Legendary Pokémon

Full Version: Επίσημο θέμα προόδου στις Black 2 και White 2
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Γιατί είναι βοηθός της Bianca,φίλη του Hilbert/της Hilda και επειδή ο Cheren έγινε γυμναστής.

ΥΓ: Ο Red ακόμα να μάθει να μιλάει?Toungue Ο αδερφός μου,που είναι 4 μηνών,ξέρει να λέει περισσότερα!Toungue
Λοιπόν είμαι λίγο πριν το Pokemon League (Black2) και έχω την εξής ομάδα:
Emboar
Lapras
Roserade
Eelektrik
Gliscor
Για το έκτο έχω μια φοβία γιατί είναι το Flygon... θέλω να βάλω άλλο dragon στη θέση του. Όπως Haxorus,Druddigon ή Hydreigon (το τελευταίο δεν το έχω αλλά με πολύ exp νομίζω ότι θα προλάβω να το κάνω). Τι συμβουλεύετε?
βαλε Salamence

jmjhjumjgjajtmjhbjwmj
Δε γίνεται αυτό που λες, το Bagon βρίσκεται στην W/W2. Βάλε κανά Haxorus αλλά δε νομίζω να προλαβαίνεις.
Με τις X/Y να απέχουν μια μέρα και με τη σημερινή να είναι η τελευταία των B2/W2, θέλησα να αναφέρω την πρόοδο μου σε αυτές τις κασέτες. Ξεκίνησα να παίζω μέσα Φεβρουαρίου και είχα βάλει στόχο πριν τις X/Y να έχω την τελευταία Trainer Card και τουλάχιστον 200 Medals. Χθες το βράδυ με λίγο ξενύχτι κατάφερα να πάρω την λευκή κάρτα και 209 Medals ολοκληρώνοντας όλες τις ταινίες των Pokestar Studios. Σταδιακά θέλω να παίρνω κάποια ακόμα Medals μέχρι να μου λείπουν μόνο αυτά που δεν μπορώ να πάρω με τίποτα (όπως 1000 βαθμοί σε Funfest Mission). Ευχαριστήθηκα πάρα πολύ αυτές τις κασέτες και χάρηκα που κατάφερα να έχω μια ολοκληρωμένη Trainer Card και σε αυτή τη γενιά. Σειρά έχουν οι X/Y. Καλό παιχνίδι σε όλους!
Είσαι καμένος, respect. Toungue

Black 2 δεν έπαιξα πολύ, λίγες ώρες μετά το πρωτάθλημα μόνο, αλλά ήταν από τις πιο ευχάριστες κασέτες που έχω παίξει. Και από τις λίγες φορές που έφτιαξα Ingame team.
Η Black 2 ήταν πολύ καλή και έπαιξα αρκετά.Προσπάθησα και εγώ το Medal Rally και έφτασα λίγο πάνω από τα 200.Επίσης τελείωσα όλες τις ταινίες και το PWT.Γενικά μαζί με την Black μπορώ να πω πως η πέμπτη γενιά ήταν πολύ ωραία και ασχολήθηκα αρκετα.Στην Black έκανα full pokedex και έκανα χρυσή trainer card(μου λείπει το battle subway) και σκοπεύω κάποια στιγμή να τις ολοκληρώσω και τις 2.
Ταινίες completed, medals πολλά αλλά όχι όλα. Τώρα μου μένει το Black Tower πως στο καλό λέγεται 7+. Αλλά άπειρη βαρεμάρα. Sad

Gen 5, y u so leim? :<
Συμφωνώ για τη βαρεμάρα, αλλά άμα τέλειωσες τις ταινίες, που κόλλησες; Toungue
Δίκιο έχεις, αλλά φαντάσου είχα να παίξω πφφφφ τόοοσους μήνες. 6-7 νομίζω; :ρ Οπότε που όρεξη; Και μάλιστα και με τις X/Y που τουλάχιστον έχουν αυτό το «καινούριο». Toungue
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's