Magkes pontaroume???Vazw 50€ ston JuanDeLolo.
Kai sto telos nikaei o G_F kai pairnw 3... 3€.
jk.Kalh tuxh kai sta 2 paidia.(poio to nohma na exoun kalh tuxh kai oi 2 thn stigmh pou o 1 8a fugei kai 8a kerdisei o allos?)
Tespa,den kserw poios 8a nikhsei alla an me dei kaneis kamia mera mesa,milaei kai kanonizoume.
Λογικά θα μπορέσω σήμερα από τις 2 έως πιο απόγευμα, αν δεν τα καταφέρουμε, αύριο θα είμαι σχεδόν όλη μέρα μέσα.
Καλή τύχη και από εμένα :)
Λοιπον Καλημερα!(Ναι τωρα ξυπνησα γτ χθες μεχρι τις 3 και βαλε ειμασταν το μισο lp στο PO και καναμε κερκιδα για εναν ελληνα
)
Πρωτα απο ολα skorp δεν μ αρεσουν καθολου τα στοιχηματα...Στο κατω κατω ο G_F εχει μεγαλυτερη εμπειρια απο μενα...
G_F απο τις 2-3μιση θα ειμαι μεσα
Λοιπον,μολις τελειωσε η battle με τον G_F...
Πολυ καλη μαχη!
Νικησα στο τελος εγω(Σορυ για το sleep talk hax)
Pokemon of the tour πρεπει να βγει το Grumpig
Ειδικα στον ημιτελικο με εσωσε!:Ρ
Τωρα θελω βραβειο Σπυρο :Ρ
GG, congratz JuanDeLolo, ωραία η μάχη - δε φταις εσύ για το hax, μέρος του παιχνιδιού είναι :)
PS:Grumpigs obviously hate me(ίσως φταίει που έφαγα χοιρινό χθες...:P)
Ffs,την ώρα που έλειπα από το PC βρήκατε να παίξετε;
Congrats και στους 2.Και το Grumpig είναι άνετα MVP του tour...
Boulakos (Grumpig) (M) @ Leftovers
Trait: Thick Fat
EVs: 252 HP / 136 Def / 120 SDef
Calm Nature (+SDef, -Atk)
- Calm Mind
- Psychic
- Sleep Talk
- Rest
Counters αρκετα,αλλα κυριως Spiritomb και Absol...
Συγχαρητήρια JuanDeLolo. Επίσης, συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες τους οποίους και ευχαριστώ που πήραν μέρος.
Ο πίνακας έχει ως εξής:
(01-07-2010 02:00 PM)JuanDeLolo Wrote: [ -> ]Τωρα θελω βραβειο Σπυρο :Ρ
Τραγούδα.
(01-07-2010 02:00 PM)JuanDeLolo Wrote: [ -> ]Pokemon of the tour πρεπει να βγει το Grumpig
(01-07-2010 04:40 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Και το Grumpig είναι άνετα MVP του tour...
Εδώ συμφωνώ απόλυτα.
Εδώ το τουρ τελειώνει. Θα παρακαλέσω όσοι φυλάξατε logs να μου τα στείλετε με όποιν τρόπο σας βολεύει (PM, MSN, Facebook). Πιστεύω πως είναι λοιπόν ώρα να κλειδωθεί το thread. Όποιος admin περάσει από δώθε ας το κλειδώσει. Thanks προκαταβολικά.