Legendary Pokémon

Full Version: Χρόνια πολλά σε όσους έχουν γενέθλια!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Κι από εμένα χρόνια πολλά Smile
Και με 2(?) μέρες καθυστέρηση χρόνια πολλά staraptoraToungue!
(Ναι κι εγω δεν το ειδα..)
Χρονια πολλά λοιπον, εστω και τώρα!
Χρόνια πολλά NM2 και Celesi!!! Πολύχρονοι!!Τι δώρο θέλετε Toungue?
Xronia polla NM2 kai Celesi.Na ta 1000sete (500-500)!!!!!!Oti epi8umeite!!!
Ante kai kala muala!
:o
Χρονια πολλα Celesi και NM2! Χιλιοχρονοι! O,τι ποθειτε να το συναντησετε μπροστα σας! Big Grin
Χρονια Πολλα Θανο και Σια (πολυ σν ονομα εταιριας δν ακουστηκε αυτο? Toungue ) να ζησετε οσα χρονια θελετε,να εχετε οτι επιθυμειτε

Υ.Γ: Παιδια,εχω μια απορια....Συνεννοημενοι ησασταν ν γεννηθειτε τν ιδια μερα??? Toungue
Χρόνια πολλά NM2 και Celesi! Να τα χιλιάσετε και ό,τι επιθυμείτε :D
Χρόνια πολλά NM2 και Celesi! Big Grin
Να τα εκατοστίσετε!
Eυχαριστώ τα μάλα παιδιά και σεις οτι επιθυμείτε! Θάνο, χρόνια πολλά, να ζήσεις κτλ, our bday is awesome, woohoo! High-five again Toungue

(06-07-2010 11:30 AM)Garam Wrote: [ -> ]Χρονια Πολλα Θανο και Σια (πολυ σν ονομα εταιριας δν ακουστηκε αυτο? Toungue )

friggin lol'd
Χρονια πολλα και στους δυο σας!
Χρόνια σας πολλά παιδιά να τα εκατοστήσετε και ό,τι επιθυμείτε : )
Χρόνια πολλά και από 'δω Θάνο και Σία. Να ζήσετε παιδιά, ό,τι επιθυμείτε και... αυτά! Big Grin

(06-07-2010 11:30 AM)Garam Wrote: [ -> ]Χρονια Πολλα Θανο και Σια (πολυ σν ονομα εταιριας δν ακουστηκε αυτο? Toungue )

Χαχά! Έλεος ρε!
Χρονια πολλα Θανο και Σια!!!!!Πω ρε φιλε τελικα πως τα καταφεραν και εχουν μαζι γενεθλια....Τυχαιο?Ναι.Τελος παντων να τα εκατοστησετε,να εχετε ο,τι επιθυμειτε κτλπ κτλπ
Ευχαριστώ άπαντες, να 'στε καλά, κι εσείς ό,τι επιθυμείτε, μπλα μπλα μπλα.
Συνγεννέθλια (I liked the word xD), χρόνια πολλά και σ' εσένα για αρκετοστή φορά, έστω και με 11 λεπτά καθυστέρηση τώρα.

I lol'd.

In other news, don't mind my absence, δεν πεθάνα ακόμα, θα επιστρέψω εν καιρώ. Πιθανότατα με μια ευχάριστη έκπληξη αν και δεν ορκίζομαι τίποτα.
Reference URL's