδια που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα και μετά θα αναγκαστώ να δώ κάποιο άλλο anime.Αλλά ευτυχώς που υπάρχουν και τα manga!!! ^_^
15-03-2011, 05:46 PM
Δεν μέουν πολλά επισόδεια μέχρι να το τελειώσω, μέχρι εκεί που είναι αλλά έχει πρόβλημα το ηχείο οπότε...
24-09-2011, 02:02 PM
Επειδή από όσο ξέρω μέχρι στιγμής ακόμα να μπούν στο New World, τι πιστεύετε ότι θα είναι η πρώτη περιπέτειά τους εκεί;
24-09-2011, 02:46 PM
Λογικα θα χουμε καποιο ελμπαφ αρκ ή κατι τετοιο...ειδωμεν....
παντως τυχεροι οι ανιμε-tards , no break για σας αλλα θα φατε καλα φιλλερ
παντως τυχεροι οι ανιμε-tards , no break για σας αλλα θα φατε καλα φιλλερ
24-09-2011, 02:51 PM
Τόσο καιρό τρώγαμε με την ιστορία του Sabo Ενώ θα μπορούσε να βγει σε λιγότερα επεισόδια είχαμε την τιμή να βλέπουμε το τι βλακείες κάνανε μαζί