Και καπου εδω εγω αποχαιρετω το τουρ....τν ιδια μερα π αποκλειστηκε κ η Εθνικη απ τ Μουντιαλ (ναι,το ειχα προμελετημενο
)...Ηταν μια καλη μαχη απ τν μερια Juan,απ τν δικια μ πλευρα ηταν χαλια (αλλα αυτο να μεινει off the records xD )...Καλη συνεχεια στ υπολοιπα παιδια,θα μ ξαναδειτε σ κανενα επομενο τουρ.
Μετα απο ενα παρα πολυ καλο παιχνιδι,νικησα τον Garam...
Τωρα περιμενω το αποτελεσμα του Σπυρου με του Τασσαρα7...
Ok. Λοιπόν, επειδή πρέπει να υπάρχει μια διορία πιστεύω πως μέχρι τις 27 του μήνα είναι καλά. Έχει κανείς αντίρηση; Όχι πως με νοιάζει.
Edit: Σήμερα έγινε και η μάχη ανάμεσα σε εμένα και τον Τάσο, από την οποία και βγήκα νικήτης. GG Τάσο.
Μίλησα με τον Chaos στο msn,θα παίξουμε μόλις τελειώσει την team του.
EDIT:Νίκησα,gg και σόρρυ για το hax.
@skorp
Σου έχω στείλει και pm, ποστάρω κι εδώ σε περίπτωση που δεν τα είδες. Λοιπόν, γίνεται να κάνουμε τη μάχη μας απόψε ώστε να μην καθυστερήσει το τουρ; Θα είμαι στον Pokemon Online, όποτε μπορείς απλά πες μου...
G_f vs skorp
Εχει ξεπερασει το χρονικο οριο 2 μερες...
Μηπως το ξεχασε ο skorp??
Μίλησα με τον skorp και μου είπε πως θα προσπαθήσει να βρει χρόνο για να κάνει τη μάχη. Αν η μάχη δε γίνει ούτε σήμερα περνάει ο G_F.
Προφανώς ο skorp δεν μπόρεσε να βρει χρόνο για τη μάχη. Έτσι τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Οι μάχες είναι:
Spyros vs. JuanDeLolo
Grovyle_Fan vs. GeorgeSlayer
Οι μάχες πρέπει να γίνουν ως την 1 Ιουλίου.
Ο Γιάννης μέχρι Πέμπτη βράδυ θα λείπει από το σπίτι του οπότε δεν θα μπαίνει πολύ,οπότε ίσως χρειαστείτε διορία (αν και δεν το πολυπιστεύω).Απλά ενημερώνω.In other news,Νεκτάριε όταν με βρεις αύριο msn πες μου να παίξουμε.
Θα μπορω να παιξω σημερα απο τις 2-5....
Αλλιως Παρασκευη θα μπορεσω....
@GS επειδή ο Messenger έχει κάποιο πρόβλημα(και δε στέλνει μηνύματα) στείλε μου pm όταν μπεις για να κάνουμε τη μάχη...
Edit: Νίκησα, GG Γιώργο, probably η καλύτερη μάχη που είχα στο τουρ έως τώρα
Έχασα από τον G_F,gg και καλή τύχη στη συνέχεια.Το'χα προβλέψει ότι θα χάσω κ τελικά έκανα κάποιες βλακείες κ επιβεβαιώθηκα.
Λοιπόν, αφού ανακοινώσω πως έχασα πανηγυρικά από τον JuanDeLolo, θα ποστάρω και τα αποτελέσματα:
Αυτό σημαίνει πως έχουμε δύο μάχες για να τελειώσει το τουρ, τους δύο τελικούς.
Μικρός τελικός: Spyros vs. GeorgeSlayer
Μεγάλος τελικός: JuanDeLolo vs. Grovyle_Fan
Εύχομαι καλή τύχη σε όλους όσους διαγωνίζονται ακόμη, εκτός από εμένα γιατί είμαι γκαντέμης.
Οι τελικοί πρέπει να γίνουν μέχρι τις 2 του μήνα (καλό μήνα btw).
Πολυ καλο παιχνιδι με Τον Σπυρο...
G_F εγω και τωρα μεσα ειμαι αν μπεις ελα :Ρ
Οκ. Έχασα πανηγυρικά από τον GeorgeSlayer. Congrats Γιώργο.
Μας μένει ο τελικός. Καλή τύχη παιδιά.