Eraleas χρονια πολλα οπου κι αν εισαι. (Μαλλον Μυκωνο)
Αν και κατά 98.42% δεν πρόκειται να το δεις, χρόνια πολλά από έναν άγνωστο ERALEAS.
happy B-Day Eraleas! και στους υ΄πόλυπους που είχαν ενώ δεν ήμουν μέσα!
Χρονια πολλα Αντωνη! Ο,τι επιθυμεις!
weee σημερα η celesi εχει γενεθλια!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..ΑΑΑΑ...ΑΑΑΑ!!!(η ημερομηνια ελπιζω να ειναι σωστη...μην και εχεις βαλει κανα ψευτηκη ηλικια
)
χρονια πολλα Θανο!!!
^_^
:ΟΟΟΟΟ
Χρονια πολλά ορέ Σιαδώρα!
χρόνια πολλά και σε σένα Θάνε(τι στο....προλίγω δεν σε δειχνε...)
(06-07-2009 12:27 AM)Chaos714 Wrote: [ -> ](τον τυχερο! τωρα θα βλεπει ανετα ακαταλληλες ταινιες. αφου ειναι πλεον 18 ετων... XD)
Ναι;Όλοι εμείς οι υπόλιποι κάτω από 18 νομίζεις δεν βλέπουμε;....τι επειδή δεν κάνει;
χρονια πολλα σιαδωρα!!!
χρονια πολλα και σε σενα θανο!!!
EDIT: να το δωρο σ!
(τον τυχερο! τωρα θα βλεπει ανετα ακαταλληλες ταινιες. αφου ειναι πλεον 18 ετων... XD)
Χρονια Πολλα Σιαδωρα,Σια,Δωρα,Celesi (whatever you like most),οτι επιθυμεις!!!
Θανο και Σιαδωρα τις μεγαλυτερες ευχες μου...χρονια πολλα,να τα εκατοστησετε και ο,τι επιθυμειτε!
Χρόνια πολλά, Onee-sama. <33
Χρόνια πολλά, Θάνο! Μη μου πεις ότι θέλεις καρδιά κι εσύ, ε;
Τώρα που έγινες 18, έλα με τον Adk και τον Βασίλη Καλαμάτα, κλέψτε με, και κάντε μια φορουμική συνάντηση. xD
Ο δύο από τα χειρό-καλύτερα μέλη μας γενέθλια την ίδια μέρα!Σημαδιακή ημερομηνία
.
Θάνο χρόνια πολλά,να περάσεις στη σχολή που θες και να πάρεις και το δίπλωμα τώρα που είσαι 18.
Σιαδώρα(πρώτη φορά χρησιμοποιώ το όνομά σου
) συγχαρητήρια,μπήκες και εσύ στο group των 15+,πρέπει να νιώθεις περήφανη.Τέλος πάντων χρόνια πολλά και [/s]καλή χρονιά[/s] να τα εκατοστήσεις.
ΥΓ.Πολλά έγραψα,περιμένω τα γλυκά.
Χρονια Πολλα nm2 και πριγκηπισσα σι- celesi (
), να τα εκατοστησετε και να αποκτησετε οτι επιθυμειτε.
α ρε θανο τυχερακια, ανεξαρτητος (οχι με ολη την σημασια) πια. εσυ cel εχεις τρια χρονακια ακομα, αλλα κλαην, ο καιρος περναει σχετικα γρηγορα.
Χρονια πολλα και στους δυο!
(06-07-2009 12:32 AM)The Human Torch Wrote: [ -> ]Ναι;Όλοι εμείς οι υπόλιποι κάτω από 18 νομίζεις δεν βλέπουμε;....τι επειδή δεν κάνει;
μα οι ακαταλληλες ταινιες ειναι για ατομα των 18 και πανω, αλλα ποιος νοιαζεται?
anyway,
@celesi: να και το δικο σ δωρο