Legendary Pokémon

Full Version: Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Ναι. Εχεις δικιο. Μετα σκεφτηκα οτι εσυ που δεν εισαι μελος δεν θα παρεις τον κωδικο. Απλα ειδα οτι στις σκανδιναβικες χωρες μοιραστηκε απο την σελιδα της nintendo και ειπα οτι μπορει να γινει κατι τετοιο και εδω
Εμένα μου κάνει εντύπωση το ότι εξαφανίστηκε η δημοσίευση για του event του Gengar από το site της Nintendo αλλά το link λειτουργεί σωστα.

Στο θέμα τώρα του demo. Θα έχουμε τη δυνατότητα να μεταφέρουμε και έτοιμο starter με mega stone, εκτός από αυτό που θα πάρουμε στην κανονική έκδοση Big Grin
@KH ποιος σου είπε πως ξεκινάς με starter pokemon στο demo; Toungue
Στην Mosdeep ξεκινάς με steelix/glalie.
Τσέκαρα playthrough Big Grin το glalie το πιάνεις μετά σε μια σπηλιά
Ok, τότε λάθος δικό μου.
Μεταφέρεις μόνο το Glalie, τα starters δεν μεταφέρονται. Για εμάς δηλαδή στην Ευρώπη, Glalie + κάποια items.
(15-10-2014 04:29 PM)dinokon Wrote: [ -> ]Μεταφέρεις μόνο το Glalie, τα starters δεν μεταφέρονται. Για εμάς δηλαδή στην Ευρώπη, Glalie + κάποια items.

Nooooooooooooooooooooooooooooo! Sad
Ει παιδια. Το σερεμπι λεει οτι σε αυτην την εικονα υπαρχει ενα easter egg αλλα δεν το καταλαβα

[Image: 2dj6r6d.jpg]
@Mr.94
Με το Floette του ΑΖ είναι.
[Image: 5hRD9Qk.jpgp]
Βρηκα ηδη σε ποιο σημειο θα φτιαξω την μυστικη μου βαση στην AS Smile

οταν ερθει η ωρα θα ανοιξω και ενα ελληνικο theard προοδου στις ORAS
Φτάσαμε μια μέρα πριν την κυκλοφορία τους! Διάβασα στο serebii ότι θα γίνει και άλλο update αρχές Δεκέμβρη γιατί σε ορισμένους κολλάνε οι τίτλοι τέλους (μετά το PokeLeague).

Ερώτηση λίγο off-topic: έχει παραγγείλει κανείς από τη nortec? Και αν ναι, στο ιστορικό της παραγγελίας σας γράφει ακόμα επεξεργασία?
Ναι, έχω παραγγείλει από Nortec και επίσης έχω κάνει επιβεβαίωση, αλλά μου γράφει ακόμα άνοιγμα στη κατάσταση...

Giorgans

Δυνατά remakes όπως και τα προηγούμενα.Aξιζουν σε μεγαλο βαθμό.Μοναδικό αλλα σημαντικό μειονέκτημα για μένα η ελλειψη battle frontier στις κασέτες, αν και υπάρχουν φήμες για μελλοντικό DLC
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's