Legendary Pokémon

Full Version: Eurovision
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Ναι?? Νόμιζα πως πήρε μόνο 32 βαθμούς
girlpower Wrote:Σωστό κι αυτό. Του χρόνου θα είναι καρναβάλι..! Όλοι θα αντιγράψουν τους Φινλανδούς
Θα βλέπουμε eurovission με χαρακτήρες WoW, Lineage, Lord of the rings.. μπορεί και Quake 4 και Unreal Tournament 2004.. ίσως και πόκεμον γιατί όχι.. όλα είναι πιθανά..Toungue Μπορεί να έχουν και όπλα (π.χ. Μπρελόκ Bob ο σφουγκαράκης +6 {Για όσους παίζουν l2 ξέρουν})
girlpower Wrote:Ναι?? Νόμιζα πως πήρε μόνο 32 βαθμούς
Από την Αλβανία περίμενα 12άρι αλλά μας άφησαν με 8! Κύπρο δεν θυμάμαι..
Άσχετο αλλά δεν τους πολυπάθω τους Αλβανούς.. το 20% είναι κλέφτες και ψεύτεςRolleyes
Για να δούμε..Τι λέτε για το τραγούδι του Ισραήλ?
Pokemaniac Wrote:
girlpower Wrote:Ναι?? Νόμιζα πως πήρε μόνο 32 βαθμούς
Από την Αλβανία περίμενα 12άρι αλλά μας άφησαν με 8! Κύπρο δεν θυμάμαι..
Άσχετο αλλά δεν τους πολυπάθω τους Αλβανούς.. το 20% είναι κλέφτες και ψεύτεςRolleyes
Βασικα, η Κυπρος μας εδωσε το αναμενομενο 12αρι αν και εχω την εντυπωση οτι δεν το αξιζαμε καθολου. Η Βισση δεν μου αρεσει και δεν περιμενα να ειμαστε ουτε στις πρωτες 10 χωρες. Αντιθετα πιστευω πως η Ανετ δεν επρεπε να αποκλειστει απο τον τελικο και οσο για τους Φιλανδους... πραγματικα την αξιζαν τη νικη!!! Αληθεια, η γνωμη σας για την εκπροσωπο της Ισλανδιας ποια ειναι? Αν και δεν νομιζω οτι χρειαζεται να ρωταω...
Να σου πω, ,φέροντας ως παρα΄δειγμα δικιά της ατάκα... "I am the best singer that has *ever* lived"= spoiled lil slut

τελος
Ναι... αυτη τη γνωμη εχω κι εγω. Μου αρεσε επισης και το τραγουδι της Ρωσιας καθως και της Ουκρανιας (ηταν θαυμα που καταφερα να το ακουσω γιατι ο αδερφος μου ειχε παθει πορωση με την Tina Karol, την τραγουδιστρια τους)
Σαν την Shakira ήταν... Una fatsa, una ratsa! Toungue
Ωραίο ήταν και της Ρουμανίας
Πάντως 2η φορά να βγαίναμε πρώτοι τελείως απίθανο.. Ειδικά με την Άννα το λάθος ήταν μου έπεφτε κάτω στο χορευτικό(λεπτομέρειεςToungue)..

Αναρωτιέμαι ο Μητσικώστας τι θα κοροϊδέψει..Big Grin
Tους Φιλανδους μαλλον.
Pokemaniac Wrote:Πάντως 2η φορά να βγαίναμε πρώτοι τελείως απίθανο.. Ειδικά με την Άννα το λάθος ήταν μου έπεφτε κάτω στο χορευτικό(λεπτομέρειεςToungue)..
Σ' αυτο εχεις δικιο. Αν ηταν εστω δυνατον να βγουμε πρωτοι, ηταν παρα πολυ δυσκολο. Οσο για την παρουσια της Αννας πιστευω πως υπηρχαν αρκετα λαθη. Κατ' αρχην το φορεμα δεν ηταν για τη Eurovision. Επισης δεν επρεπε να εμφανιστει μονη της στη σκηνη σαν να ηταν σε νυχτερινο κεντρο. Αλλα και το τραγουδι... δεν πιστευω πως ηταν οτι επρεπε για το διαγωνισμο.
Βλεπω η Eurovision εχει πολλους θαυμαστες.Εγω δεν μπορω να κρινω γιατι ειδα μονο την ψηφοφορια.Το τραγουδι που κερδισε κατι μου λεει απο μουσικη αλλα δεν επικροτω την σκηνικη παρουσια οχι γιατι δεν συμπαθω τα Orcs ή ο,τι ηταν τελος παντων,αλλα επειδη θεωρω οτι το εκαναν μονο για να κερδισουν.Ηταν δηλαδη μια φτηνη αντιγραφη αλλων Metal συγκροτηματων...
Το "We are the winners" όχι μόνο δεν πάτωσε αλλα κατατρόπωσε και το "νικητήριο" τραγούδι της Βίσση γιατί ήταν ξεκάθαρο σαν αστείο και η σκηνική αλλα και η φωνητική εκτέλεση ήταν πάρα πολύ καλή.
Πάντως το είπα και το ξαναλέω: όταν άλλοι φόραγανε μάσκες άλλοι "φοράγανε" καλάμια.
girlpower Wrote:εεεεεεεεε...τελος πάντων. Να πω την αλήθεια ούτε εμείς στην Κύπρο περιμέναμε κάτι καλύτερο. That's why the angels cry....For Annet and Vissi
Girlpower εισαι απο Κυπρο!Η μιση καταγωγη μου ειναι απο εκειBig Grin
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's