Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Nαι εξαλλου,ενας διαγωνισμος ομορφιας αναμεσα στα pokemon της 2ης γενιας και της 5ης,δεν θα εβλαπτε
.Bασικα,για να λεμε την αληθεια,ολες οι γενιες εχουν καποια ασχημα και καποια ομορφα pokemon.Οσο περνανε οι γενιες,ο πληθυσμος των ασχημων pokemon θα μεγαλωνει και των ομορφων θα μικραινει,in my opinion.
Eννοειται πως υπαρχουν σε ολες τις γενιες ασχημα.Παντως στην 2η γενια ειχε τα λιγοτερα.
Και ναι φρι για μενα το γουιβαιλ ειναι ασχημο
Καλά εσένα θα σε σπαμαρω στο μσν κάποια στιγμή.
Είδατε τις νέες μορφές του Rotom? Είναι απαίσιες. xDDD
Τι Bidoof και Probopass λέτε; Αυτά είναι κακάσχημα. Φαντάζομαι ότι η Nintendo δεν έχει άλλες ιδέες εκτός βέβαίως εάν θεωρεί ότι ένα Pokemon που μοιάζει με πλυντήριο και ανεμιστήρα είναι πρωτότυπη ιδέα. Και νομίζω ότι τα 40-50 νέα Pokemon θα είναι:
- Καθιστικό
- Σεσουάρ
- Καναπές
- Τσαγιέρα
κ.τλ.
Οντως παιδια,οι νεες μορφες τ Rotom ειναι επιοικως απαραδεκτες(πλυντηριο,ψυγειο,ανεμιστηρας)εριξαν στν 2η θεση αυτο π θεωρουσα πιο κακοσχεδιασμενο,το Regice(ενας παγοκρυσταλος μ χερια κ ποδια)
Παει παιδια,επιασε πατο η Nintendo.Kαλυτερα να σταματησουν να δημιουργουν pokemon σ'αυτην την φαση,πριν γινουν πιο γελοια τα πραγματα....
Ρε παιδια η GameFreak δεν τα σχεδιαζει?Τεσπα! Καλυτερα να μην τα εφτιαχναν...
Όποιος και να τα σχεδιάζει έχει χάσει κάθε είδος δημιουργικότητας... Πώς από τα πρώτα καλοσχεδιασμένα πόκεμον καταλήξαμε σε ανεμιστήρες, τοστιέρες, ψυγεία κτλ;;;;;
Έλεγα για το Probopass και το Lickylicky, αλλά τώρα μου φαίνονται πανέμορφα μπροστά στα νέα δημιουργήματα της Nintendo ή της GameFreak...
Ποιος ξέρει τι μας επιφυλάσσει η 5η γενιά...
Aς ελπισουμε στο καλυτερο κ οχι στο χειροτερο..
Τιποτα δηλαδη που να εχει σχεση με ηλεκτρικες συσκευες...χΔΔΔ
Ναι,ελπιζω να μην βγει και καμια Rotom-τηλεοραση στην πορεια,γιατι τοτε ειναι που πραγματικα θα σκασω απ'τα γελια....
Duncprance,Deoxys and Forms(exept attack Form),Rotom's forms(not Rotom), Probopass, Nosepass and more... (το ξέρω οτι είναι ελληνικό το thread)
Το thread ειναι ελληνικο και ολο σου το post ειναι στα αγγλικα,ελεος.Aν δυσκολευεσαι με τα ελληνικα,θα μπορουσες να φτιαξεις ενα αναλογο thread αλλα στον αγγλικο τομεα.Και επισης,θα μπορουσες να φτιαξεις μια λιστα με ασχημα pokemon αφου βλεπω οτι ειχες πολλα στο μυαλο σου,αντι να σκεφτεσαι πως να ανεβασεις το post count σου με ενα απλο post.Αλλα τελος παντων,θα διαφωνησω σ'αυτο που ειπες,οτι το Rotom δεν ειναι ασχημο,εγω πιστευω πως και οι μορφες του αλλα και το ιδιο ειναι ολα ασχημα....
TYVM.
Duncprance και bidoof!!! ΠΟΛΥ ασχημα!!!!
Ελεος,το ειπαμε χιλιες φορες αυτο....-_-
Ναι,μονο που καταλαθος το thread εχει 3 σελιδες....
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14