Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
(28-09-2008 08:58 PM)Xarhs Wrote: [ -> ]Ναι,μονο που καταλαθος το thread εχει 3 σελιδες....
Πού κολλάει αυτό?
(28-09-2008 09:02 PM)Xara-lampos Wrote: [ -> ]http://i36.tinypic.com/2hyxjxx.jpg νομιζω 10 λεει εκει αλλα δε ξερω που κολλαει αυτο.
Βασικά εξαρτάται από το πόσα ποστς per page έχει βάλει ο καθένας. Εγώ (και μάλλον και ο Χάρης) έχω 50 posts per page και τώρα είμαστε στην 4η για εμένα. Αλλά και πάλι, που κολλάνε όλα αυτά?
Το πιο άσχημο Pokémon είναι το Nosepass. Αντιθέτως, το Probopass ανήκει στα πιο cool Pokémon γιατί έχει το μουστάκι Έλληνα χωριάτη.
@Xara-lampos
Lol,εμενα λεει οτι εχει 4...ο.0;;;
Αλλα και παλι δεν γινεται να εχω κανει 2000 posts μεσα σε 10 σελιδες λεγοντας το ιδιο πραγμα....
Τεσπα,απο internet cafe μπαινω οποτε,κατι θα εχει ο υπολογιστης.xD
End of spam~
Xarhs Wrote:Lol,εμενα λεει οτι εχει 4...ο.0;;;
Αλλα και παλι δεν γινεται να εχω κανει 2000 posts μεσα σε 10 σελιδες λεγοντας το ιδιο πραγμα....
ελεος μεταφορικα το ειπα ρε, δλδ εσυ οταν ειεπς "το εχουμε πει χιλιες φορες αυτο" εννοουσες 1000 ποστς? FAIL.
Ninjomewtwo Wrote:Το πιο άσχημο Pokémon είναι το Nosepass. Αντιθέτως, το Probopass ανήκει στα πιο cool Pokémon γιατί έχει το μουστάκι Έλληνα χωριάτη.
οχι χωριατη ρε,
greek lover xD
Όλοι οι Έλληνες χωριάτες είναι και Greek lovers.
θες να πεις κατι για οσους μενουν σε χωριο?
Ναι. Οτι αν σου ανεβουν στο κρεβατι παει και η γυναικα και το κρεβατι
Λολ.
Ναι εχουνε μια ταση "greek lover" και καλα.Χεχε
to kriketsot(OPWS KAI NA GRAFETE) EINAI APESIO
μα το dunsparce ειναι οτι πιο απαισιο και ελεινο που ειδα!
Για μένα το πιο άσχημο πόκεμον είναι το GOLBAT! Έτοιμος να σου ρουφήξει το αίμα ο διάολος(πιπέρι στο στόμα και επιείκια από τους mods)! Μου θυμίζει τις προπέρσινες διακοπές μου στην Κεφαλονιά όπου με είχαν κατασπαράξει τα κουνούπια! Επίσης μου τη σπάει που στα παιχνίδια λέει A wild Zubat appeared! Μα καλά όλο αυτό θα εμφανίζεται? Παρόλα αυτά δεν λέω ότι το zubat είναι πιο άσχημο γιατί το golbat είναι πιο τροφάντο και ασχημότερο!
για εμενα παιδια το πιο ασχημο ποκεμον ειναι το dunspare....με λιγα λογια ειναι εσχος....και μονο που το σκεφτομαι μοιυ ερχεται ναα.....για λογους υγεινης δεν συνεχιζω]
Εγώ ψηφίζω το Claydoll αν και έχει μυθολογική επιρροή, παρόλαυτα μοιάζει με ένα κεφάλι με μάτια που αιωρείται (γιατί θα μου πείτε τι άλλο μπορεί να μοιάζει).
και μερικές εξελίξεις τις κατέστρεψαν όπως το Electabuzz kai to Magmar που ήταν κουκλιά. Τα κάνανε σαν παραφουσκωμένα σακιά....
Το Ditto ειναι το ποιο ασχημο.
Τελος~
ναι αλλα το ditto μπορει να γινει και το πιο ομορφο. ε, νομιζω ξερουμε ολοι απο εδω γιατι...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14