07-10-2010, 03:33 PM
07-10-2010, 04:12 PM
Πως τα σκεφτετε ο Oda ολα αυτα ; xD
11-11-2010, 10:50 PM
(06-10-2010 11:50 PM)Grovyle_Fan Wrote: [ -> ]Spoiler (Click to View)Ο Λούφυ όντως υπερτουμπάνεψε, ούτε το δαχτυλάκι του δεν κούνησε και πάρ' τους κάτω Ο.ο...
Spoiler (Click to View)
Καλα αυτα τα ανθρωπακια δεν ηταν τπτ!!! Τωρα που θα "hakεψει" το Kraken και ο Karibu θα τα κανει πανω του, που ηθελε και να τους σκοτωσει τρομαρα του, αυτο θα εχει τρελη φαση!!! λολ
ΥΓ: Αργησαν να το βγαλουν... Ειναι παρασκευη και ακομα τπτ...
24-11-2010, 07:35 PM
Πάει το Thriller Bark από εμένα!!!
Ο Kuma φαίνεται πολύ δύνατος... Αφού λογικά θα μπορεί να γιατρέυεται κάπως αποθώντας τον πόνο, όπως έκανε με τον Luffy. Τελικά αν και άρχισε καλά το Thriller Bark η τελική μάχη με τον Moria δεν ήταν καλή... Νικήθηκε σχετικά εύκολα λόγω του Shadow Asgard. Όμως η μάχη με τον Odz/Oars/Oz ή όπως λέγεται ήταν φοβερή. Αν και δεν ήταν εκεί για πολύ ο Luffy :'( Επίσης μου άρεσε πάρα πολύ η στάση του Odz στην αρχή που είχε τον χαρακτήρα του Luffy! xD Είμαι τώρα στο 383 και αρχίζω όπου να'ναι Sabaody Archipelago Arc. Μου μένουν σχεδόν 100 επεισόδια!! Αυτά. Όποιος θέλει να πει κάτι ας πει για ότι προείπα (Μην σπαμμάρουμε και το το Spam Thread xD)
Spoiler (Click to View)
Ο Kuma φαίνεται πολύ δύνατος... Αφού λογικά θα μπορεί να γιατρέυεται κάπως αποθώντας τον πόνο, όπως έκανε με τον Luffy. Τελικά αν και άρχισε καλά το Thriller Bark η τελική μάχη με τον Moria δεν ήταν καλή... Νικήθηκε σχετικά εύκολα λόγω του Shadow Asgard. Όμως η μάχη με τον Odz/Oars/Oz ή όπως λέγεται ήταν φοβερή. Αν και δεν ήταν εκεί για πολύ ο Luffy :'( Επίσης μου άρεσε πάρα πολύ η στάση του Odz στην αρχή που είχε τον χαρακτήρα του Luffy! xD Είμαι τώρα στο 383 και αρχίζω όπου να'ναι Sabaody Archipelago Arc. Μου μένουν σχεδόν 100 επεισόδια!! Αυτά. Όποιος θέλει να πει κάτι ας πει για ότι προείπα (Μην σπαμμάρουμε και το το Spam Thread xD)
25-11-2010, 04:10 PM
(24-11-2010 07:35 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Πάει το Thriller Bark από εμένα!!!
Spoiler (Click to View)...Τελικά αν και άρχισε καλά το Thriller Bark η τελική μάχη με τον Moria δεν ήταν καλή... Νικήθηκε σχετικά εύκολα λόγω του Shadow Asgard.
Spoiler (Click to View)
Δε μου πολυκόλλαει αυτό εμένα. Δηλαδή ο Luffy έγινε ύπερ-τούμπανο με 100 σκιές, ενώ ο Moria όxι και τόσο παρόλο που είχε τις ίδιες 100 σκιές και 900 παραπάνω (μέσα στις 900 ήταν και οι σκιές των Zoro, Sanji, Robin και του ίδιου του Luffy αν δεν κάνω λάθος). Κανονικά θα έπρεπε να μπορεί να κάνει Soru και να έχει πολύ μεγαλύτερη αντοχή και ευκινησία (που ο Nightmare είχε, άρα ο Moria θα έπρεπε να έχει σε καλύτερο επίπεδο). Τεσπά, anime βλέπουμε, υποθέτω πως είναι μάταιο και άσκοπο να προσπαθούμε να βρούμε λογική, αν και εδώ μάλλον το τράβηξαν λίγο παραπάνω απ' όσο θα έπρεπε ξεφεύγοντας και από τη λογική του ίδιου του anime...
25-11-2010, 04:39 PM
Spoiler (Click to View)
Ναι σωστά αλλά πρέπει να δυνάνωσε μόνο στην δύναμη. Πρέπει να έχασε κάπως τον έλεγχο γι'αυτο.
25-11-2010, 05:04 PM
meta apo tosous mines katalava ti htan to one piece x8es mou eipe ena paidi k 8imi8ika oti to evlepa otan eimoun 8 xronwn lo *fail*
27-11-2010, 12:15 AM
Latest manga spoiler
Spoiler (Click to View)
Καλα, ο ξεροκεφαλος ο Zorro εσπασε το kraken του Luffy! Lol.
ELEPHANT GUN FTW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τελος!
λετε το Kraken να γινει μονιμο μελος της ομαδας??? μακαρι... θα ηταν ο τελειος υποψηφιος για 10ο μελος, αφου ο Luffy ειχε πει πως θελει 10 μελοι...
ELEPHANT GUN FTW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τελος!
λετε το Kraken να γινει μονιμο μελος της ομαδας??? μακαρι... θα ηταν ο τελειος υποψηφιος για 10ο μελος, αφου ο Luffy ειχε πει πως θελει 10 μελοι...
27-02-2011, 05:18 PM
Είμαι επεισόδιο 474.
Πωπωπωπωπω τι μάχες γίνονται εδώ! Μου κακοφάινετεαι ότι δεν είναι όλοι οι Straw hats αλλά δεν πειράζει. Το Arc αυτό είναι εκπληκτικό. Δυστυχώς ξέρω 2 spoilers από το τέλος του. Πάντως εμφανίστηκαν ήδη επικοί όπως ο Mihawk, ο Doflamingo, ο Oars Jr. και ο Marco Phoenix(έγινε από τους αγαπημένους μου :3). Παρακολουθώ την συνέχεια τώρα
Spoiler (Click to View)
Πωπωπωπωπω τι μάχες γίνονται εδώ! Μου κακοφάινετεαι ότι δεν είναι όλοι οι Straw hats αλλά δεν πειράζει. Το Arc αυτό είναι εκπληκτικό. Δυστυχώς ξέρω 2 spoilers από το τέλος του
Spoiler (Click to View)
Ότι πεθαίνουν ο Ace και ο Whitebeard και ο Blackbeard(ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΟ IMPEL DOWN :@) πήρε το Gura Gura Nomi(δεν ξέρω ακριβώς πως)
27-02-2011, 08:20 PM
πως μπορω να κανω σποιλερ?
[ρωταω εδω γιατι σποιλαρετε αρκετα]
[ρωταω εδω γιατι σποιλαρετε αρκετα]
27-02-2011, 08:33 PM
Code:
[spoiler=Κείμενο1]Κείμενο2[/spoiler]
Και βγαίνει αυτό:
Κείμενο1 (Click to View)
Κείμενο2
Δηλαδή ό,τι γράψεις στη θέση του Κειμένου1 φαίνεται, ενώ ότι γράψεις στη θέση του Κειμένου2 φαίνεται όταν ανοίγεις τον σπόιλερ. Άμα δεν γράψεις κάτι αντί για Κείμενο1 θα λέει απλά "spoiler".
27-02-2011, 08:52 PM
(27-02-2011 08:33 PM)Spyros Wrote: [ -> ]Code:
Και βγαίνει αυτό:
Κείμενο1 (Click to View)Κείμενο2
Δηλαδή ό,τι γράψεις στη θέση του Κειμένου1 φαίνεται, ενώ ότι γράψεις στη θέση του Κειμένου2 φαίνεται όταν ανοίγεις τον σπόιλερ. Άμα δεν γράψεις κάτι αντί για Κείμενο1 θα λέει απλά "spoiler".
sorry αλλα δεν καταλαβα χριστο.που γραφω το κειμενο 1 και που το 2
27-02-2011, 08:56 PM
Code:
Εδώ σου έχω βάλει "Κείμενο1"και "Κείμενο2" για να δεις πού πρέπει να γράψεις αυτό που θες. Εσύ θα γράψεις το ίδιο αλλάζοντας τα "Κείμενο1"και "Κείμενο2" με αυτό που θες να γράψεις.
27-02-2011, 08:59 PM
δηλαδη
κειμενο 1[σποιλερ=κειμενι]κειμενο2[/σποιλερ]
κειμενο 2
αυτο?
κειμενο 1[σποιλερ=κειμενι]κειμενο2[/σποιλερ]
κειμενο 2
αυτο?
27-02-2011, 09:17 PM
Προφανώς το "spoiler" θα το γράψεις με αγγλικά γράμματα.