07-06-2010, 01:19 PM
07-06-2010, 01:39 PM
Άμα είναι μετά τις εξετάσεις δε θα πάρω μέρος εγώ...:/
07-06-2010, 01:43 PM
Μπορεί και να αρχίσουμε και από αύριο-μεθαύριο και η διορία για τις πρώτες μάχες να είναι μέχρι τις 19 (κάτι που πιστεύω πως βολεύει).
Θέλω όμως να μου πείτε αν θέλετε το τουρνουά, αντί για νοκ-άουτ να γίνει με τέσσερις ομίλους των τριών ατόμων (απο τους οποίους θα προκριθούν οι δύο) και μετά να αρχίσει το νοκ-άουτ. Ρωτάω επειδή αλλιώς ήταν να γίνει, αλλά και αυτό μου αούγεται ωραία ιδέα.
Θέλω όμως να μου πείτε αν θέλετε το τουρνουά, αντί για νοκ-άουτ να γίνει με τέσσερις ομίλους των τριών ατόμων (απο τους οποίους θα προκριθούν οι δύο) και μετά να αρχίσει το νοκ-άουτ. Ρωτάω επειδή αλλιώς ήταν να γίνει, αλλά και αυτό μου αούγεται ωραία ιδέα.
07-06-2010, 01:56 PM
πολυ καλη η ιδεα σου γιατι αμα ειν νοκ αουτ απ'την αρχη καποιος αμα πεσει με εναν uber παιχτη την εκατσε..
07-06-2010, 01:56 PM
Yes we do,βολεύει περισσότερο.Κ για tie-breakers μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα scores.
EDIT:@Aldark:Να είχαμε uber παίκτες καλά θα ήταν.
EDIT:@Aldark:Να είχαμε uber παίκτες καλά θα ήταν.
07-06-2010, 07:53 PM
Κ εγω πιστευω πς το στυλ με ομιλους των τριων ειναι πιο ενδιαφερον,οποτε αποψη μ ειναι να το κανουμε ετσι....αν καποιος εχει αντιρρηση,ειμαστε περισσοτεροι αυτοι π θελουμε ομιλους αρα η γνωμη του δν μας νοιαζει
@GeorgeSlayer:Μπορει να μν εχουμε Uber παιχτες αλλα εχουμε Haxed παιχτες....ονοματα δν λεμε,υποληψεις δν θιγουμε ^
@GeorgeSlayer:Μπορει να μν εχουμε Uber παιχτες αλλα εχουμε Haxed παιχτες....ονοματα δν λεμε,υποληψεις δν θιγουμε ^
08-06-2010, 12:04 AM
Αντε μεν μιας και συμφωνουν πολοι να αρχισομεν σιγα σιγα..
also , Ελα George που δεν εισαι uber και κάποιοι άλλοι.....
also , Ελα George που δεν εισαι uber και κάποιοι άλλοι.....
08-06-2010, 11:15 AM
Λοιπόν, επειδή βλέπω πως αρέσει η ιδέα και έχει πολλά πλεονεκτήματα απέναντι στο απλό νοκ-άουτ, αρχίζουμε. Τα group είναι τα εξής:
Group A
Ninjomewtwo
Tassaras7
skorp
Μάχες
Ninjomwetwo vs. Tassaras7 Νικητής:
Ninjomewtwo vs. skorp Νικητής:
Tassaras7 vs. skorp Νικητής: Tassaras7
Group B
Μάχες
Grovyle_Fan vs. Spyros Νικητής: Grovlye_Fan
Grovyle_Fan vs. Johan Νικητής: Grovyle_Fan
Spyros vs. Johan Νικητής: Spyros
Group C
Μάχες
JuanDeLolo vs. odisseas Νικητής: JuanDeLolo
JuanDeLolo vs. Chaos714 Νικητής: JuanDeLolo
odisseas vs. Chaos714 Νικητής: -
Group D
Μάχες
GeorgeSlayer vs. Aldark Νικητής: GeorgeSlayer
GeorgeSlayer vs. Garam Νικητής: GeorgeSlayer
Aldark vs. Garam Νικητής: Garam
Μετά έχουμε τις μάχες νοκ-άουτ που πάνε ως εξής:
Οι μάχες ξεκινάνε από τώρα και τελειώνουν στις 19 του μήνα (για να μπορέσουν να παίξουν και όσοι έχουν εξετάσεις). Τις μάχες τις κανονίζετε από όπου θέλετε, αλλά αν ο αντίπαλός σας δε λέει να εμφανιστεί πείτε το εδώ. Θα λέτε εδώ ποιος νίκησε στην κάθε μάχη για να ξέρουμε τι μας γίνεται. Και μια υπενθύμιση: από τους ομίλους περνάνε οι δύο που βγαίνουν πρώτοι. Good luck people! Have fun!
Υ.Γ.: Αν γίνεται, να κρατάτε το log της κάθε μάχης σας και να μου τα δώσετε στο τέλος του τουρ.
Group A
Ninjomewtwo
Tassaras7
skorp
Μάχες
Ninjomwetwo vs. Tassaras7 Νικητής:
Ninjomewtwo vs. skorp Νικητής:
Tassaras7 vs. skorp Νικητής: Tassaras7
Group B
- Grovyle_Fan
- Spyros
- Johan
Μάχες
Grovyle_Fan vs. Spyros Νικητής: Grovlye_Fan
Grovyle_Fan vs. Johan Νικητής: Grovyle_Fan
Spyros vs. Johan Νικητής: Spyros
Group C
- JuanDeLolo
- Chaos714
odisseas
Μάχες
JuanDeLolo vs. odisseas Νικητής: JuanDeLolo
JuanDeLolo vs. Chaos714 Νικητής: JuanDeLolo
odisseas vs. Chaos714 Νικητής: -
Group D
- GeorgeSlayer
- Garam
- Aldark
Μάχες
GeorgeSlayer vs. Aldark Νικητής: GeorgeSlayer
GeorgeSlayer vs. Garam Νικητής: GeorgeSlayer
Aldark vs. Garam Νικητής: Garam
Μετά έχουμε τις μάχες νοκ-άουτ που πάνε ως εξής:
Οι μάχες ξεκινάνε από τώρα και τελειώνουν στις 19 του μήνα (για να μπορέσουν να παίξουν και όσοι έχουν εξετάσεις). Τις μάχες τις κανονίζετε από όπου θέλετε, αλλά αν ο αντίπαλός σας δε λέει να εμφανιστεί πείτε το εδώ. Θα λέτε εδώ ποιος νίκησε στην κάθε μάχη για να ξέρουμε τι μας γίνεται. Και μια υπενθύμιση: από τους ομίλους περνάνε οι δύο που βγαίνουν πρώτοι. Good luck people! Have fun!
Υ.Γ.: Αν γίνεται, να κρατάτε το log της κάθε μάχης σας και να μου τα δώσετε στο τέλος του τουρ.
Πώς να αποθηκεύετε logs (Click to View)
Για να κρατήσετε ένα log κάνετε κλικ εκεί που λέει "Save Log" στο αριστερό μέρος του παράθυρου της μάχης. Αν θέλετε να αποθηκεύεται αυτόματα το log της κάθε σας μάχης μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή "Battle Options" και μετά κλικ στο "Save Battle Logs". Για να βρείτε τα logs ανοίγετε τον φάκελο που δημιουργήθηκε όταν εγκαταστήσατε το Pokemon Online και κάνετε μετά ανοίγετε τον φάκελο "Logs". Για να αλλάξετε τον φάκελο που αποθηκεύονται αυτά τα logs κάντε κλικ στο "Battle Options" και μετά "Change Log Folder".
08-06-2010, 03:46 PM
ονομα στον online
odisseas
odisseas
08-06-2010, 04:46 PM
juandelolo ή odisseas: ποιος ειναι ετοιμος για μαχη?
08-06-2010, 04:52 PM
man γιατί δε στέλνεις απλά ένα pm ;
08-06-2010, 05:00 PM
Chaos Μπαινω Online!
08-06-2010, 05:46 PM
Νεκτάριε και Γιάννη, όποτε μπορείτε πείτε μου.
08-06-2010, 06:55 PM
Garam vs GeorgeSlayer....Κερδισε ο GS,οπως ειχα προβλεψει η ομαδα μ ΔΕΝ λειτουργει
Θα κανω edit αυτο εδω οταν τελειωσω κ τν μαχη μ Aldark
Θα κανω edit αυτο εδω οταν τελειωσω κ τν μαχη μ Aldark
08-06-2010, 07:55 PM
Πολυ καλη μαχη με τον Chaos....Πολυ καλο παιχνιδι Chaos..
Στο τελος νικησα εγω(Ευτυχως)
Στο τελος νικησα εγω(Ευτυχως)