Legendary Pokémon

Full Version: Eurovision
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(15-05-2009 11:13 AM)Chaos714 Wrote: [ -> ]γιατι ειναι η 1η φορα στη γιουροβιζιον που βλεπουμε εναν φλωρακο να ρχεται χαρωπος με το βιολακι του να μας πορωσει.... Toungue

Σωστά, ο περσινός νικητής, εκείνος ο Ρώσος που δεν θυμάμαι τώρα πως τον λένε, ούτε φλώρος ήταν ούτε είχε βιολί στη σκηνή. Ο Νορβηγός είναι πρωτότυπος.

Δεν έχω ιδέα ποιο τραγούδι είναι καλό και ποιο όχι, δεν έχω δει κανέναν από τους 2 ημιτελικούς, λογικά αύριο το βράδυ θα χαζέψω λίγο να δω τι παίζει. Δεν πιστεύω να ξετρελαθώ πάντως.
(15-05-2009 12:19 PM)BLUE Wrote: [ -> ]Αχχ.... Μονο απο τη Eurovision μπορει πλεον να φανει η χωρα μας... Να βγει ο Σακης και να ξοδεψουμε του χρονου του κοσμου τα λεφτα για να τη διοργανωσουμε και να μην παρουμε ουτε τα μισα απο τον τουρισμο...
Για να μη διαμαρτυρομαι μονο, θεωρω τον Σακη ισως τον μονο πραγματικο Star της Ελλαδας. Τα περισσοτερα τραγουδια του δεν μου αρεσουν, αλλα ειναι Respect.

Ι fully agree with you.

Χάνουμε τόοοοσα λεφτά για ******

Γι'αυτό θέλω να πατώσει η χώρα μας κάθε χρόνο.

Ουκρανία ftw (μόνο για την τραγουδίστρια αν και η περσινή ήταν καλύτερη)
(15-05-2009 01:22 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]
(15-05-2009 12:19 PM)BLUE Wrote: [ -> ]Αχχ.... Μονο απο τη Eurovision μπορει πλεον να φανει η χωρα μας... Να βγει ο Σακης και να ξοδεψουμε του χρονου του κοσμου τα λεφτα για να τη διοργανωσουμε και να μην παρουμε ουτε τα μισα απο τον τουρισμο...
Για να μη διαμαρτυρομαι μονο, θεωρω τον Σακη ισως τον μονο πραγματικο Star της Ελλαδας. Τα περισσοτερα τραγουδια του δεν μου αρεσουν, αλλα ειναι Respect.

Ουκρανία ftw (μόνο για την τραγουδίστρια αν και η περσινή ήταν καλύτερη)

Καλα η φετινη ειναι....humantorch
Πηρε και 3 απο τους 300 και βγηκε στην σκηνη.Καλο και το τραγουδακι αλλα οχι και καλυτερο και απο το δικο μαςExclamation
Την βλεπω να ειναι και αυτη απο τις πρωτες θεσεις.

Αλλα και του Νορβηγου δεν μου αρεσε καθολου και ελπιζω να μην βγει οπως βγηκε εκεινω το αθλιο το περσινο της Ρωσιας.
τοσα μεταλ συγκροτηματα εχουμε... τεσπα.
Μπα, τα μεταλ συγκροτήματα έχουν αρκετή αξιοπρέπεια για να μην ασχολούνται με την Γιουροβύζιον :Ρ (Όποιος πει τίποτα για τους Λόρδα και Τερασμπετόνι να είναι μεταλ, τρώει ξύλο)

Όσο για τον Sakis, συγκρυνόμενα με άλλες χώρες, πάλι τους έχουμε.
(15-05-2009 01:48 PM)Xara-lampos Wrote: [ -> ]τοσα μεταλ συγκροτηματα εχουμε... τεσπα.
του χρονου να παμε με Rotting Christ η Firewind.

οσο για την Nορβηγια, ΑΠΟΡΩ, πως και δεν εκμεταλευτικαν τους Burzum μιας και φετος ο βικερνες βγηκε απο την στενη (θα ειναι ο βικερνες στην σκηνη και θα τραγουδαει-παιζει ντραμς-κιθαρα-μπασσο ταυτοχρονα, priceless)

και οχι δεν ειδα τον ημιτελικο της eurovision?, το πρωι ακουσα οτι περασαμε, και ουτε προκειτε να δω τον τελικο, θα ακουω το καινουργειο των stratovarius.

p.s. τωρα που το σκεφτομαι, γιατι δεν στελνουμαι τους AnorimoI του χρονου? αποτι ξερω γουσταρουν να πανε...

Δεν ξέρω κιόλας αλλα νομίζω ότι κάθε χωρα που κάνει eurovision έχει σεβαστά έσοδα, εκτος από αυτό τα έξοδα τα καλύπτουν οι Σπόνσορες...
Εγω βλεπω γιουροβυζιον για να δω αν υπαρχει κανα καλο τραγουδι.Αλλα ματαια.Βασικα απο αυτη τη γιουροβυζιον μου αρεσoυν της Ρωσιας και της Εστονιας/Εσθονιας/whathehell.Η Κυπρος ηταν τελεια,απλα.KAI EΠΕΙΔΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ.Αν το παρατηρησατε στο τραγουδι μας υπαρχει και μια γυναικεια φωνη που καλυπτει τη φωνη του Σακη.Αυτο το ειχαν κανει και με την Καλομοιρα και φετος με την Κυπρο,προπαγανδα,απαιτω ανακρισεις και συγχωροχαρτια.
το να βρεις καλά τραγούδια στη Γιουροβίζιον τα τελευταία χρόνια τραβάει προς το αδύνατο(τα περισσότερα σακ). Πάντως οι Ρώσοι έχουν συνομοτίσει με τους Νορβηγούς και την Κυβερνηση μας. Οι Νορβηγοί και η γνωστή μας κυβέρνηση έπεισαν τους Ρώσους να μην βγάλουν την ελλάδα πρώτη και να βγει η Νορβηγία ώστε να μην ξωδέψει η ελλάδα του κόσμου τα ευρά. Ο Νορβηγός όμως επειδη ανησυχει(εννοειτε πως ξερει το κόλπο) επικοινωνεί με την μάνα του και μια από τις πόσες φορές που μιλούσε, τον έπιασε η κάμερα του σταρ και τώρα θεωρείτε ο μαμάκια της Γιουροβίζιον με το βιολί
(15-05-2009 09:03 PM)Bills Wrote: [ -> ]το να βρεις καλά τραγούδια στη Γιουροβίζιον τα τελευταία χρόνια τραβάει προς το αδύνατο(τα περισσότερα σακ). Πάντως οι Ρώσοι έχουν συνομοτίσει με τους Νορβηγούς και την Κυβερνηση μας. Οι Νορβηγοί και η γνωστή μας κυβέρνηση έπεισαν τους Ρώσους να μην βγάλουν την ελλάδα πρώτη και να βγει η Νορβηγία ώστε να μην ξωδέψει η ελλάδα του κόσμου τα ευρά. Ο Νορβηγός όμως επειδη ανησυχει(εννοειτε πως ξερει το κόλπο) επικοινωνεί με την μάνα του και μια από τις πόσες φορές που μιλούσε, τον έπιασε η κάμερα του σταρ και τώρα θεωρείτε ο μαμάκια της Γιουροβίζιον με το βιολί

1 εξερεση εχουν βεβαια τα ελληνικα, που ειναι πορωση....Cool
2 απ οτι φανηκε, οχι μονο ειναι φλωρος ο νορβηγος, αλλα μας κατεντησε και μαμακιας....Angel
Βλέπε Σταρ(ειδήσεις όχι Λαμπίρη, καιρό αν γουστέρνεις), να δεις το παιδί με το βιολί να μιλάει στο κινητό με τη μαμακα του
(15-05-2009 09:03 PM)Bills Wrote: [ -> ]το να βρεις καλά τραγούδια στη Γιουροβίζιον τα τελευταία χρόνια τραβάει προς το αδύνατο(τα περισσότερα σακ). Πάντως οι Ρώσοι έχουν συνομοτίσει με τους Νορβηγούς και την Κυβερνηση μας. Οι Νορβηγοί και η γνωστή μας κυβέρνηση έπεισαν τους Ρώσους να μην βγάλουν την ελλάδα πρώτη και να βγει η Νορβηγία ώστε να μην ξωδέψει η ελλάδα του κόσμου τα ευρά. Ο Νορβηγός όμως επειδη ανησυχει(εννοειτε πως ξερει το κόλπο) επικοινωνεί με την μάνα του και μια από τις πόσες φορές που μιλούσε, τον έπιασε η κάμερα του σταρ και τώρα θεωρείτε ο μαμάκια της Γιουροβίζιον με το βιολί

that

Πλακα πλακα η eurovision (ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΕ ΧΑΡΗ; xD) ειναι απλα ενα περιττο εξοδο.Τετοιες εποχες με eurovision (|:1) θα ασχολουμαστε;Επισης ο Νορβηγος ειναι Νορβηγινα και η Αγγλιδα Αγγλος.
Οπαινού του άρεσε ας το δεί http://www.youtube.com/watch?v=fQz5-k4Pa...re=related (αμά δεν σας άρεσε μην βρίσετε Lol )
Φέτος , λοιπόν , αφού είδα τα πάντα όλα του τελικού , έχω να πω ένα.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

και όχι για το στριπτιζ γτ δεν έβγαλε τίποτα και δεν το δειχνε και η κάμερα.

Μετα κάτι κυρίες που ψήφισα (όχι τον Νροβηγό) (που ήταν humantorch Dance και μου άρεσαν και εξωτερικά και το τραγούδια)

Ελλάδα πάντα gtp και βρίστε με δε με νοιάζει θέλω να πιάσει πάτο (εκτός κι αν βάλουν κανά ροκ καλόοοο σουπερ τραγούδι)

Του χρόνου τη Θώδη(ή τον εθνικό σταρ xD)

Οκ είπα τις αποθεγματικές μου σκέψεις.
Και η Γερμανία ήταν καλή (το τραγούδι)
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's