Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
kitaxte gia mena ta poio asxima(se fatsa)pokemon pou exw dei einai polla alla afto pou mou ekane entiposi stin diamond/pearl einai to bidoof
XD
staraptoras,θα επρεπε να ξερεις οτι τα greeklish απαγορευονται σ'αυτο το forum....sorry για το spamαρισμα αλλα ειναι κανονας.
#s...pid=4#pid4
Κοιτα κατω-κατω.Πισω στο θεμα μας....
ποιό άσχημό pokémon=Dunsprance
Εγώ πιστεύω πως αν εκείνες οι μαύρες μορφές Pokemon είναι 100% πραγματικά και όχι fake, τότε είναι τα πιο άσχημα Pokemon· πιο άσχημα και από το Bidoof και Probopass.
fr3 δεν τα έχουμε δει ακόμα για να ξέρουμε οπότε εγώ στο συνιθισμένο
Συμφωνω fr3...Σαν κακοσχεδιασμενα ρομποτακια ειναι,παντα κατα τη γνωμη μου.Σε καποιον αλλο μπορει να το υ αρεσουν...
Johan Wrote:Dunsprance
Johan Wrote:ποιό άσχημό pokémon=Dunsprance
Kόψε το spam Johan!!!! Μην προσπαθείς να αυξήσεις τα posts σου γράφοντας το ίδιο πράγμα!! Μία φορά αρκεί για να καταλάβουμε ότι δε σου αρέσει το dunsparce.
Αnyway, ούτε εμένα μου αρέσουν αυτά τα νέα πόκεμον. Όσο πάνε και χάνουν την έμπνευσή τους οι σχεδιαστές pokemon...
Εμένα μου αρέσουν περισσότερο απο τον Deoxys
Deoxys & forms=1o ποιό άσχημα Pokémon + το άλλο
Eδώ έχεις δίκιο. Το deoxys είναι κάπως παράξενο, ίσως και άσχημο (εξωγήινο πόκεμον δεν είναι εξάλλου;;; ),δε νομίζω όμως να μην βρίσκετε το γεγονός ότι αλλάζει μορφές φοβερό;; Η εμφάνισή του όμως ξαναλέω δε με ενθουσιάζει και τόσο. Και btw, dunsparce for life!!!
To Banete ειναι κατα τη γνωμη μου χαλια!!!
χαλια ειναι το γκαρτσομπ που εχεις για αβαταρ, ακους εκει. xD
Γενικα ολα τα ποκεμον τις τεταρτης γενιας εκτος απο καμια 15αρια ειναι μαπα
Μεχρι την τριτη γενια υπηρχε μια ''αυθεντικοτητα'' οσον αφορα την εμφανιση των pokemon,αν και της δευτερης τα pokemon ητανε ακομα καλυτερα.Στην τεταρτη χαλασαν πολυ τα πραγματα....
Ναι ρε.τρωγονται βεβαια αλλα δεν τιθεται συγκριση με τα παλια...
Σαν τα ποκεμον της 2ης γενιας δεν θα ξαναβγουνε...τελος~ χΔ
Δεv σας κατάλαβα δηλαδή! Δηλαδή λέτε μπροστά μου ότι τα Pokémon της 5ης γενιάς είναι άσχημα; Δηλαδή θεωρείτε ότι το Weavile είναι άσχημο και μη αυθεντικό; Ε λοιπόν, with my almighty authority I command you to duel me!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14