Legendary Pokémon

Full Version: Eurovision
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Φιλε μου πρωτα παιρναμε πολλους ψηφους.Εκει στη μεση της ψηφοφοριας μας τα χαλασαν λιγο......Η Ρωσια ειμαι σιγουρος οτι δεν την αξιζε την πρωτια.Η Ουκρανια,εμεις και η Αρμενια ειχαμε καλα τραγουδια.
POKERULER Wrote:Φιλε μου πρωτα παιρναμε πολλους ψηφους.Εκει στη μεση της ψηφοφοριας μας τα χαλασαν λιγο......Η Ρωσια ειμαι σιγουρος οτι δεν την αξιζε την πρωτια.Η Ουκρανια,εμεις και η Αρμενια ειχαμε καλα τραγουδια.
Σίγουρα ο Gay ο Ρώσος δεν τα άξιζε(του μοιάζω λίγο, ειμαι ποιο αδύνατος απο αυτόν, ποιο γυμνασμένος και ποιο όμορφος Cool), αλλά υπάρχουν 2 λόγοι που δεν περασαμε:
1.Οι χώρες που ψηφιζαν 12 points στην Ρωσία ήταν πρώην Ρωσικά κράτη.
2.Ένας απλός πολίτης ψηφίζει αυτό που ΔΕΝ θέλει να βγεί, το ίδιο κάνουν όλοι και στο τέλος βγαίνει το τραγούδι το χειρότερο!

Υ.Γ. Αν είχαμε την Κρήτη ως ανεξάρτητο κράτος θα είχαμε άλλους 12 πόντους, αν είχαμε και ολα τα νησιά του αιγαίου τότε θα περνάγαμε κάθε χρονιά 1η.xD
Υ.Γ.2.Τα περισσότερα τραγούδια ήταν για τον κάδο ανακύκλωσης.Toungue
Υ.Γ.3.Η έκδοση 2.0 του τραγουδιού της Καλομοίρας ήταν λίγο χειρότερη απο την 1.0, το echo το χάλασε Sad το original κομμάτι(v1.0) ακούγεται πολύ καλύτερα!
Συμφωνω.
Αν ειναι να κρινεις τη χωρα και οχι το τραγουδι, χαιρω πολυ.
Νομιζω πως η Ελλαδα ειναι η κανονικη νικητρια.
Εh,that xD
Egw ena exw na pw.O timbaaland ftaiei gia 0la..Toungue
Paidia aisxos to tragoudi ths rwsias..ELEOS MAS FAGANE TA MESA Toungue
H armenia k h ukrania eixan wraia kommatia k wraies kopeles Big Grin
Alla egw pistevw oti emeis a3izame thn prwtia.Anyway kalh einai k h 3h 8esh..(vasika k kapoia alla sonG maresan alla dn 8umamai poia :S).tESPA mas fagane ta mesa sas lew
xD
dragar tin lew omorfi gt edw exoume kai mikra koritsakia. oso gia tin eurovision opws eipa den tin eida. alla eimai sigouros oti tha tin vazoun gia kana mina stis eidhseis etc kai etsi den exasa kai tpt xD
Καλα που δεν ειδες την Ισπανια γιατι θα μεταμορφωνοσουνα σε γκει,Darvor.Ναι ετσι ειναι,τοσο ασχημα........
ποκεχαρακα, εγω ειδα την ισπανια και δεν μεταμορφωθηκα σε γκει. Επισης ηταν τοσο κρυο οσο και ρατσιστικο το αστειο σου :<

τεσπα, λολ, παλια(πολυ παλια νομιζω xD) οταν η eurovision γινοταν με κριτες τα πραματα ηταν πιο δικαια :/
Xara-lampos Wrote:ποκεχαρακα, εγω ειδα την ισπανια και δεν μεταμορφωθηκα σε γκει. Επισης ηταν τοσο κρυο οσο και ρατσιστικο το αστειο σου :<

τεσπα, λολ, παλια(πολυ παλια νομιζω xD) οταν η eurovision γινοταν με κριτες τα πραματα ηταν πιο δικαια :/
Χαρα-λαμπε ξερεις οτι παντα μου αρεσαν τα καλα λογια που ελεγες για μενα,οποτε λεω να μην εξαιρεσω αυτην την φορα(Toungue).
Και το 'ruler' δεν σημαινει μονο χαρακας,σημαινει και κατακτητης...... η κατι τετοιο.
Παιδια όπως προανέφερε πολύ σωστά ο pokemaniac , ο Bilan μέσω συμμαχιών (πρώην ΕΣΣΔ) κατέκτησε την πρώτη θέση. Επίσης ακούστηκαν παρα πολλά αρνητικά σχόλια (αποκρουστικός,αηδιαστικός κλπ) απο άλλους συμμετέχοντες, όπως ο Τούρκια. Ελεος, έφερε σωματοφύλακες σε Γιουροβίζιον, ισχυροζόμενος οτι φυλανε το πανάκριβο βιολί Toungue. Γενικά, αδικια φέτος, αφήστε που πιστεύω οτι ήταν και ψιλοστημένο...
Eilikrina pantws... to tragoudi ontws dn a3ize idiaitero, kai d to lew gt dn kerdisame... apla dn m arese ontws xD H Ispania pio kala 8a m erxotan an kerdize (face it guys, eixe ru8mo to atoimo :< )

Kai btw... pragamtika pisteuw oti to "gketo" pou eixei kanei h Italia kai h Austria apo thn Eurovision sthrizetai pragmatika apo ena dunato epixeirhma to opoio teleutaia dixazei olo k perissoteres xwres: H allhlo3hfia meta3u xwrwn D:
ukraine FTW!!!!
ΦΩΝΑΡΑ!!! Wink
Και....... ασε δν το λέω. Ελπιζω να καταλαβατε. Παντως, μη νομιζετε και η Ουκρανία πήρε αρκεους ποντους λόγω συμμαχιων αν και ήταν απο τα καλυτερα τραγουδια
ta mona songs pou mou aresan apo th eurovision einai ta: qele qele(to kalutero),shady lady,secret combination kai to baila el chiki chiki...to teleutaio nomizw oti a3ize polu kaluterh 8esh...ths ispanias....aaaa,kai tou israel....ola ta alla.........xazomares.....kai h rwsia den a3ize auth th 8esh pisteuw....a8lio tragoudi. . .
Καλομοιρα πρωτη και 2η ισπανια,τελος
Εγώ ήθελα αυτή στη δεύτερη θέση(η άσχημη xDD) ή η Καλομοιρα να βγούνε πρώτες. Όσο για το τραγούδι της Ισπανίας......... ίου.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's