Legendary Pokémon

Full Version: Ελληνικό Dub
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Αν το Star ή κάποιο άλλο κανάλι (εκτός της Nova) συνέχιζε να δείχνει Pokemon θα τα βλέπατε;
Γιατί;Γιατί όχι;

Εγώ πιστεύω πως είναι καλύτερα στα Αγγλικα και οι φωνές και οι κινήσεις,αλλά θα ήταν ωραίο να τα συνέχιζαν γιατί έτσι παιδιά σε μικρές ηλικίες θα μάθαιναν τα Pokemon και μάλλον θα άρχιζαν να παίζουν τα παιχνίδια και έτσι τα Pokemon θα γινόντουσαν ακόμα πιο αγαπητά!
enas logos o opios polla pedia tis ilikias mou alla kai mikrotera kai megalitera stamatisan na vlepoun pokemon ine oti sto star edixnan ta episodia mexri to 49 px kai meta to pigenan pali apo tin arxi, afto me eknevrize poli......gia afton ton logo pola pedia stamatisan na vlepoun.
To ξέρω!Αυτό με τα επισόδεια που τα πηγαίνουν πάλι από την αρχή πολύ σπαστικό.
Ένα Σάββατο στο Star έβλεπα επισόδειο από Diamond and Pearl και την επόμενη μέρα έδειχνε επισόδειο από τα Johto!
χεχε λολ κι εγω γι αυτο ακριβως τον λογο δεν τα βλεπω...παλια ημουν πορωμενος,ξυπνουσα στις 6 για να κανω οτι δουλεια ειχα ωστε μετα να δω ποκεμον Toungue(Τα Σαββατοκυριακα λεω)
είναι και η ώρα ένα πρόβλημα.εγώ προσωπικά δεν ξυπνάω με πολύ ευκολία το Σ/Κ από τις 9:00! Επίσης εγώ παλίά το έβλεπα διότι ήταν στις 11:30 και στις 12:00!
εγώ σταμάτησα να βλέπω εδώ και παρα πολύ καιρό. απο την αλλή καμιά φορά τυχαίνει να το πετύχω και απλά γελάω... καθέ φορά που βλέπω την κοπελιά για τα contest και το pikachu / piplup ως cheerleaders...

my brains scattered again
Το ελληνικό suckarei. Χθες προσπάθησα να δω στο Disney Channel XD το επεισόδιο πριν την Pastoria. Το γύρισα και πάλι στα αγγλικά.
γενικώς το anime sukarei Toungue
Ελάτε ρε. Μια χαρά είναι το άνιμε. Και το ελληνικό dub τα σπάει. Οι ξένες φωνές είναι απλά ftl. Το ίδιο και στα Ιαπωνικά! Bliah. Και θα συνέχιζα να το βλέπω, μόνο το καλοκαίρι, εάν ξενυχτούσα. Πέρυσι δεν τα έβλεπα επειδή κοιμόμουν σχετικά νωρίς(4 το πρωί, αλλά είναι νωρίς για καλοκαίρι). Πρόπερσι που κοιμόμουν στις 7(είχα πιει καφέ μια μέρα και όλο μου το σύστημα διαταράχτηκε xD), το έβλεπα και πραγματικά γέλαγα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου φαινόταν αστείο. o.O


Ελληνικό dub <3 <3 <3
Το anime έχει φτιάξει πολύ σε σχέση με τις παλιές σεζόν. Τώρα για το ελληνκό dub, we'll agree on disagreeing ^^
(09-02-2010 03:19 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Ελάτε ρε. Μια χαρά είναι το άνιμε. Και το ελληνικό dub τα σπάει. Οι ξένες φωνές είναι απλά ftl. Το ίδιο και στα Ιαπωνικά! Bliah. Και θα συνέχιζα να το βλέπω, μόνο το καλοκαίρι, εάν ξενυχτούσα. Πέρυσι δεν τα έβλεπα επειδή κοιμόμουν σχετικά νωρίς(4 το πρωί, αλλά είναι νωρίς για καλοκαίρι). Πρόπερσι που κοιμόμουν στις 7(είχα πιει καφέ μια μέρα και όλο μου το σύστημα διαταράχτηκε xD), το έβλεπα και πραγματικά γέλαγα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου φαινόταν αστείο. o.O


Ελληνικό dub <3 <3 <3

δεν περίμενα καλύτερη απάντηση από κάποιον που λιώνει στα anime
exo mia aporia...

ti simemeni Dub ???

Toungue
Μεταγλώττιση.
ox ne sosta !!!!!!!
Toungue

thanks !!!!!
Big Grin
Εγω θα βλεπω ποκεμον ακομα κι αν κρατησουν για 10 χρονια ακομα αλλα αυτη η ωρα... ευτυχως υπαρχει και το ιντερνετ!Οσω για το anime ειναι σιγουρα αστειο!Ομως αυτη η ομαδα πυραυλος... εχει καταντησει βαρετη!
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's