18-12-2009, 11:55 PM
23-12-2009, 03:27 PM
Εγω πρωτημω αυτο: http://www.animeseason.com/one-piece/
Εκει εχει και τα ιδικα επισοδεια!
Edit:
Ευτιαξα αυτο το Wanted Poster...
Ξερω οτι ειναι λιγο προχειροδουλεια, αλλα θα το βελτειωσω!
Εκει εχει και τα ιδικα επισοδεια!
Edit:
Ευτιαξα αυτο το Wanted Poster...
Ξερω οτι ειναι λιγο προχειροδουλεια, αλλα θα το βελτειωσω!
23-12-2009, 05:13 PM
(28-11-2009 10:21 PM)MANUELF Wrote: [ -> ]Απιστευτο! Απαραδεκτο! Ανικουστο!
Με τοσους OP fans που εχει το LP, πως ειναι δυνατον να μην υπαρχει OP thread??????????????????????????
Τωρα αν υπαρχει, συγχωρεστε με, αλλα μετα απο εξονυχιστικη ερευνα στα πιο ξεχασμενα σοκακια του φορουμ, μεχρι τις πολυπληθεστερες πλατειες, δεν βρηκα τπτ σχετικο!
Πωπω ξεφτιλα, εχεις δικιο ρε εσυ Manuelf, this is blasphemy! Και οχι δεν νομιζω να υπαρχει αλλο τετοιο thread...
ποιος απο ΟΛΟΥΣ τους χαρακτηρες του OP πιστευετε οτι ειναι ο δυνατοτερος?
Τονιζω πως δεν υπαρχει περιορισμος, μπορει να ειναι οποιοσδηποτε χαρακτηρας απο το παρελθων ή το παρων. Απλα δεν μπορειτε να πειτε πχ Ο Luffy μετα απο 10 χρωνια, οταν θα γινει Pirat king! Αλλα μπορειτε να πειτε τους παντες, απο τον Gol D. Roger ως τον chi-chi...
Επισης μπορειτε να πειτε και αλλους οπως πχ, ο πιο Cool κτλ...
The time being, ας δουλεψουμε με την κοινη λογικη. Ο δυνατοτερος λογικα λοιπον, ειναι αυτος που αυτην την στιγμη, εχει το μεγαλυτερο bounty, ο οποιος νομιζω οτι ειναι ο Monkey D. Dragon. Καθως ομως ο Luffy οσο παιρναει ο καιρος το bounty του μεγαλωνει, ειναι ο πρωταγωνιστης του ανιμε, και ειναι και δυνατος (οχι οτι εχει καμια 'wow' ability, αλλα ειναι οτι την δουλευει πολυ), ολοι ξερουμε στο τελος ποιος θα ειναι ο Πειρατης Βασιλιας και αφενως ο δυνατοτερος στην Μεγαλη Γραμμη.
Ολοκληρο νησι, το δυελισε χωρις να ιδρωσει! Ο τυπος ειναι απο μικρη θεοτητα και βαλε! δεν ξερω τι φρουτο εφαγε, ή τι Haki εκανε, αλλα θελω κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!
Η δυναμη του Dragon ειναι καταστροφικη. Μετα παιδια απο το Watch One Piece εχουμε βρει ποια ειναι ακριβως η ability του (η στο περιπου), αλλα δεν δινω πληροφοριες για να μην σας το χαλασω.
Αγαπημενοι χαρακτηρες: Fire Fist Ace-Roronoa Zoro
Αγαπημενη Μαχη: Luffy vs Lucci
Αυτα προς το παρον~
23-12-2009, 07:26 PM
(23-12-2009 05:13 PM)Fake Apology Wrote: [ -> ](28-11-2009 10:21 PM)MANUELF Wrote: [ -> ]Απιστευτο! Απαραδεκτο! Ανικουστο!
Με τοσους OP fans που εχει το LP, πως ειναι δυνατον να μην υπαρχει OP thread??????????????????????????
Τωρα αν υπαρχει, συγχωρεστε με, αλλα μετα απο εξονυχιστικη ερευνα στα πιο ξεχασμενα σοκακια του φορουμ, μεχρι τις πολυπληθεστερες πλατειες, δεν βρηκα τπτ σχετικο!
Πωπω ξεφτιλα, εχεις δικιο ρε εσυ Manuelf, this is blasphemy! Και οχι δεν νομιζω να υπαρχει αλλο τετοιο thread...
ποιος απο ΟΛΟΥΣ τους χαρακτηρες του OP πιστευετε οτι ειναι ο δυνατοτερος?
Τονιζω πως δεν υπαρχει περιορισμος, μπορει να ειναι οποιοσδηποτε χαρακτηρας απο το παρελθων ή το παρων. Απλα δεν μπορειτε να πειτε πχ Ο Luffy μετα απο 10 χρωνια, οταν θα γινει Pirat king! Αλλα μπορειτε να πειτε τους παντες, απο τον Gol D. Roger ως τον chi-chi...
Επισης μπορειτε να πειτε και αλλους οπως πχ, ο πιο Cool κτλ...
The time being, ας δουλεψουμε με την κοινη λογικη. Ο δυνατοτερος λογικα λοιπον, ειναι αυτος που αυτην την στιγμη, εχει το μεγαλυτερο bounty, ο οποιος νομιζω οτι ειναι ο Monkey D. Dragon. Καθως ομως ο Luffy οσο παιρναει ο καιρος το bounty του μεγαλωνει, ειναι ο πρωταγωνιστης του ανιμε, και ειναι και δυνατος (οχι οτι εχει καμια 'wow' ability, αλλα ειναι οτι την δουλευει πολυ), ολοι ξερουμε στο τελος ποιος θα ειναι ο Πειρατης Βασιλιας και αφενως ο δυνατοτερος στην Μεγαλη Γραμμη.
Ολοκληρο νησι, το δυελισε χωρις να ιδρωσει! Ο τυπος ειναι απο μικρη θεοτητα και βαλε! δεν ξερω τι φρουτο εφαγε, ή τι Haki εκανε, αλλα θελω κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!
Η δυναμη του Dragon ειναι καταστροφικη. Μετα παιδια απο το Watch One Piece εχουμε βρει ποια ειναι ακριβως η ability του (η στο περιπου), αλλα δεν δινω πληροφοριες για να μην σας το χαλασω.
Αγαπημενοι χαρακτηρες: Fire Fist Ace-Roronoa Zoro
Αγαπημενη Μαχη: Luffy vs Lucci
Αυτα προς το παρον~
Σχετικα με τον Luffy: Νομιζω οτι, αν και δεν ειναι εντελος ακυρο, το φρουτο του δεν ειναι και απ'τα καλυτερα (δεν το λεω επιδη ειναι paramecia): ωστοσο, αυτο που τον κανει δυνατο χαρακτηρα ειναι (πιστευω) το Haki του! Επισης, συμαντικο ειναι και το μαχητικο του πνευμα! Παντος συμφωνω πως ο δυνατοτερος πρεπει να ειναι ο Dragon
το παρακατω, ισως να ειναι spoiler... Παντος για την στιγμη, ειναι μονο μια θεωρια:
Spoiler (Click to View)
Εχω ακουσει την θεωρια οτι μαλων η δυναμη του Dragon ειναι ητε ο ελεγχως του καιρου (μεσω devil fruit), ητε ο ελεγχος του αερα (αν και δεν στεκει, επιδη τοτε θα εκανε τον κεραυνο κατι εντελος τυχαιο). Αλλα δεν ειναι επιβαιβεωμενο αν εχει φαει devil fruit ή αν προερχετε απο δυναμη haki (ή ακομα κατι αλλο που δεν εχουμε ακομα συναντησει)....
αν εχει κανεις καποια αλλη ιδεα ή θεωρια, please PM/msn me να το συζητησουμε
αν εχει κανεις καποια αλλη ιδεα ή θεωρια, please PM/msn me να το συζητησουμε
23-12-2009, 08:29 PM
Ας τα παρουμε με την σειρα.
Κατ'αρχας, αξιζει να σημειωσουμε, οτι ο Oda (ο δημιουργος του ανιμε) θελει να μας κανει να κατανοησουμε οτι δεν εχει σημασια αν ο χαρακτηρας ειναι Zoan, Paramecia, η Logia, ειναι το ποσο πολυ δουλευει ο καθε χαρακτηρας το διαβολικο φρουτο και ποσο μπορει να το ψαξει. Πιστεψτε με, ο Oda δεν εχει δειξει ουτε το 50% των δυνατοτητων των Φρουτων του Διαβολου. Υπαρχουν αποιροι συνδυασμοι κινησεων και στρατηγικων οι οποιοι ειναι μεσα στο μυαλο μας και δεν τους εχουμε φερει στην επιφανεια ακομα.
Το Haki του Luffy οπως και το Haki αλλων χαρακτηρων στηριζεται στην δυναμη της θελησης (willpower), αν και μονο του δεν απαρτιζει το δυναμικο του Luffy, παιζουν πολλα πραγματα σε αυτο. Μαχητικο πνευμα εχει σιγουρα, οπως εχουν και οι υπολοιποι δυο μαχητες που ειναι στους top 3 (Roronoa Zoro, Sanji).
Κατ'αρχας, αξιζει να σημειωσουμε, οτι ο Oda (ο δημιουργος του ανιμε) θελει να μας κανει να κατανοησουμε οτι δεν εχει σημασια αν ο χαρακτηρας ειναι Zoan, Paramecia, η Logia, ειναι το ποσο πολυ δουλευει ο καθε χαρακτηρας το διαβολικο φρουτο και ποσο μπορει να το ψαξει. Πιστεψτε με, ο Oda δεν εχει δειξει ουτε το 50% των δυνατοτητων των Φρουτων του Διαβολου. Υπαρχουν αποιροι συνδυασμοι κινησεων και στρατηγικων οι οποιοι ειναι μεσα στο μυαλο μας και δεν τους εχουμε φερει στην επιφανεια ακομα.
Το Haki του Luffy οπως και το Haki αλλων χαρακτηρων στηριζεται στην δυναμη της θελησης (willpower), αν και μονο του δεν απαρτιζει το δυναμικο του Luffy, παιζουν πολλα πραγματα σε αυτο. Μαχητικο πνευμα εχει σιγουρα, οπως εχουν και οι υπολοιποι δυο μαχητες που ειναι στους top 3 (Roronoa Zoro, Sanji).
Monkey D. Dragon (1 Καινουρια θεωρια) (Click to View)
Μετα απο αρκετες μερες επεξεργασιας φτασαμε σε ενα συμερασμα το οποιο ακουγεται αρκετα ακριβες, οτι ο Dragon ειναι χρηστης διαβολικου φρουτου ονομαζομενο ''Storm Storm No Mi''. Παιζει να ειναι και αυτο που λεει και ο Manuelf απο επανω για το Haki η για τον καιρο...
23-12-2009, 11:48 PM
Να και το καινουριο μου Wanted Poster!
το μαυρο γυρο μου ειναι σκοτηνη αυρα!
(ναι, ειναι κιολας οτι βαριομουν να το κοψω με προσοχη, αλλα δεν παυει να ειναι σκοτηνη αυρα!!!)
το μαυρο γυρο μου ειναι σκοτηνη αυρα!
(ναι, ειναι κιολας οτι βαριομουν να το κοψω με προσοχη, αλλα δεν παυει να ειναι σκοτηνη αυρα!!!)
25-12-2009, 03:27 PM
poli oreo Manuelf, mporis na mou pis pos to ekanes ??? 8elo na to kano kai ego.
se pio episode vriskeste ????? ego ime sto 347
se pio episode vriskeste ????? ego ime sto 347
25-12-2009, 03:35 PM
Προσωπικά,σήμερα σκοπεύω να δω το 73 και το 74.Ίσως και το 75
25-12-2009, 03:45 PM
(25-12-2009 03:27 PM)GIANNIS Wrote: [ -> ]se pio episode vriskeste ????? ego ime sto 347
Στο 431; το τελευταιο.
@Manuelf
Λιγο υπερβολικο το ποσο στην ποστερ σου, μεχρι τωρα μονο εκατομμυρια υπαρχουν ως bounties...
Κατα τα αλλα, nice try overall.
26-12-2009, 11:19 AM
Απο εδω τα βρηκα! http://akuma-no-mi-bu.deviantart.com/gallery/?10153640
ειμαι στο 235!
ειμαι στο 235!
26-12-2009, 12:17 PM
thanks 8a tin ftiakso kai 8a tin postaro simera
26-12-2009, 12:52 PM
(25-12-2009 03:27 PM)GIANNIS Wrote: [ -> ]se pio episode vriskeste ????? ego ime sto 347
α εγώ είμαι στο 431 και στο chapter 569 (δηλαδή καθε βδομαδα περιμένω τα καινούργια )
26-12-2009, 01:27 PM
kai oriste i wanted poster mou !!!!!!!
elpizo na sas aresi !!!!
emena mou aresi !!!!!!!
elpizo na sas aresi !!!!
emena mou aresi !!!!!!!
26-12-2009, 02:39 PM
ειναι τελειο, απλα προσθεσε backround για να ειναι πιο ρεαλιστικο! (οχι οτι το δικο μ ειναι ρεαλιστικο, αλλα τεσπα)
26-12-2009, 02:56 PM
8a prospa8iso an kai me diskolevi ligo.........