Legendary Pokémon

Full Version: Eurovision
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Πραγματικα δεν περιμενα να παρει τοσο μεγαλη βαθμολογια το "We are the winners". Οταν σε ενα τραγουδι επαναλαμβανεται 50 φορες ο ιδιος στιχος, γινεται ανιαρο και ειναι δυσκολο να νικησει. Απο οτι φαινεται ομως η φετινη Eurovision ηταν γεματη εκπληξεις.
Charizard2005 Wrote:Πραγματικα δεν περιμενα να παρει τοσο μεγαλη βαθμολογια το "We are the winners". Οταν σε ενα τραγουδι επαναλαμβανεται 50 φορες ο ιδιος στιχος, γινεται ανιαρο και ειναι δυσκολο να νικησει. Απο οτι φαινεται ομως η φετινη Eurovision ηταν γεματη εκπληξεις.
Μήπως γεμάτη λαδώματα? Παίζει να ήταν καλοπληρωμένος ο βαθμολόγος με το Laptop τουToungue (Όσοι είχαν δει την κλήρωση του αυτοκινήτου στην αρχή ξέρουνWink)
Σ' αυτο εχεις απολυτο δικιο.
Αν θέλετε να δείτε το video clip της Φινλανδίας πατήστε εδώ:

http://www.dailymotion.com/video/159981?from=rss
Αλληλογραφία στο Gamesradio Δευτέρα 22 Μαΐου.. Εκπομπή Lobby (ελεύθερο θέμα..)

Μήνυμα 01
Θέμα : UFO

Στο εξοχικό είχα δει το καλοκαίρι ένα πολύχρωμο χαριτωμένο ιπτάμενο αντικείμενο αλλά δεν είχα την καλή Panasonic HDTV Cam των 5000Ευρώ για να κάνω zoom in να δω τι είναι.Toungue
Για στολίδι χριστουγεννιάτικου δέντρου καλό είναι
Περιοχή : Τήνος
Περιοχή SKUFO : Μεταξύ Μυκόνου και Δήλου.. εύχομαι να μην ήταν κανένα ιπτάμενο μπRolleyesU***ο !

Μήνυμα 02
Θέμα : Lordi

Δεν έχω ξανακούσει Lordi.. για αρχή καλοί είναι στην σκηνή ειδικά νόμιζα ότι το όπλο που κρατούσε ήταν +8Για τους Fun του Lineage ξέρουν Toungue). Πάντως έχω την εντύπωση πως μπορεί να είναι και «επιβάτες» με το προηγούμενο διαστημόπλοιο που προανέφερα ^^ Δεν ξέρω τόσο καλά τον πολιτισμό τους.. ας τους γνωρίσω καλύτερα αυτό το καλοκαίρι..Toungue
Για τους Fun του προγραμματισμού..Wink
Το έφτιαξα στο Photoshop..
OLD Theme:
[Image: 017qs.jpg]

New Theme: Big Grin
[Image: 028ux.jpg]
Heh! ^^ Kalo! Toungue
Eraleas Wrote:Heh! ^^ Kalo! Toungue
Ωραία.. μόλις τελείωσα..
Για όσους ασχολούνται με την αρχαία τεχνολογία(Βλ. Amstrad, Spectrum κ.α.)
Old logo:
[Image: euamstel23mz.png]

New logo:
[Image: euamstel19jj.png]

Τι άλλο να φτιάξω?
Εγώ θέλω μόνο να πω κάτι που έλεγε ο Κουΐκ προχτές το πρωί.
Παρουσίαζε ένα επίσημο έγγραφο...
Τέσπα, ουσιαστικά αποδεικνυόταν πως χρησιμοποιήθηκαν υπολογιστές ώστε από τη Φινλανδία να πραγματοποιηθεί αποστολή Κωδικού Χώρας στο σύστημα της Γιουροβίζιον χρησιμοποιώντας υπολογιστή σε μια άλλη ευρωπαϊκή χώρα.
Με απλά λόγια, ψηφίζαν από τη Φινλανδία τους Φινλανδούς χρησιμοποιώντας το Skype που εκτελούντο σε υπολογιστή άλλης χώρας.
Και η συνέχεια των λόγων του Κουΐκ:
"Δε λέω ότι αυτό έφταιξε που βγήκε η Άννα Βίσση 9η. Σίγουρα όμως ήταν ένας λόγος για να βγουν οι Lordi 1οι".

Ωραία τα γραφικά της Eurovision Pokemaniac.
Δε θέλω να σου τη σπάσω ή να φανώ έξυπνος, απλά προς ενημέρωση μόνο:"Παράγωγα προϊόντων χωρίς νόμιμα χορηγημένη άδεια χρήσης, είναι εξίσου παράνομα." Κι αυτό ισχύει και το Photoshop και για το MsOffice και για Microsoft Visual Studio κλπ.
ΥΓ:Κι εγώ δικό σας είμαι(τουλάχιστον όσον αφορά στα Windows) Cool
vensires Wrote:Δε θέλω να σου τη σπάσω ή να φανώ έξυπνος, απλά προς ενημέρωση μόνο:"Παράγωγα προϊόντων χωρίς νόμιμα χορηγημένη άδεια χρήσης, είναι εξίσου παράνομα." Κι αυτό ισχύει και το Photoshop και για το MsOffice και για Microsoft Visual Studio κλπ.
ΥΓ:Κι εγώ δικό σας είμαι(τουλάχιστον όσον αφορά στα Windows) Cool
Γιατί ο Mητισκώστας ρωτάει αν θα κοροϊδέψει τον Παπανδρέου η ο Καραμανλής λέει να τον κοροϊδεύουν ότι είναι χοντρός ? Ο πατέρας ενός φίλου μου είναι νομικός και από ότι μου είπε δεν έχω πρόβλημα.. είχε γίνει και στο Μητσικώστα με την Vodafone.. την έγραφε για Voltafone..
Υ.Γ. Η Pixar έχει το Maya(με plug-in) για Rendering στα 3D γραφικά.. Δες εδώ
e paidia emena me arese pio polu h paparizou h elenara otan phge me to 'my number one' ...htan foberh kai 8a einai for ever i hope...einai kai h agaphmenh mou ellhnida tragoudistria...ebgale kai twra ena fobero tragoudi,ellhniko omws, to 'porta gia ton ourano'...einai pop/rock...teleio einai...an phgaine 3ana sth eurovision me auto to song alla sta agglika 8a epairne kalh 8esh...sumfwnhte????an exete akousei to new song!!!
Εσκισε χτες η Καλομοιρα ή αλλιως έγινε της.... Καλομοιρας
Πιστευω οτι είχαμε ένα απο τα καλύτερα τραγούδια ('ισως το καλύτερο) . Το Σαββατο θα ανδειχθει κ ο μεγάλος νικητής.Προσωπικά μου άρεσαν η Ρωσία, η Ρουμανία και το san marino που δυστυχώς δν προκρίθηκε (κρίμα, πρώτη εμφάνιση, να τους εμψυχώσουμε λιγο Smile )
se sxesh me olous tous allous pou eixan kati apaisia tragoudia kai apaisia skhnikh parousia h kalomoira htan thea
8a sumfwnhsw, eixame polu kalh parousia kai se sxesh me alles xwres, to "My Secret Combination" eixe megalh uperoxh...
Pantws egw pali me Finladia paw xD
Προσωπικά δν πιστεύω οτι θα κερδίσει η Φιλανδία. Σαν να στέλνει τους Lordi χώρις μάσκα. Ίσως θεωρούν οτι αφού με metal κερδισαν, με metal θα ξανακερδίσουν. Φανταστείτε να ξαναβγούν πάλι πρώτοι όμως! Θα στειλει η μισή Ευρώπη τετοιου ειδους τραγουδι Toungue

P.S Φοβαμαι πολυ την Αρμενια... Qele Qele, ωραιο τραγουδι κ υπέροχη σκηνική παρουσία. Μοιαζει λίγο έως πολύ με την Καλομοιρα, Τι λέτε??
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's