Sapphire έχω και Alpha Sapphire θα πάρω.
(Φέτος ολοκλήρωσα το pokedex όλο στην sapphire, δεν είναι τυχαίο
)
Πραγματικά, ήταν ένα πολύ ευχάριστο νέο σήμερα! Εγώ είχα την Emerald, οπότε είμαι ανάμεσα στις Alpha Sapphire και Omega Ruby, λίγο πρίν την αγορά θα το αποφασίσω. Λοιπόν guys, μέχρι τον Νοέμβριο... καλή υπομονή!!!
Λοιπόν, δέχομαι donations για να πάρω 3DS.
I will donate my friend! Όπως είπα και σε άλλο thread, η Sapphire ήταν η πρώτη κασέτα που πήρα με δικά μου χρήματα και επίσης η τρίτη γενιά ήταν αυτή που με εισήγαγε στο ανταγωνιστικό παιχνίδι. Επίσης επι τρίτης γενιάς γνώρισα τους Arty2, Eraleas, Whiteyoshi, NM2 και Billaros, τους πρώτους μου Pokemon Friends. Αν και δεν τη θεωρώ την καλύτερη γενιά, έχει αρκετή συναισθηματική σημασία για μένα και ανυπομονώ να δω τη δουλειά που θα έχει γίνει στα Remakes.
Για μένα θα είναι Alpha Sapphire με Mudkip συνεχίζοντας την παράδοση του Water Starter και της "μπλε κασέτας"
Τελικα για remake προκειται και οχι για μια νεα ιστορια οπως ηλπιζα
Grimm ωραιο το ποστερ
Πάντα είναι βασικά ριμέικ και στη συνέχεια προσθέτουν μια μικρή έξτρα ιστορία ή νέες περιοχές. Το πόσο θα προσθέσουν τώρα θα το δούμε όταν βγουν.
Εμένα δε με πειράζει το ότι είναι full-remakes και όπως είπε ο Blue, πάντα κάτι προσθέτουν.
Εγώ προτιμούσα remakes.
Επίσης grim, δεν θυμάμαι κάποιο cartridge άλλου χρώματος σε 3DS/DS.
Ναι το ξέρω, peke. Αλλά δεν είναι κακό να ελπίζουμε
Στο DS η Black ήταν μαύρη και όχι το συνηθισμένο γκρι.
(08-05-2014 01:48 PM)tzanakos Wrote: [ -> ]Στο DS η Black ήταν μαύρη και όχι το συνηθισμένο γκρι.
Σωστό αλλά παρέμενε σχεδόν όμοια. Κάτι τέτοιο όμως...
http://puu.sh/8DQoi.jpg
(08-05-2014 01:48 PM)tzanakos Wrote: [ -> ]Στο DS η Black ήταν μαύρη και όχι το συνηθισμένο γκρι.
Λόγω διαφορετικού είδους κασέτας.Είχε και infrared.
Εχει δικιο ο hachi. Το προσεξα και εγω
(08-05-2014 04:09 PM)Mister 94 Wrote: [ -> ]Εχει δικιο ο hachi. Το προσεξα και εγω
Ως ιδιοκτήτης White,έχω να πω επίσης ότι δεν ήταν άσπρη η κασέτα.
Επίσης,οι HG/SS είχαν infrared για το Pokeτέτοιο.
Εγώ πάλι αν δεν δω version exclusives,κτλ,δεν αποφασίζω για τίποτα άλλο εκτός απ'το starter.