Legendary Pokémon

Full Version: Χρόνια πολλά σε όσους έχουν γενέθλια!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Χρόνια πολλά tzanako και από εμένα σήμερα Toungue Και χρόνια πολλά Manuelf!
επειδή δεν έχω καταλάβει πιος ακριβώς έχει γελε8λια χρόνια πολλά οποίος και να 'χει
MANUELF χρόνια πολλά.Να έχεις ότι επιθυμείς και να είσαι πάντα υγιής και ευτυχισμένος.
peke και ΝΜ2 ευχαριστώ
(04-01-2012 01:28 AM)tzanakos Wrote: [ -> ]Σε ευχαριστώ Χρήστο σου εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία.Α!! και μην σκας για εικόνες κλπ μου αρκεί και που έγραψες

Πω ρε να παρει...και να φανταστεις ηθελα να ειμαι ο πρωτος αυτην την φορα για να μην φενεται πως απλος λεω αν θυμηθει κανενας αλλος........Confused και αργω 2 φορες περισοτερο? Ελεος.......τεσπα Χρονια πολλα και πολυχρονος. Smile Και συγνομη για την καθυστερηση.
(04-01-2012 01:37 AM)MANUELF Wrote: [ -> ]Εμενα με θυματε κανεις? Angel
Toungue

Δεν σε ξερω καλλα αλλα τεσπα θα σε μαθω , χρονια πολλα Big Grin
ευχαριστω παιδια! Smile
Θα πρωσπαθησω να γραφω πιο συχνα, οσοι γραφτηκαν το 2011 παιζει να μην με ξερουν και καθολου! Toungue
βασικα σε εχω δει σε κατι αρχαια threads και ελεγα τουτος θα ειναι απο τους καλους παλιους που ξεχασαν το sait και το sait ξεχασε αυτους xd
χρόνια πολλά GeorgeSlayer (Αιγόκερως στο ζώδιο) Toungue
Να σταματήσεις να μας πρήζεις το pidgey με τα ποδόσφαιραCool
καλημέρα
(18-01-2012 01:46 AM)Pokemaniac Wrote: [ -> ]χρόνια πολλά GeorgeSlayer (Αιγόκερως στο ζώδιο) Toungue
Να σταματήσεις να μας πρήζεις το pidgey με τα ποδόσφαιραCool
καλημέρα

Ακροιβος αυτο που ειπε. Λολ τεσπα Toungue

Χρονια πολλα GS Smile
Χρονια πολλα GS Smile
χρόνια πολλά στο ένα και μοναδικό emo-ποζέρι του forum (τον fr3)
χαίρομαι που αυτό το mp0urd€λ0 forum έχει τέτοιους έξυπνους.
Χρονια πολλα Fr3 Smile
Shiv , Χρονια πολλα και οτι επιθυμεις Smile
Peke χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία.Να τα εκατοστίσεις
Χρόνια πολλά pekinoua και να περάσεις καλά τον 16ο χρόνο της ζωής σου. Φαντάσου, 2 γενέθλια ακόμα και θα μπορείς να οδηγάς ελεύθερα στους δημόσιους δρόμους της Ελλάδος.

[Image: 2rhp6a1.jpg]

Και ορίστε ένα Snivy που την είδε Link γιατί φαντάζομαι σου αρέσουν και τo Zelda και τα Pokémon.
Ε χρόνια πολλά πέκε να τα εκατοστήσεις κλπ κλπ Big Grin
Reference URL's