Ωραία. Έχουμε μαζευτεί αρκετοί. Θα περιμένουμε λίγο ακόμη μπας και δηλώσουν τίποτ' άλλα μέλη πως θέλουν να συμμετάσχουν.
@ NM2: Να υποθέσω πως μπήκες/θα μπεις με το όνομα "Ninjomewtwo";
(05-06-2010 01:27 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Edit: NM2 στον PO.
Also, suggestion, αν μείνουν 12 άτομα, 4 groups των τριών για τον πρώτο γύρο, και περισσότερα παιχνίδια θα παιχτούν, και θα έχουμε bracket με 8 άτομα για τη συνέχεια.
(05-06-2010 01:27 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Lol, λες κι έχει σημασία, όλοι με Registeel, Milotic, Ambipom, Venusaur, Mismagius και Moltres θα πάιξετε. xD
οχι εγω παντως xD
anyway, ποτε αρχιζουμε?
Θάνο,και εγώ από αυτά 1 έχω στην team μου
.Αν και ίσως φτιάξω και καινούρια και τα βάλω όλα μέσα xD.
(05-06-2010 01:54 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Also, suggestion, αν μείνουν 12 άτομα, 4 groups των τριών για τον πρώτο γύρο, και περισσότερα παιχνίδια θα παιχτούν, και θα έχουμε bracket με 8 άτομα για τη συνέχεια.
Ωραία ιδέα. Δε μου είχε περάσει από τον νου. Και εφ' όσον μπορεί ο καθένας να αλλάζει ομάδα όποτε θέλει, θα είναι μια καλή ευκαιρία να τεστ-άρουμε διάφορες ομάδες ή την ίδια με αλλαγές.
(05-06-2010 02:34 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]anyway, ποτε αρχιζουμε?
Αύριο μάλλον. Πιστεύω πως είναι οκ.
Αυριο αδυνατω να παιξω , (βαφτιση και δεν εχω τελειωσει την τημ μου) , μεθαυριο στις 11 και μια χαρα. Και οχι δεν εχω βαλει κανενα απ'αυτα που πες μεσα
(05-06-2010 01:27 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Lol, λες κι έχει σημασία, όλοι με Registeel, Milotic, Ambipom, Venusaur, Mismagius και Moltres θα πάιξετε. xD
Damn,ρε Θανο καμερες στ δωματιο μ εχεις κ ξερεις τν ομαδα μ?
Ok,στ κυριως θεμα τ ποστ μ....Αν αρχισουμε μεθαυριο,εγω εχω γεματο προγραμμα Δευτερα κ Τριτη....Τωρα,αν ειναι το κλασσικο στυλ π ειχαμε μεχρι στιγμης στα διαφορα τουρ,π υπαρχει κ καποια διορια γ τς μαχες,ας αρχισει κ Δευτερα κ κανονιζω μαχη μ τν αντιπαλο μ προς Τεταρτη
Αρχικά να πω πως η ιδέα του Θάνου άρεσε πολύ σε εμένα και τον Τάσο. Αν λοιπόν δεν έχετε κάποιο πρόβλημα θα έλεγα να γίνει έτσι το τουρ. Τι λέτε (για να μην το κάνουμε μπάχαλο 'δω μέσα, ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ PM);
δεν ηξερα οτι αρχιζε τωρα το τουρνουα....δυστυχως δεν γινεται λογω εξετασεων...αν γινει κατι μετα τις 16 ευχαριστως....
Οκ. Αυτό περίμενα. Να δω αν όλοι μπορούν τώρα. Και αφού βλέπω πως κάποιοι δεν μπορούν, ας αρχίσει κατά το τέλος των εξετάσεων το τουρ. Αν δεν κάνω λάθος στις 18 τελειώνουν οι εξετάσεις. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτες μέχρι και αύριο.
αν αρχισουμε τοτε.... ειμαι μεσα....
Maan...19-20 δεν μπορώ και μετά δεν μπορώ απ'τις 24 και για δυο βδομάδες...(Ιουνίου μιλάω πάντα)
Ενημερωτικά, 5 λεπτά κρατάνε τα παιχνίδια, άντε αν παίζουν και οι 2 παίχτες αμυντικά να πάρουν κανά τέταρτο. Δεν θα χάσετε ώρες διαβάσματος από τα Αγγλικά ή τη Βιολογία που μπορεί να δίνετε την επόμενη μέρα.
Συμφωνώ οπότε αν αρχισουμε νωριτερα οποιος παιζει μαζι μου μου στελνει πμ λεγοντας την ωρα που θελει....
Ετοιμος και γω , οποτε οποτε να ναι αρχιζομεν!