Legendary Pokémon

Full Version: Χρόνια πολλά σε όσους έχουν γενέθλια!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Χρόνια Πολλά Γιανν- Να τα χιλιάσεις :>
Χρονια Πολλα και απο εμενα Johan!Big Grin

(Also wtf, αυτο το παιδι χαθηκε. :/)
Πολύχρονος Johan και ό,τι επιθυμείς Smile
χρονια σ πολλα johan!!!!!!!
Χρόνια πολλά Johan,να τα 100στήσεις και ό,τι επιθυμείς.
σας ευχαριστώ όλους για τις ευχες σας! και κατι άλλο, Χαρη, απλα δεν ποστάρω πολύ για να φανώ οτι είμαι εδω, αλλα οχι και οτι χαθηκα ρε αδερφέ!
(27-12-2009 07:49 PM)Johan Wrote: [ -> ]και κατι άλλο, Χαρη, απλα δεν ποστάρω πολύ για να φανώ οτι είμαι εδω, αλλα οχι και οτι χαθηκα ρε αδερφέ!

Σωστα, χαιρομαι πολυ που το υποστηριζεις αυτο!
Also, λαθος, εγω χαθηκα. xDDD
χρονια πολλα ρε Johanαρα!!!(καλα εγω γιατι τα λεω τα χρονια πολλα παντα αργα?)
Xronia polla kai apo emena.Sorry alla eleipa kai den ginotan na mhn sou pw xronia polla.Ntroph.Ante kai kales giortes.
Πολύχρονη Μαρία, να τα εκατοστήσεις, ό,τι επιθυμείς, ο καινούριος χρόνος να σου φέρει υγεία και επιτυχίες, να ζήσεις, χρόνια πολλά, μεγάλη να γίνεις, κατά προτίμηση χωρίς άσπρα μαλλιά εκτός κι αν σου αρέσουν για κάποιο λόγο, κι όλες οι υπόλοιπες ευχές που θα έπρεπε να πω ώστε να είναι ήδη χρησιμοποιημένες ώστε να μην έχουν κάτι διαφορετικό να πουν οι επόμενοι.

Tl;dr: Χρόνια πολλά!
Χρόνια πολλά , ευτυχές το νέο έτος , καλές δημιουργείες εύχομαι , και όλα τα σχετικά που είπε ο Θάνος!
xronia polla kai ola ta parapano Toungue
Χρόνια σου πολλά Μαρία!Να ζήσεις και οοοοοό,τι επιθυμείς!
Χρόνια πολλά Marihja, να τα εκατοστήσεις και ό,τι επιθυμείς!
χαππυ μπι-ντει Marihja,να τα εκατοστησεις,να γινεις και να εχεις ο,τι επιθυμειςBiggrin
Reference URL's