Legendary Pokémon

Full Version: Χρόνια πολλά σε όσους έχουν γενέθλια!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Χρονια πολλά και απο μενα
χρονια πολλα ανδρεα!! Party
Θα πρωτοτυπήσω.Χρόνια πολλά!
Χρονια πολλα Αντρεα! Πολυχρονος κι ο,τι επιθυμεις! Smile
Ευχαριστώ πολύ παιδία για τις ευχές σαςBlush, ελπίζω να καταφέρω να βρεθώ σε συνάντηση-forum αρκεί να μην τύχει πάνω στην εξεταστική του ΙΕΚ που αναμένω.
(14-05-2009 05:47 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Έλεγα να μπω στο MSN να σου πω από εκεί χρόνια πολλά, αλλά βαριόμουνα να το ανοίξω. xD
msn μόνο για mail, για 2 λεπτά και πολλά λέω, πλέον το έχω κόψει.
(14-05-2009 05:47 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Α, και AMD ftl. :/
τα παραλές, αν δεν υπήρχε αυτή, η intel θα πούλαγε τον κάθε επεξεργαστή 1000Ευρώ με 4000Ευρώ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ να λες. Οι προσωπικοί υπολογιστές το 90-92 άρχισαν να έχουν πτώση στην τιμή χάρις τον ανταγωνισμό. O i7 συμφωνώ ότι είναι καλός αλλά ποιος δίνει 2500Ευρώ για PC; αφού με 600Ευρώ φτιάχνεις ένα άψογο με AMD cpu, ATI vga πάνω και καλύπτει 90% των χρηστών. Από το 2006 έχω την ίδια motherboard και μπορώ να βάλω τον τελευταίο επεξεργαστή της αγοράς, σε intel θα είχα αλλάξει 3 φορές motherboard(mininum).Και το να ακούς έναν πωλητή να λέει ότι οι AMD δεν δουλεύουν η δεν είναι καλοί κλπ. καταλαβαίνεις για τι λάδωμα έχει φάει.
χρονια πολλα george7 & shinyvaporeon!! Party
Χρόνια Πολλά παιδιά, να τα εξατοστήσετε
Χρόνια πολλά!
Χρονια πολλα ShinyVaporeon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ελπιζω να γυρισεις και να το δεις αυτοUndecided
(18-05-2009 09:04 AM)Chaos714 Wrote: [ -> ]χρονια πολλα george7 & shinyvaporeon!! Party

Τον parkourgeorge που τον πας ? lol ( αν και εγω ειμαι με αυτο το ονομα ανταξιου μιας κουραδας στο φορουμ ) Τεσπα, θνξ
Χρονια Πολλα ρε George, οτι επιθυμεις ρε μεγαλε!Big Grin

Χρονια Πολλα και στους αλλους εορταζοντες.(parkourgeorgelol ;D)
ρε σεις! κι ο αδερφος μου εχει γενεθλια σημερα! πειτε του χρονια πολλα μη σας σκοτωσω ολους!! Toungue
Πολύχρονος μεσιέ Γιώργε, να τα εκατοστήσεις.

Χρόνια πολλά και σε εσένα ShinyVaporeon.
Χρονια πολλα παιδια! Ο,τι επιθυμειτε!
Σόρυ για την καθυστέρηση......Blush

χρόνια πολλά Gerogeseven και Shiny Vaporeon και ελπίζω να γυρίσεις για να σε γνωρίσουμε και οι άλλοι! Smile
Reference URL's