Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Ναι με κινηση ομως.
Ας πουμε ο Pichachu για παραδειγμα οταν κανει ηλεκτροσοκ ειναι σαν να σφυγκεται για να χεσει.Και ειναι fail.
Ενώ στην Normal φαση ειναι(καπως) καλυτερος θα ελεγα.
Το Ditto και σκετο ειναι μια γλιτσα.
Το Rotom είναι το πιο άσχημο γιατί έχει κάτι μορφες: ανεμιστήρας, μηχανή για γκαζόν, ντουλάπι...
Και χωρίς τις μορφές του είναι σαν κλόουν, αίσχος, απαίσιο...
εγω πιστεβω πως το πιο ασχημο ειναι το probopass και piloswine ιου ουτε να τα βλεπω...επεισις regis drowzee hypno dunsparce brozonge και heatran δεν μου αρεσουν καθολου.
Σχεδον ολα τη 4ης γενιας ειναι αισχος.
Ακομα το dunspace,regis kai sunflora ειναι αηδιες
Το bibarel, αυτος ο χοντρος, αργοκινιτος, αργοστροφος, αχριστος, μικροποδαρος, τραγικος, αθλιος καστορας που καθεται και κανει μονο για super hang.
Αυτο το Bronzong μου θυμιζει αναποδογυρισμενο κουβα που αιωρειται.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι υπαρχει.
Edit:Προφανώς για να μπεί στην ομάδα μου (δε μιλάω για αυτή που θα έχω σπο πρωτάθλημα)
χαχα παιδια οση ωρα καθομουν και διαβαζα τα ποστ ειχα ξεκαρδιστει στα γελια τελοσπα στο θεμα μας οταν βλεπω drowzee εκνευριζομαι
to asximotero pokemon einai to...
bidoof i opos allios legete
Thewrw pragmatatika korufh sthn asxhmia ta: Golbat, Seviper kai Drowzee...Yparxei ka kati amfilegomeno pou afora to Shiftry, alla to Shiftry einai yperoxa asxhmo...x)
RE PAIDIA TO PROBOPAS EINAI SAN AXIRISTOS KOUBAS POU EWREITAI
emena mou tin spaei to smucham,ine san mikrovio den adexo na to vlepo,episis mou tin spaei kai to magikarp ine san apotiximenos mpakaliaros
εγω σιχαινομ αι το Magikarp γιαιτ ειναι παντου και το εχω βαρεθει.....και γενικα ολα τα χοντρα ποκεμον εκτως απο το Snorlax family
Πρέπει να πω ότι ούτε το Gabite, ούτε το Bagon και το Shelgon δεν μου ερέσουν. Το Turtwig και το Monferno είναι και αυτά λίγο άσχημα. Επίσης, το Giratina και στις δύο μορφές δεν είναι πολύ όμορφο. Το Jynx μου τη σπάει πολύ, ειδικά όταν το βάζω και πολεμάει φαίνεται από πισω σαν μακαρονάδα με χέρια. Το Roselia δε μου αρέσει καθόλου.
Πιστεύω πως τα πιο άσχημα pokemon είναι το Rotom, το Pachirisu και το Sceptile.
το ασχημότερο νομίζω ότι είναι το Jynx
Γιατι ολοι σας λετε το regi-trio?Εγω λεω το muk.Μιαζει σαν μια μωβ γλιτσα με ριγες!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14