Legendary Pokémon

Full Version: Ποιο είναι το πιο άσχημο Pokemon?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Shiny Wrote:Το πιο ασχημο ποκεμον ειναι κατα την γνωμη μου το Deoxys.

το Deoxys;Για το Yanma τι εχεις να πεις;
Ασχημο ειναι αλλα,αν δεν θελει να εξοντωθει απο τον Χαραλαμπο,καλυτερα να μην το πει.Toungue
Γιατί το probopass το βρίσκει κανείς όμορφο;; Ένα τριγωνικό πράγμα από πέτρες με ένα μουστάκι-βούρτσα κάτω από τη "μύτη" του. Γενικότερα πιστεύω ότι όσο εξελίσονται τα pokemon η nintendo δημιουργεί όλο και περισσότερα άσχημα πράγματα. Υπάρχουν φυσικά οι εξαιρέσεις όπως το munchlax, lucario, gallade, manaphy, τα οποία βρίσκω πολύ ωραία!
Grovyle_Fan Wrote:Γιατί το probopass το βρίσκει κανείς όμορφο;; Ένα τριγωνικό πράγμα από πέτρες με ένα μουστάκι-βούρτσα κάτω από τη "μύτη" του. Γενικότερα πιστεύω ότι όσο εξελίσονται τα pokemon η nintendo δημιουργεί όλο και περισσότερα άσχημα πράγματα. Υπάρχουν φυσικά οι εξαιρέσεις όπως το munchlax, lucario, gallade, manaphy, τα οποία βρίσκω πολύ ωραία!

το Munchlax το βρήσκω αστείο και απο όμορφα pokémon ξεχασες το Froslass και το probopass σ**** είναι όπος και τα bidof/bibarel
Έθεσα απλώς κάποια παραδείγματα Johan, δεν είπα πoια Pokemon είναι όμορφα. Αν το έκανα αυτό θα έβαζα πρώτο πρώτο το Grovyle. Toungue
Anyway, το Froslass είναι και αυτό πολύ ωραίο!
Που το ειδες το spam αγορι μου?....ο μονος που spamαρει συνεχως εισαι εσυ.
Και για να μην ειμαι εκτος θεματος σαν καποιους αλλους,δεν βρισκω πουθενα την ομορφια πανω στο Frosslass,προτιμω το SnoruntToungueBig Grin.
Johan Wrote:O.k stop spamming now

Θα ήθελα και εγώ να μάθω πού ακριβώς βρίσκεται spam στο ποστ μου (μιας και είσαι ειδικός στο συγκεκριμένο θέμα Toungue)
Στο θέμα μας, ούτε το magnezone μου αρέσει. Από τη μία μου θυμίζει UFO και από την άλλη αυτούς τους δίσκους που βάζουν το φαγητό στα εστιατόρεια.
Και όντως, το snorunt είναι πολύ cool Toungue
Dunsprance
Θα μπορούσες να δικαιολογήσεις για πιο λόγο δε σου αρέσει το dunsparce. Εγώ πάντως το βρίσκω πολύ χαριτωμένο, όπως ακριβώς και το caterpie, για το οποίο δε νομίζω να έχει κανείς αντίρρηση... Toungue
Καλα το κατερπι τρωγετε...Ενα αλλο πολυ ασχημο ποκεμον ειναι το μιλτανκ οπως εχω πει κ αλλη φορα αλλα και το zubat/golbat ειναι ασχημα κ κυριως σπαστικα..
Για τα zubat/golbat θα συμφωνήσω. Κάθε φορά που μπαίνω σε σπηλιά εμφaνίζονται συνέχεια και μου δίνουν στα νεύρα.... Άσε που υπάρχουν και στο pokedex κάθε γενιάς. Eιδικά το zubat είναι κάπως... Τη miltank δεν τη βρίσκω τόσο άσχημη, αλλά εκνευριστική λόγω του Milk drink και heal bell, της αρκετά υψηλής ταχύτητας(παράξενο για αγελάδα) και των καλών defences.
Grovyle_Fan Wrote:Θα μπορούσες να δικαιολογήσεις για πιο λόγο δε σου αρέσει το dunsparce. Εγώ πάντως το βρίσκω πολύ χαριτωμένο, όπως ακριβώς και το caterpie, για το οποίο δε νομίζω να έχει κανείς αντίρρηση... Toungue

στο Dunsprance δεν μ' αρέσει επειδί η μούρη του είναι σ**** και σαν να το έχαι πατήσει φορτηγό και μιάζει περισότερο με Bug type παρά με Normal που είναι (αν θημάμε καλά) και το Caterpie είναι ΓΛΎΚΑ!!!!!!!!! το ομορφότερο Bug Pokémon=Caterpie
Grovyle_Fan Wrote:Για τα zubat/golbat θα συμφωνήσω. Κάθε φορά που μπαίνω σε σπηλιά εμφaνίζονται συνέχεια και μου δίνουν στα νεύρα.... Άσε που υπάρχουν και στο pokedex κάθε γενιάς. Eιδικά το zubat είναι κάπως... Τη miltank δεν τη βρίσκω τόσο άσχημη, αλλά εκνευριστική λόγω του Milk drink και heal bell, της αρκετά υψηλής ταχύτητας(παράξενο για αγελάδα) και των καλών defences.

Oxι σε παρακαλω μην μ το κανεις αυτο.Πες οτι ειναι το πιο σπαστικο κ το πιο ασχημο που υπαρχει.Απο μικρος σιχαινομαι αυτη την ΑΓΕΛΑΔΑ δεν την αντεχω...! Toungue
Από τα πιο σπαστικά είναι σίγουρα, όμως δε νομίζω να τη βρίσκεις πιο άσχημη από τα regis. Ειδικά το regigigas είναι νομίζω ένα από τα πιο άσχημα και παράξενα...
Johan Wrote:το ομορφότερο Bug Pokémon=Caterpie

Vezok78 Wrote:
Shiny Wrote:Το πιο ασχημο ποκεμον ειναι κατα την γνωμη μου το Deoxys.

το Deoxys;Για το Yanma τι εχεις να πεις;

τα ομοργοτερα ποκεμον ειναι το Yanmega και το Yanma (ναι, με κεφαλαια). τα υπολοιπα ειναι ασχημα και οποιος δε συμφωνει να τον παρει ο satan. ντοτ.

α ναι και το πιο ασχημο ποκεμον απο τα ασχημοτερα ποκεμον τελικα δεν ειναι το bidoof, ειναι τα σιαμαια bidoof, αν και αυτα ειναι λιγο πιο σπανια αλλα τσπ.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Reference URL's