Legendary Pokémon

Full Version: Eurovision
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Οπως ειδες dragar,απο πανω ανεφερα οτι θα ηθελα να παει την επομενη χρονια ενα τραγουδι συνδυασμου hip-hop με rnb.O Χαραλαμπος μου απαντησε οτι δε λεει να πανε τετοια τραγουδια,τα σαχλοτραγουδα πανε καλυτερα.
Οταν ακους τετοια τραγουδια ομως,δεν ξενερωνεις λιγο?Εγω παντως ναι........
Koita.Emena dn maresoun ta hip hop..Rnb 8atan kalh idea na steiloume alla dn nomizw oti h ellada einai se 8esh na kanei kalo rnb.Auto pou eipe o xaralampos einai oti auta ta tragoudakia exoun perash sth eurovision..kai ontws etsi einai.
Σωστα......
Μονο μη στειλουμε κανα Σαρμπελ ξανα και φαμε φολα.
E den nomizw na steiloun 3ana sarbel...Eleos pia..
Mercy........
Αυτο το 7 παντου μας κηνυγαει.........
xD
Pantws, Kalomoira > Sarmpel (bsk ton lew Mpesamel ala tsp)
Ara Sarmpel-Mpesamel
egw ton lew sabrel.... Toungue
Η καλυτερα sabrella
Τσ!λολ
@Υ.Γ2: Celebi φανταστου να πανε καποτε με την γερμανια οι τοκιο χοτελ. Θα πηγαινα 100%!@

Xaralampe mhn me fovizeis.Oi Tokio Hotel sthn hdei ksefthlismenoi EUROVISION.....Kai meta moy lene oti eg vlepw thriller.An oi Tokio Hotel sthn Eurovision den eina thriller tote ti einai?

Koufo sxolio alla akoyste.Mpainw sto You tube kai vlepw ena sxolio katw apo ena video twn IRON MAIDEN.

@Tokio Hotel and Iron Maiden are rock legends@ Dhladh eleos.
Στη φετινη Eurovision οπως ολοι ξερουμε θα μας εκπροσωπησει ο Σακης Ρουβας..τι λετε θα φερουμε φετος την πρωτια??
(11-01-2009 09:37 PM)Lugia Wrote: [ -> ]Στη φετινη Eurovision οπως ολοι ξερουμε θα μας εκπροσωπησει ο Σακης Ρουβας..τι λετε θα φερουμε φετος την πρωτια??

αν πάει αυτός; Με καμία παναγία!
Ειναι σιγουρο οτι θα παει αυτος...για να δουμε ομως και το τραγουδι που θα ερμηνευσει...
Xαχα, τωρα θα με πειτε σαχλορουβιτσα αλλα δεν βαριεσαι.. Toungue

Κι ομως παιδια, πιστευω στις δυνατοτητες του Σακη. Αν βγει με κανενα τραγουδι οπως ηταν το +Σε Θελω που κυκλοφορησε φετος, εχει πολλες πιθανοτητες να τα παει καλα. Και περα απο το γεγονος οτι ειναι ενας ανθρωπος με διεθνη καριερα στο τραγουδι, ειχε βγει και τριτος στην προηγουμενη Eurovision. Και η Ελλαδα πονταρει κυριως σε αυτο για να φερει την πρωτια με το Σακη, οπως ειχε γινει και με τον Dima Bilan της Ρωσιας, οπως και με την Παπαριζου η οποια ειχε παρει μερος πιο παλια σαν μελος των Antique.

Εδω ρε παιδια, η Καλομοιρα πηρε την τριτη θεση. Ενταξει δεν λεω, καλη ηταν αλλα για μενα υπηρχαν και καλυτερα για την τριτη θεση...
Σωστη παρατηρηση Charizard2005.Oσο για τη Καλομοιρα κατατην αποψη μου νομιζω πως αξιζε καλυτερη θεση απο αυτη που πηρε αλλα τεσπα....
Ισως ναι, ισως οχι.. I dunno, καθεις με τις αποψεις του. Big Grin

Απλα μου φανηκε λιγο "Barbie on stage". Toungue Το τραγουδι ηταν οκ, αλλα η Καλομοιρα υπερβολικα χαριτωμενη. Η εμφανιση της Αρμενιας μου αρεσε περισσοτερο ας πουμε. Ηταν πανω κατω τα ιδια, αλλα μου αρεσε περισσοτερο γιατι σαν γενικοτερη παρουσια ηταν πιο "ωριμη". You know, το χορευτικο, το ντυσιμο κι ετσι...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's