Legendary Pokémon

Full Version: Eurovision
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ναι καταλαβα....καλα λοιπον αλλωστε αυτα ανοικουν στο παρελθον...για να δουμε τι θα κανουμε φετος με τον Ρουβα...Ξερει κανεις ποτε ειναι οι προιμιτελικοι?
τι ο Ρουβας θα παει;ΟΧ ελπιζω αυτην την φορα να βγει πρωτος.Και cHr[1]sTozZ δεν ξερω ποτε ειναι
Ο Ρουβάς θα βγεί πρώτος όταν η Δόξα Δράμας πάρει το Ουέφα...
Συμφωνω απολυτος.Καλητερα η Παπαριζου να ξαναπηγαινε ή καποιος αλλος.Ελαιος.Με το ζωρη τις πρωτες 5 θεσεις
Τι? υπαρχει ακομα αυτο? Ξεκολληστε ρε, ακομα να καταλαβετε οτι ειναι βλακεια? Οταν ηταν με κριτες ειχε φαση, με τις ψηφοφοριες ολο οι ιδιοι βγαινουν.
σωστος.Μονο μια φορα κερδισαμε ενω αξιζαμε τουλαχιστον αλλη μια και περσι η καλομοιρα η καλυτερη ηταν.Ηταν αδικο αυτο που εγινε
I have to agree with you... όλοι (οι άντρες/αγόρια) έπρεπε να ψηφήσουν την Καλομοίρα... οι γυναίκες να πάν να χ*****.
σιγα ρε σεξιστη, εγω ελεγα οτι οι χωρες συνεργαζονται κι ετσι. Επισης το "χεζω" δεν ειναι βρισια.
Και ο Ρουβάς πρώτος έπρεπε να βγει...
(18-01-2009 01:20 AM)Xara-lampos Wrote: [ -> ]Επισης το "χεζω" δεν ειναι βρισια.

Ετσι.Χεζω=ενεργω,κανω την αναγκη μου
Στο θεμα μας τωρα ναι συμφωνω με τον Georgeslayer σε σχεση με την αλλην την Ουκρανεζα Ρουσλανα επρεπε να βγει πρωτος.
Νταξ, και 3 θέση που βγήκαμε καλή ήταν. Τώρα με το Ρουβα στην πενταδα πιστεύω, αλλά πρώτη θέση δύσκολα..
Λοιπον περσαμε στο τελικο αλλα οπως ειπε και o Link δεν πιστευω να βγουμε και πρωτοι παντος στην 5αδα πιστευω να μπουμε.
Η Κυπρος κατα την γνωμη μου επρεπε να περασει και αυτη στον τελικο γιατι σε σχεση με κατι αλλες που περασαν....και ηταν τελειος αδικο.
εμενα στη φετινη γιουροβιζιον μ αρεσε το τραγουδι της νορβηγιας, γιατι ειναι η 1η φορα στη γιουροβιζιον που βλεπουμε εναν φλωρακο να ρχεται χαρωπος με το βιολακι του να μας πορωσει.... Toungue

να και το σχετικο λινκ

http://www.youtube.com/watch?v=Hg-75lIrP7I
Κατα την γνώμη μου ο Σάκης μπορεί να πάρει την πρώτη θέση και έτσι να φάνει και η Χώρα μας.Τώρα για τους αλλους πιο πολύ φοβάμαι Αγγλία Ισπανία Γαλλία παρά την Νορβηγία. Sakis Rouvas είμαστε μαζί σού! Toungue
Αχχ.... Μονο απο τη Eurovision μπορει πλεον να φανει η χωρα μας... Να βγει ο Σακης και να ξοδεψουμε του χρονου του κοσμου τα λεφτα για να τη διοργανωσουμε και να μην παρουμε ουτε τα μισα απο τον τουρισμο...
Για να μη διαμαρτυρομαι μονο, θεωρω τον Σακη ισως τον μονο πραγματικο Star της Ελλαδας. Τα περισσοτερα τραγουδια του δεν μου αρεσουν, αλλα ειναι Respect.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's