Legendary Pokémon

Full Version: UU Tour [Greek]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Λπν,κερδισα εναντια στν Aldark.....πολυ καλη μαχη,ηταν η 2η μεγαλυτερη μαχη π εχω κανει (η πρωτη ηταν με DS,καπου 2:30 ωρες μαχη),εχω κρατησει κ log π θα το δημοσιευσω στ τελος τ tour,αν αντεχετε να το διαβασετε δλδ Toungue
Ok. Οπότε μένουν ακόμη τρεις μάχες. Οι δύο του Ninjomewtwo, ο οποίος έχει λογικά πρόβλημα με το ίντερνέτ του, αφού δεν τον βλέπω on τον τελευταίο καιρό. Πιστεύω πως είναι κρίμα να μη συνεχίσει για μια ατυχία, οπότε κρίνω σωστό να περιμένουμε λίγο. Παρ' όλ' αυτά όμως, το τουρ δεν μπορεί να μείνει πολύ πίσω και ίσως το ίντερνετ του Ninjomewtwo να μη "φτιάξει" σύντομα. Οπότε θα δωθεί μια διήμερη διορία (μέχρι τις 21 του μήνα) σε αυτές τις δύο μάχες. Αν δε γίνουν, περνάνε ο Tassaras7 (1η θέση) και ο skorp (2η θέση). Για την άλλη μάχη (Chaos714 vs. odisseas), ισχύει κανονικά η διορία που λήγει σήμερα. Αν δε γίνει η μάχη ο GeorgeSlayer (που κανονικά θα αντιμετώπιζε τον νικητή της μάχης αργότερα) περνάει απ' ευθείας στους 8 (κωλόφαρδε Toungue).
^ δν ξερω για σενα, αλλα εχω στειλει στον οδυσσεα 2 pm για το αν θα κανουμε τη μαχη και δν πηρα απαντηση....
Τότε περνάς εσύ αν δεν εμφανιστεί ο Οδυσσέας. Οδυσσέα, αν μπεις κάνε ποστ εδώ.

Liberty

θα μπει σε 10 λεπτα....
eimai mesa kai perimeno......looool

EDIT: Φιλε δεν εχω απλετο χρονο....σου εστειλα πμ....σε εβαλα στο msn και ησουν αφαντος... ενας φιλος μου σου εστειλε ενω ησουν μεσα και αμεσως μετα βγηκες για να μην παιξεις......δεν θα το κανω θέμα.....ούτως η αλλιώς μια μαχη ειναι....αμα θες να περασεις ετσι να μην σε δυσκολεύω......βγαινω μονος μου απο το τουρνουα.................καλη συνεχεια μαγκες.....
Καθόλου δε μου αρέσουν αυτά που διαβάζω... Ο Οδυσσέας όμως, ούτως ή άλλως αποχωρεί, άρα τη δεύτερη θέση στον τρίτο όμιλο παίρνει ο Chaos714.

Κρίμα Οδυσσέα που αποχωρείς, αλλά εντάξει... Όπως είπες, "ένα τουρ είναι". Θα γίνουν κι άλλα.

Για να μην ξεφεύγω, μας μένουν τα αποτελέσματα από δύο μάχες του πρώτου ομίλου. Όπως είπα θα περιμένουμε μέχρι τις 21 του μήνα. Αν δεν γίνουν οι μάχες περνάνε Tassaras7 και skorp, ο πρώτος ως "νικητής" του ομίλου και ο skorp στη δεύτερη θέση, λόγω του αποτελέσματος της μεταξύ τους μάχης.
Συγνωμη ρε παιδια....Οδυσσεα και chaos....
Πρωτα απο ολα,να ξερετε οτι σε κατι δεν ευθηνετε καμια απο τις 2 πλευρες,αλλα και οι 2 πλευρες...Δεν υπαρχει χρονος λογω εξετασεων κτλ.
Περασαν αυτα μπορουσε να γινει σημερα ο Αγωνας..
Δευτερων,δεν χρειαζεται να χαλατε το κλιμα του thread και του forum γενικοτερα...
Και τριτο και τελευταιο....και οι 2 εισαστε πολυ καλοι παικτες και ειναι αδικο αν μεινει εξω ενας απο τους 2 με αυτο το τροπο...Ξανασκεψου το Οδυσσεα...
Σπυρο πιστευω μια μερα παραταση μπορεις να δωσεις για τα παιδια!Smile

Ειναι και ο δικος μου ομιλος,μην ειναι επισοδειακος!Toungue

Χαλαρωστε πιετε τπτ ελαφρυ,αφηστε τα ολα στην ακρη και καντε το παιχνιδι Big Grin

Ετσι και αλλιως τα Pokemon τα παιζουμε για να χαλαρωνουμε και να βγαινουμε απο το αγχος της καθημερινης ρουτινας,οχι να δημιουργουμε και αλλα προβληματα εκει... Smile

ΥΣ.
GeorgeSlayer's Gengar fainted.
JuanDeLolo wins!
Toungue
θελει κανεισ μαχη?
^ To post ta spaei Big Grin
Mono thn wra pou egine na deite!!!
Also, vre Spyro ntax' to katalavame oti pernaw deuteros Toungue
ΛΟΛ, σόρρυ που το επαναλαμβάνω και σπάω νεύρα σε πολλούς, απλώς θέλω να είμαι σίγουρος πως θα το δείτε για να μην μπερδευτόυμε και να είμαι σαφής...
(19-06-2010 09:19 PM)odisseas Wrote: [ -> ]EDIT: Φιλε δεν εχω απλετο χρονο....σου εστειλα πμ....σε εβαλα στο msn και ησουν αφαντος... ενας φιλος μου σου εστειλε ενω ησουν μεσα και αμεσως μετα βγηκες για να μην παιξεις......δεν θα το κανω θέμα.....ούτως η αλλιώς μια μαχη ειναι....αμα θες να περασεις ετσι να μην σε δυσκολεύω......βγαινω μονος μου απο το τουρνουα.................καλη συνεχεια μαγκες.....

no offence, αλλα WTH???!! ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΝΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΜΙΑ ΜΑΧΗ, ΟΣΟ ΑΣΥΜΑΝΤΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!!! ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕ ΒΓΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΙΞΩ!!! απλα, επρεπε να παω σε 1 παρτακι (για κοτα μ εχεις? Τ_Τ )... στο κατω κατω ρε οδυσσεα, που θες να βλεπα το pm σ την ωρα π επρεπε να φυγω? την αμεσως επομενη μερα το πρωι το δα!

btw, κριμα που βγηκες απ το τουρ.... Sad
Όπως και να έχει, το θέμα έληξε.
Βλεπω οτι περνανε οι μερες και το internet το NM2 μαλλον δεν τον αφηνει να κανει τις μαχες....
Αφηνουμε αλλη μια μερα παραταση ή θα συνεχισουμε απο αυριο?
Απ' ό,τι βλέπω ο Ninjomewtwo έχει πολύ καιρό να μπει και δε νομίζω να έχει να κάνει με το νετ του. Απλώς δε θα έχει χρόνο. Όπως και να έχει, από σήμερα ξεκινάμε. Ε, 22 του μήνα πήγε... Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

[Image: e3hg5.jpg]

Καλή τύχη! Big Grin

Υ.Γ.: Έκανα έντιτ στο πρώτο ποστ.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Reference URL's