Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Συμφωνώ, αυτό το pokemon γενικά δεν μου άρεσε ποτέ
Το βλέπεις και δε σου γεμίζει το μάτι.
Το πιο ασχημο ποκεμον για μενα ειναι το jynx και πανω απ'ολα γελοιο.
Celebi Wrote:Το βλέπεις και δε σου γεμίζει το μάτι.
Αν το πιο ασχημο ποκεμον ηταν αυτο που δε σου γεμιζε το ματι...αντε γεια xD.
Εδω θα συμφωνησω με τον ποκεχαρακα btw, τζινξ φειλς.
Παντως το bidoof δε μου αρεσει επειδη μαλλον το εχω σιχαθει, και πιστευω οτι ειναι το πιο προχειροσχεδιασμενο ποκεμον της τεταρτης γενιας. δατς ολ.
'Οντως το bidoof μου φαινεται σαν ..... και θα συμφωνησω με τον Xaralampo οτι ειναι το πιο προχειροσχεδιασμενο pkm της τεταρτης γενιας
nai ontos to bidoof einai poli asximo kai sou spaei ta neura me to pou to vlepeis. Alla kai to jynx de paei piso. episis to regi4 poia einai ... xalia
kato to TETANCOOL einai to xirotero pokemon einai kai axristo kai ampalo mou tn spai poli to exoun se oles tis genies
Το ποιό άσχημο pokemon είναι κατα τι γνώμη μου το jynx ΧΑΛΙΑ !!!
Ναι ειναι,οπως ειπα και εγω.Επισης,βρισκω ασχημα ολα τα Regis και υπαρχουν κι'αλλα πολλα για μενα->Tentacruel,Masquerain,Slowking,Bidoof,Feraligatr,Tangrowth,(γελοιο θα ελεγα),Lickylicky(παλι γελοιο και ασχημο),Yamna και τα λοιπα.(τα οποια ειναι πολλα αλλα καλυτερα να τα γραψει καποιος αλλος).
Εγώ πιστεύω πως το πιο άσχημο pokemon είναι το groudon
Οχι ρε συ το γκρουντον μια χαρα ποκεμον ειναι...Υπαρχουν αλλα κ αλλα που τα βλεπεις κ σιχαινεσαι την ζωη σου!
Τελικά κατέληξα στο ότι το πιό άσχημο pokemon είναι το darkrai γιατί εκτός απ'την εμφάνιση του έχει και πολύ ύπουλες επιθέσεις
Βασικά το Registeel 'είναι απο' μέταλλο. Το Regigigas είναι απλά Normal. Μάλλον το Registeel θα εννοείς. Αλλά διαφωνώ! Είναι ένα απο τα αγαπημένα μου Pokemon και ήταν το πρώτο μου favourite Pokemon στις R/S/E.
Χμμ.... Αν κοιταξεται τη λεξη ασχημος στο Μπαμπινιωτη θα δειτε και το Kricketune απο διπλα
Το πιο ασχημο ποκεμον ειναι κατα την γνωμη μου το Deoxys.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14