Legendary Pokémon

Full Version: Χρόνια πολλά σε όσους έχουν γενέθλια!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ευχαριστω και Giorgosss....αλλαξε την εικονα σου...τρομαζει μικρα παιδια σαν κι εμεναToungue!
Χρονια πολλα και επι την ευκαιρια ποσο εισαι?γιατι κατω στην αρχικη γραφει τριων αλλα δεν ειναι και πολυ λογικο...
Χρόνια πολλά GeorgeT ;]
Χρονια πολλα Blue Smile
Χρόνια πολλά Blue Big Grin
Χρονια πολλα Blue Smile
Χρονια πολλα Blue,καλα να περνας στον στρατο Toungue
(06-11-2011 10:46 PM)christos21 Wrote: [ -> ]Χρονια πολλα και επι την ευκαιρια ποσο εισαι?γιατι κατω στην αρχικη γραφει τριων αλλα δεν ειναι και πολυ λογικο...

plakitsa einai noob....

Y.G. Xronia polla Blue na ta xiliaseis!
Χρόνια πολλά BLUE, αν και από εκεί που είσαι δεν μπορείς να το δεις. Δεν πειράζει, εμείς όμως σε θυμόμαστε (όχι το site που γράφει today's birthdays Toungue) και σου ευχόμαστε για όταν γυρίσεις. Ή βρεις ευκαιρία.
Πάει ο παλιός φαντάρος, απολύεται παιδιά
ήρθε ο νέος με τα λέπια και την ποντικοουρά..
Καλή σκοπιά, καλή σκοπιά,
πρωτοχρονιάτικα στα πυρομαχικά..~~~

Χρόνια πολλά ψάρακλαααααααα~ Πάρε και από εδώ. :Ρ
(07-11-2011 03:54 PM)GeorgeT Wrote: [ -> ]
(06-11-2011 10:46 PM)christos21 Wrote: [ -> ]Χρονια πολλα και επι την ευκαιρια ποσο εισαι?γιατι κατω στην αρχικη γραφει τριων αλλα δεν ειναι και πολυ λογικο...
plakitsa einai noob....

Αυτο ηταν πιο αστειο και απο τα fanfic σου...

(sorry guys για το spam αλλα δεν κρατηθηκα..)
ποιο απ'ολα xD?
Συγνωμη που γινομαι αγενης αλλα δεν εχω ουτε το χρονο ουτε την ορεξη να ασχολουμαι μαζι σου.Σε ρωτησα κατι λογικο στην αρχη και απαντησες λες και δεν καταλαβα καποιο αστειο και ειμαι ηλιθιος.Αυτο ειναι το μονο που εχω να σου πω πλεον και δεν ξανασχολουμαι μαζι σου : Get a life and stop spamming ....
^
Ντάξει ρε συ, μια πλάκα έκανε και ο George'T, αν και δεν νομίζω να το βρήκες ιδιαίτερα αστείο. Δεν πιστεύω να ήθελε να σε προσβάλει, ούτε είναι κάνας επαγγελματίας troller (ή κάνω λάθος; ). Δεν χρειάζεται να το πάρεις και τόσο σοβαρά. Αλλά κι εσύ George μπορείς να προσέχεις λίγο περισσότερο τι postareis, έτσι;
1 Δεκεμβρίου, και σήμερα ο Vezok78 έχει γενέθλια! Party Drinks

Χρόνια πολλά, και πολλές πετυχημένες μάχες με Gliscor ή ότι άλλο Pokémon θες Toungue (εντωμεταξύ σε μπέρδεψα με τον Juan για λίγο και θα έλεγα ευχαριστώ που με βοήθησες στο Tour).
Reference URL's