Legendary Pokémon

Full Version: UU Tour [Greek]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
εχε χαρη π & στις εξετασεις, ειμαι παντα ετοιμος για τουρ...

αρα, ξεκιναμε μετα τις εξετασεις. ετσι?
Άμα είναι μετά τις εξετάσεις δε θα πάρω μέρος εγώ...:/
Μπορεί και να αρχίσουμε και από αύριο-μεθαύριο και η διορία για τις πρώτες μάχες να είναι μέχρι τις 19 (κάτι που πιστεύω πως βολεύει).

Θέλω όμως να μου πείτε αν θέλετε το τουρνουά, αντί για νοκ-άουτ να γίνει με τέσσερις ομίλους των τριών ατόμων (απο τους οποίους θα προκριθούν οι δύο) και μετά να αρχίσει το νοκ-άουτ. Ρωτάω επειδή αλλιώς ήταν να γίνει, αλλά και αυτό μου αούγεται ωραία ιδέα.
πολυ καλη η ιδεα σου γιατι αμα ειν νοκ αουτ απ'την αρχη καποιος αμα πεσει με εναν uber παιχτη την εκατσε..
Yes we do,βολεύει περισσότερο.Κ για tie-breakers μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα scores.
EDIT:@Aldark:Να είχαμε uber παίκτες καλά θα ήταν. Toungue
Κ εγω πιστευω πς το στυλ με ομιλους των τριων ειναι πιο ενδιαφερον,οποτε αποψη μ ειναι να το κανουμε ετσι....αν καποιος εχει αντιρρηση,ειμαστε περισσοτεροι αυτοι π θελουμε ομιλους αρα η γνωμη του δν μας νοιαζει Toungue

@GeorgeSlayer:Μπορει να μν εχουμε Uber παιχτες αλλα εχουμε Haxed παιχτες....ονοματα δν λεμε,υποληψεις δν θιγουμε ^ Toungue
Αντε μεν μιας και συμφωνουν πολοι να αρχισομεν σιγα σιγα..

also , Ελα George που δεν εισαι uber Toungue και κάποιοι άλλοι.....
Λοιπόν, επειδή βλέπω πως αρέσει η ιδέα και έχει πολλά πλεονεκτήματα απέναντι στο απλό νοκ-άουτ, αρχίζουμε. Τα group είναι τα εξής:

Group A

Ninjomewtwo
Tassaras7
skorp

Μάχες

Ninjomwetwo vs. Tassaras7 Νικητής:
Ninjomewtwo vs. skorp Νικητής:
Tassaras7 vs. skorp Νικητής: Tassaras7

Group B
  1. Grovyle_Fan
  2. Spyros
  3. Johan

Μάχες

Grovyle_Fan vs. Spyros Νικητής: Grovlye_Fan
Grovyle_Fan vs. Johan Νικητής: Grovyle_Fan
Spyros vs. Johan Νικητής: Spyros

Group C
  1. JuanDeLolo
  2. Chaos714
    odisseas

Μάχες

JuanDeLolo vs. odisseas Νικητής: JuanDeLolo
JuanDeLolo vs. Chaos714 Νικητής: JuanDeLolo
odisseas vs. Chaos714 Νικητής: -

Group D
  1. GeorgeSlayer
  2. Garam
  3. Aldark

Μάχες

GeorgeSlayer vs. Aldark Νικητής: GeorgeSlayer
GeorgeSlayer vs. Garam Νικητής: GeorgeSlayer
Aldark vs. Garam Νικητής: Garam

Μετά έχουμε τις μάχες νοκ-άουτ που πάνε ως εξής:

[Image: 2gvm35z.jpg]

Οι μάχες ξεκινάνε από τώρα και τελειώνουν στις 19 του μήνα (για να μπορέσουν να παίξουν και όσοι έχουν εξετάσεις). Τις μάχες τις κανονίζετε από όπου θέλετε, αλλά αν ο αντίπαλός σας δε λέει να εμφανιστεί πείτε το εδώ. Θα λέτε εδώ ποιος νίκησε στην κάθε μάχη για να ξέρουμε τι μας γίνεται. Και μια υπενθύμιση: από τους ομίλους περνάνε οι δύο που βγαίνουν πρώτοι. Good luck people! Have fun! Smile

Υ.Γ.: Αν γίνεται, να κρατάτε το log της κάθε μάχης σας και να μου τα δώσετε στο τέλος του τουρ.
Πώς να αποθηκεύετε logs (Click to View)
ονομα στον online

odisseas
juandelolo ή odisseas: ποιος ειναι ετοιμος για μαχη?
man γιατί δε στέλνεις απλά ένα pm ; Toungue
Chaos Μπαινω Online!
Νεκτάριε και Γιάννη, όποτε μπορείτε πείτε μου.
Garam vs GeorgeSlayer....Κερδισε ο GS,οπως ειχα προβλεψει η ομαδα μ ΔΕΝ λειτουργει Toungue
Θα κανω edit αυτο εδω οταν τελειωσω κ τν μαχη μ Aldark
Πολυ καλη μαχη με τον Chaos....Πολυ καλο παιχνιδι Chaos..
Στο τελος νικησα εγω(ΕυτυχωςToungue)
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Reference URL's