Legendary Pokémon

Full Version: The legend of A Dragon Master(Greek of course)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Την ιστορία θα την ποστάρω σε λίγες μέρες γιαυτό πρώτα θέλω να δω αν σας ενδιαφέρει η υπόθεση.

Λοιπόν ο πρωταγωνιστής είναι ο Chris εγγονός του Drake, ενας απο τους Elite 4. Η ιστορία θα διαδραματίζεται για λίγο στη Hoenn και μετά σε μιά άλλη περιοχή που θα αποκαλυφθεί μέσα στην ιστορία (the region is made by me).

O Chris:[Image: 64.jpg]

Εξώφυλλο(also made by me):

Image
Αντε...... ανυπομωνω!!!!!!!Smile
Ο Chris κοιμόταν ανήσυχα σκεπτόμενος τις περιπέτειες που θα περάσει στο υπόλοιπο της ζωής του. Οι αδύναμες πρωινές ακτίνες του ήλιου έκαναν εισβολή στο δωμάτιο του. Ο Chris μετά βίας άνοιξε τα μάτια του.
-Ξυπνήστε!! φώναξε η μαμά του Chris.
-Τι «ξυπνήστε» βρε μαμά μόνο εγώ είμαι εδώ.
-Έλα Chris πρέπει να ετοιμαστείς! Το πλοίο φεύγει όπου να ‘ναι!
-Τι πλοίο ρε μαμά θα πάρω το Salamence του παππού!
-Μα αφού σου πήρα εισιτήρια…
-Δε θέλω το πλοίο, με πιάνει ναυτία.
-Εντάξει εντάξει…
Σηκώθηκα και ντύθηκα. Πήρα το PokéDex που παράγγειλα πριν βδομάδες από τη Διεθνή Ομοσπονδία Pokémon. Ο παππούς είχε πει ότι θα έρθει το πρωί, αλλα ήταν άφαντος. Πήγα στη κουζίνα, και είδα ότι με περίμενε ένα πλούσιο πρωινό. Εγώ το είδα και το βαλα στα πόδια.
-Που πας Chris?
-Να βρω τον παππού!
-Κάτσε και φάε το πρωινό σου.
-Δε θέλω μαμά. Αντίο!
-Chris στάσου!
Άνοιξα τη πόρτα και τη κοπάνησα• έπρεπε να πάω να βρω τον παππού. Άλλωστε, αυτός μόνο θα μπορούσε να με πάει τη LittleRoot.

-------------------------------------------------------------------

Άντε για αρχή. άμα σας αρέσει θα συνεχίσω Wink
Hmmmmm.........αρκετα καλο...............!!!!!!!!!!
Φοβερη εμπνευση!Είσαι πρωτος που χρησημοποιει την φαντασια τουθ και αντι να διαλεξει να ειναι εκπαιδευτης ποκεμον που ξεκιναει απο καποια πολη απο της αρχικες!
Aφου ειπε.... στην Littleroot!!!!
Κανονικα θα πάει στη LittleRoot να πάρει το πρώτο του Pkmn απο τον Birch. (Όχι απο τα αρχικά)

Ash Wrote:Aφου ειπε.... στην Littleroot!!!!

Δε θα συνεχίσω απο εκεί στις άλλες πόλεις. Θα δείτε Wink
Ξαφνικά, άκουσα κάτι και κοίταξα τον ουρανό. Ήταν ο παππούς με το Salamence του. Το Salamence πετούσε αργά και προσγειώθηκε ακριβώς μπροστά μου.
-Συγγνώμη Chris! Έπρεπε να είχα έρθει στην ώρα μου αλλα καταλαβαίνεις… το Πρωτάθλημα Pokémon άρχισε νωρίτερα αυτό το χρόνο.
-Λοιπόν, θα με πας στη LittleRoot?
-Φυσικά! Ανέβα και πάμε!
Η πτήση ήταν φανταστική• το Salamence του παππού έκανε τούμπες στον αέρα. Θα είχαμε φτάσει σώοι στην LittleRoot, αν δεν περνούσαμε από τη Mauvile. Ένα κοπάδι Tropius πέρας από πάνω μας, χτυπώντας το Salamence στα φτερά. Αυτό, άρχισε να πέφτει με ιλιγγιώδη ταχύτητα!
-Salamence! Προσπάθησε να πετάξεις!
-Sala-Μπουμ! Πέσαμε κάτω.
-Ώωωω. Που βρισκόμαστε? Έκανα ζαλισμένος.
-Στο ποδηλατοδρόμο της Mauvile ηλίθιοι! Κοιτάξτε πως κάνατε το ποδήλατό μου!
-Συγγνώμη κύριε• Εμείς δε..
-Δε με νοιάζει! Θέλω καινούργιο ποδήλατο!
Το ποδήλατο του έχει λυγίσει στα δυο. Ήταν σίγουρα ανεπανόρθωτη ζημιά. Όμως ο παππούς έβγαλε ένα χαρτί και έγραψε κάτι. Ήταν μια επιταγή.
-Ορίστε νεαρέ! Αυτό θα αναπληρώσει τη ζημιά!

----------------------------------------------------------

Λοιπόν?
Αρκετα καλο.......Big Grin
Mialame einai poly Ka-LOL!
Με δουλεύετε?
Λιγο.......
Πλακα κανω, ειναι αρκετα καλο!
Μακάρι....
Εκτος απο καποιες μικρες ανακριβιες οπως πχ το πεσιμο χωρις να παθετε τιποτα (αλλα αυτο μπορουμε να το παραβλεψουμε μιας και ειναι φανταστικη ιστορια) ειναι καλο και πρωτοτυπο.
Και αρκετα αστειο μπορω να πω...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's