Legendary Pokémon

Full Version: UU Tour [Greek]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Αυτοί που έχουν πάρει ήδη μέρος....
(04-06-2010 01:03 PM)staraptoras Wrote: [ -> ]paidia plaka kanete???

mesa stis e3etaseis kanonizete tournoua???

anarwtiemai posi 8a paroun meros

(02-06-2010 12:12 PM)Spyros Wrote: [ -> ]Τέλος, το τουρνουά είναι προτιμότερο να διοργανωθεί σύντομα. Αλλά επειδή είναι περίοδος εξετάσεων και λογικό είναι κάποιοι να μην έχουν χρόνο το τουρνουά θα γίνει αργότερα. Όποιος θέλει να σεμμετάσχει, αλλά δεν έχει χρόνο ας στείλει PM σε εμένα ή στον Τάσο (μην πστάρετε εδώ) λέγοντας πότε μπορεί...
Lpn osoi exete parei meros postarete edw ta onomata pou exete ston online!ASAP
Εννοείται πως μιλάμε για όσους μας έχουν πει πως θα πάρουν μέρος, αλλά δεν το έχουν ποστάρει εδώ.

Επίσης, Οδυσσέα και skorp, όταν μπορέσετε πείτε μας το όνομα σας στον Online, ετσι ώστε να ετοιμάσουμε τη λίστα στο πρώτο ποστ.
Ok the name iz the well-known...
Aldark (ποιος να το περίμενε!)

αλλα δεν εχω φτιαξει ακομα τημ , σκοπευω να την ολοκληρωσω το βραδυ..
για τουρ, ειμαι μεσα

edit: στον online, εχω το ιδιο ονομα μ εδω (κλασσικα)
Εγω ιδιο name παιδες!
Επιπλεον ολοι βλεπω καμμενοι με anime ειμαστε..bleach,OP κτλ..:Ρ
βάλτε με μεσα, αλλα αν ειναι μετα τις εξετασειςToungue
Δεν λεω ποτε οχι σε ενα τουρ (κ οχι,αυτη τν φορα δν χρειαστηκε να μ πριξει ο G.S Toungue )...Ομαδα δν εχω ετοιμη βεβαια,αλλα πιστευω μεχρι να αρχισει να εχω φτιαξει κατι
Ονομα στ Online οτι εχω κ εδω....
Count me in as well Smile
Θα κάτσω να φτιάξω και καμία ομάδα, ευκαιρία να ασχοληθώ περισσότερο UU.
Ίδιο όνομα στον online(χωρίς την παύλα ανάμεσα)
one question. BL pkmn are allowed or not?
Όχι,από UU και κάτω.
(05-06-2010 12:20 AM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Όχι,από UU και κάτω.

An den kanw la8os epirepontai mono UU.8a rothsw kai ton Spyro gia na eimaste sigouroi.
RolleyesWink

JuanDeLolo@ Brook Ftw Zoro Shishisonson Toungue Toungue
# Επιτρέπονται Pokemon από τα εξής tiers: UU και NU. Επίσης επιτρέπονται όλα τα NFE (Not Fully Evolved) Pokemon.

Από την 1η ποστ του Σπύρου.
Lol, λες κι έχει σημασία, όλοι με Registeel, Milotic, Ambipom, Venusaur, Mismagius και Moltres θα πάιξετε. xD

Anyway, δεν είχα σκοπό να παίξω αλλά μόνο και μόνο επειδή ξαναπόσταρα, βάλτε με για το καλό. Πρέπει να δοκιμάσω και τον PO κάποτε. Edit: NM2 στον PO.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Reference URL's