Legendary Pokémon

Full Version: Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
(07-06-2014 09:48 PM)Mister 94 Wrote: [ -> ]Αυτο που ηθελα να πω πριν ειναι οτι ηταν αλλες εποχες τοτε

Τι εννοεις με την συμβατοτητα; τα Mega Septille/Swampert/Diancie λογικα θα παιρνουμε τις Mega stones στα OR/AS και θα τα στελνουμε με trade στις X/Y

Ναι,αλλά δεν υπάρχει Mega Sceptile/Swampert/Diancie/Kyogre/Groudon στις X/Y Toungue
Αν υπήρχε,οι hackers θα το είχαν ανακαλύψει. Toungue
Λογικά θα βγει κάποιο update για τα παιχνίδια.Αν όχι δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να σκεφτούν τα φρικιά.
Πολυ βολικο παντως. Με τα updates ξεφορτωνεσαι τους hackers
Ναι πιστεύω πως είναι "καθαρή" αυτή η γενιά και ελπίζω να παραμείνει.
Παντως εμενα μου αρεσε το Design του Mega Sceptile. Προτιμω την ουρα που του δωσανε απο αυτην που εχει σε νορμαλ μορφη
Προσεξα στα Pre-release Screenshots των Alpha Saphire και Omega ruby, οτι οι σκιες των χαρακτηρων δεν λοξεουν, οπως γινονταν στις X-Y αναλογα με τα σταδια της μερας, πιθανον να μην υπαρχει Day-Night cycle, τουλαχιστον σαν aesthetic change.
Ας κάνουν κανένα αστείο και ας βγάλουν πάλι features... Ήδη το ότι δεν έχουν πει κάτι για το customisation είναι ανησυχητικό. Αν αφαιρέσουν και την μέρα-νύχτα... Sad
Τωρα που επιβεβαιωθηκαν επισημα οι μυστικες βασεις εχω να πω οτι βρηκα τροπο να σας προκαλεσω ολους σας σε μαχη. Διαβασα οτι θα μπορεις να φτιαξζις το δικο σου Gym σε αυτες τις βασεις
Βασικά φτιάχνεις την βάση σου ΣΑΝ να είναι Gym Toungue
serebii Wrote:Another feature included is the
ability to set Battle Rules. This
allows for you to turn your
Secret Base into a small Gym
with yourself as the Gym Leader.
The full extent of these rules are
not currently known, but they
include being able to set the
battle type such as Single Battle
or Double Battle.
We'll bring more details as they
come

Ειπες κατι Grim;
Ναι ρε παιδί μου δεν αντιλέγω αλλά αν όντως το κάνεις Gym τότε το game πρέπει να βάζει έναν εικονικό εαυτό σου στην περίπτωση που δεν είσαι online ή δεν είσαι στην βάση και δεν θες να κάνεις εσύ μάχη, είναι κάπως περίεργο το όλο Gym θέμα, άλλο το να είναι όντως Gym και άλλο να το κάνεις να φαίνεται σαν Gym και όποτε θες να κάνεις μάχες εκεί με φίλους.

Επεξεργασία:
Κοίτα να δεις όντως υπάρχει εικονικός (κάπως) εαυτός σου για να γίνονται μάχες. http://www.serebii.net/omegarubyalphasap...ases.shtml
Το secret pals διαβάστε.
Το ξερω. Αυτο γινοταν μεχρι τωρα, σε ολα τα παιχνιδια. Μεχρι την πεμπτη γενια το καταλαβαινα αυτο αλλα τωρα στην εκτη με το customization ηλπιζα να αλλαξει αυτο αλλα δεν...

Εγω νομιζα οτι λες για τα διακοσμητικα στις μυστικες βασεις Toungue

Αναρρωτιεμαι αν το μενου στο PSS θα μεινει ιδιο.
Αυτό που λες πως γινόταν μέχρι τώρα σε όλα τα παιχνίδια δεν καταλαβαίνω τι εννοείς μιας και οι secret bases ήταν μόνο σε RSE, το ξέρω πως υπήρχε εικονικός εαυτός σου μόνο που τότε δεν είχαμε μέσω internet να κάνουμε trades/battles οπότε κάπως λογικό να σου έβαζε εικονικό χαρακτήρα του άλλου.
εννοουσα την τεταρτη και πεμπτη γενια... στο wifi club και στο join avenue... ειναι λογικο που υπαρχουν εικονικοι εαυτοι, γιατι δεν γινεται να υπαρχουν δυο ιδιοι Lucas ή Ethan και παει λεγωντας στο ιδιο δωματιο... απλα τωρα με το customization ηλπιζα να αλλαξει αυτο
Εγώ δεν εννοούσα αυτό το πράγμα αλλά δεν πειράζει άστο.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's