(09-05-2014 12:54 AM)Grim Ripper Wrote: [ -> ]For the secret bases i would like to not only be with street pass but with trades/friend lists too, but since that counters street pass then it would be a one time only in with the trade/friend list but the person's team could be updated via street pass.
Κατι τετοιο γινοταν νομιζω και στις original Ruby and Sapphire. Θυμαμαι ειχα στο παιχνιδι οχι μονο την μυστικη βαση του φιλου μου αλλα και τους δικους του φιλους. Τωρα με το StreetPass θα μπορεις πιο ευκολα φανταζομαι να μοιραζεις την μυστικη σου βαση
ωω ρε φίλε τι έχει να γίνει
πολύ ευχάριστα νέα , θα προτιμούσα μία DELTA EMERALD λόγω θεού Rayquaza στο εξώφυλλο και για άλλους ευνόητους λόγους , μα απ'την άλλη Alpha Saphire ftw επίσης , i aint mad! Ήταν πριν 7 χρόνια που έλιωνα την Saphire για πρώτη φορά...τι υπέροχο συναίσθημα , οπότε ανυπομωνώ για τα ανανεομένα γραφικά και λίιγο βελτιωμένο στόρυ(πιστό φυσικά στο origjnal , απλά you get my point , πράγματα after game κτλπ , λογικά θα δούμε battle frontier a la emerald πχ)
meanwhile το hype αυξάνεται κατακόρυφα
Αυτο ηταν ολο κι ολο το sneak peek; οκ νταξει... δεν μου εκανε εντυπωση τιποτα
Σιγά τα
ΩΑ
Η κίνηση από τη Nintendo που οι περισσότεροι νομίζω περιμέναμε.
(Ίσως βέβαια μερικοί περίμεναν Χ2Υ2 ή απλά Ζ)
Υποθέτω και ελπίζω ότι θα υπάρχουν
move tutors
(δε λέει να παίζω ακόμα την emerald κάθε φορά που θέλω ένα pokemon με counter)
και επίσης το θεϊκό
battle frontier.
Επίσης μια επαναφορά των contests θα ήταν ιδαίτερα ευπρόσδεκτη.
Τα Musical των BWB2W2 ήταν άκρως απογοητευτικά, ενώ στις ΧΥ δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο.
ΥΓ:Χμμ...
κοιτάζω
"
Ω"(ωμέγα) και "
Α"(άλφα),
κοιτάζω
epic new adventure...
μπας και σκοπεύουν για post-story να βάλουν τον τρωικό πόλεμο;
Παιδιά εσείς ποια θα πάρετε και γιατί?Εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα.
Btw,πού μπορώ να βρω τα exclusives των R/S?Αφού μάλλον μέχρι Gen3 τα ίδια θα είναι.
Και CoroCoro και Pokemon Get TV δεν έδειξαν τίποτα. :< Δεν περίμενα να έχουν κάτι αναλυτικό αλλά τουλάχιστον καμία εικόνα της Littleroot ή καμία μάχη. Ακόμα και όποιος δεν περίμενε απολύτως τίποτα απογοητεύτηκε.
Επόμενη στάση E3 2014.
Πέφτει και στο CoroCoro Ιουλίου οπότε κάτι θα έχει...
Πραγματικά ανυπομονώ για αυτές τις κασέτες! Χάρηκα πολύ όταν το μαθα! Προτιμώ την ιδέα του remake μαζί με καινούργια στοιχεία, νομίζω θα χει πολύ ενδιαφέρον γτ το Hoenn είναι γαμάτη περιοχή-ιστορία ούτως ή άλλως! Σίγουρα θα έχει κ στοιχεία της emerald...
Άσχετο, για όσους δεν έχετε 3ds, επδ κι εγώ δυσκολευόμουν με την τιμή, πήρα τλκ 2ds (ούτως ή άλλως με κουράζει το 3D) και πραγματικά άξιζε! Και ήταν και κανά 50άρι ευρώ φθηνότερο!
http://www.skroutz.gr/c/108/game_console...ntendo+2ds
Χατσι αυτο το αντεγραψα απο σενα
Παντως Grim εγω νομιζω οτι ηταν απαραιτητο ενα redesign. Αλλο 2003 αλλο 2014
(07-06-2014 09:09 PM)Mister 94 Wrote: [ -> ]Χατσι αυτο το αντεγραψα απο σενα
Παντως Grim εγω νομιζω οτι ηταν απαραιτητο ενα redesign. Αλλο 2003 αλλο 2014
BAN! (jk!
)
Σύμφωνα με τον Peke,ίσως έχουν αλλάξει οι χαρακτήρες λόγω customisation.
Τέσπα,με τις X/Y τι θα γίνει? Πώς θα τις κάνουν συμβατές?
Αυτο που ηθελα να πω πριν ειναι οτι ηταν αλλες εποχες τοτε
Τι εννοεις με την συμβατοτητα; τα Mega Septille/Swampert/Diancie λογικα θα παιρνουμε τις Mega stones στα OR/AS και θα τα στελνουμε με trade στις X/Y