Legendary Pokémon

Full Version: Επίσημο θέμα προόδου στις Black 2 και White 2
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
The End. Η αλήθεια είναι πως μου φάνηκε αρκετά εύκολο το πρωτάθλημα.

Και η τελική ομάδα:

Flygon Lv. 61
Zoroark Lv. 61
Lucario Lv. 59
Samurott Lv. 57
Magnezone Lv. 56
Arcanine Lv. 55
Μολις κατεβασα το πρωτο τουρνουα στο World Tournament. Σε αυτο το τουρνουα ειναι οι 4 πρωτοι παικτες απο το Junior Division απο το World Championships που εγινε το καλοκαιρι που περασε. Γιατι δεν φτιαχνει καποιος ενα ξεχωριστο Theard για το Pokemon World Tournament;
...και σήμερα το πρωί έκανα μία κλασσική βόλτα του χαρακτήρα μου στα πέριξ μετά την Undella. Τό'χω προχωρήσει αρκετά, ομάδα: Emboar, Electabuzz, Azumarill, Stoutland, Scrafty και Sawsbuck.

...και προχωράω στη Route 12; Δε θυμάμαι καλά...

...και ξαφνικά ένα Golduck. Καταλαβαίνω όμως από την αρχή ότι κάτι δεν πάει καλά...είναι πιο ροζ στο ράμφος. And then it hits me...

Ήμουν με φίλους εδώ και δεν είχαμε κοιμηθεί και ήμασταν σε σημείο ύπνου-ξύπνιου. Περιττό να πω πως μετά είχα αρκετή υπερένταση να κοιμηθώ στη 1.

Είμαι ένας περήφανος και τυχερός κάτοχος ενός Shiny Golduck. Big Grin
Adk, είσαι μεγάλο ποζέρι τελικά. Toungue Toungue

Water Gym Leader, άνοιξε εσύ θέμα αν θες, αν περιμένεις να ανοίξει άλλος θα περιμένεις πολύ. Toungue
Θα μου παρει πολυ χρονο παντως για να μεταφερω τα Pokemon μου απο την μια κασετα στην αλλη συν να κανω και Breeding γιατι ολα μου τα Pokemon βρισκονται στην τελικη τους μορφη. Μεχρι τωρα εχει σαρωσει το Pokedex 497 Pokemon και απο αυτα εχω πιασει τα 282. Εχω πολυ δρομο ακομα μεχρι τα 642
Εγώ μάλλον θα τα μεταφέρω σταδιακά αν είναι.
Πήρα και το 8ο έμβλημα. Γενικά, αυτή η κασέτα είναι ΤΡΟΜΕΡΑ πανεύκολη. Βρίκσω Max revive εδώ και εκεί και οι Gym Leaders είναι άθλιοι όσον αφορά τη δυσκολία. Προσπαθούσα να μην πάρω γρήγορα τα εμβλήματα και νομίζω πως τα κατάφερα. Σε 45 ώρες πήρα και τα 8, οπότε είναι μια χαρά με τα δεδομένα μου.

Lucario Lv. 57
Magmortar Lv. 56
Electivire Lv. 57
Gliscor Lv. 55
Samurott Lv. 56
Roserade Lv. 55


Νομίζω πως το πρωτάθλημα δε θα είναι διαφορετικό από τους Gym Leaders...
(23-10-2012 06:02 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]η κασέτα είναι ΤΡΟΜΕΡΑ πανεύκολη.

Νομίζω πως το πρωτάθλημα δε θα είναι διαφορετικό από τους Gym Leaders...

Καθολου δυσκολο δεν ειναι το πρωταθλημα. Οταν εφτασα την πρωτη φορα ειπα να κανω save και τους Elite Four να τους νικησω την επομενη μερα επειδη ηταν αργα και δεν περιμενα οτι θα καταφερνα να τους νικησω με την πρωτη. Οποτε ξαφνιαστηκα οταν εφτασα αμεσως μεχρι την Iris.
Ναι, είναι πολύ εύκολο.
Το τερμάτισα πολύ εύκολα
Τί έγινε παίδες; Σταματήσατε να παίζετε; :Ρ

Όλα τα εμβλήματα και η Ε4. Έβαλα Challenge Mode και πάλι καλά πλέον τα λέβελ των Πόκεμον των άλλων είναι σχεδόν ίδια με τα δικά μου. Ολοκλήρωσα και το Unova Pokedex(seen), και τώρα θέλω να τα πιάσω. Έχω ήδη 241. Ποοο άλλα 60. >_> Σκέφτομαι να πάω πρώτα σε όλες τις σπηλιές να βρω τα αντικείμενα, μιας και νομίζω πως έχω βρει τα πάντα εκτός από αυτές. Εξαιρούνται φυσικά τα αντικείμενα που χρειάζεται διαφορετική εποχή για να τα πάρεις. Ε και μετά λέω να πάω για PWT και να τελειώσψ όλες τις ταινίες.
Εγω ακομα ασχολουμαι με την συμπληρωση του Pokedex. Εχω δει 600 Pokemon και απο αυτα επιασα τα 504. Μου μενουν αλλα 42 ακομα Pokemon για να σαρωσει το Pokedex. (Τα αλλα 7 που ειναι θρυλικα αποκλειστικα για Events δεν τα εχω πιασει)
Γενικά καθημερινές σπάνια μπορώ να παίζω εγώ. Προς το παρόν ασχολούμαι με το Black Tower, που μου αρέσει πάρα πολύ. Μετά από αυτό μάλλον θα πάω στις περιοχές της Unova που δεν έχω πάει ακόμα και μετά αισίως πάω να ολοκληρώσω το Pokedex.
@Water Gym Leader, wtf!! Πότε πρόλαβες ρε θυρίο; :Ρ Ζηλεύω... ;_;
Μην νομιζεις. Παραλληλα εχω να εκπαιδευσω και μερικα Pokemon, που οπως τα επιασα ετσι τα αφησα, στον υπολογιστη. Βλεπω στο Bulbapedia σε ποιο Level μαθαινει την τελευταια του κινηση και μετα τα βαζω σε μια σειρα στον υπολογιστη απο το πρωτο στο τελευταιο.

EDIT: Απο Medals ποσα εχει μαζεψει ο καθενας; εγω μεχρι τωρα εχω μαζεψει 79.

Απ' οτι καταλαβατε ειμαι περισσοτερο συλλεκτης, με τα Pokemon
@WGL, κι εγώ κάπου εκεί είμαι. Η GameFreak έμαθε τα Trophies/Achievements τρομάρα τους! >_>

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's