Αν το σκεφτεις ειναι τραγικο που εγω σου λεω για τεταρτη και πεμπτη γενια και εσυ εχεις στον νου σου την τριτη γενια
Καταλαβα τι σκεφτοσουν οταν το εγραφες, αλλα το join avenue και το wifi club δεν διαφερουν και πολυ σε αυτο το θεμα νομιζω
Δεν είχα ποτέ μου 4η και 5η γενιά οπότε δεν έχω ιδέα πως είναι (και όχι ούτε σε video το έχω δει)
σοβαρα τωρα; ετσι βρηκαν να κανουν το Slowbro Mega; γελοιο ειναι
Το Αudino παλι την χρειαζοταν την αλλαγη σε fairy type... απορω που δεν του αλλαξανε απο την αρχη τον τυπο σε fairy type...
Εχουμε και το πρωτο Mega πεμπτης γενιας λοιπον
πολλα Mega δεν μαζευτηκαν; καλα ειμασταν με τα λιγα
λοοοοοοοολ , έχω κλάψει με Audino , από όλα της gen V αυτό βρήκαν να κάνουν mega;
Και το μέγα Σλόουμπρο , είναι γελοίο επίσης...
Απ'την άλλη Mega Salamence , Megagross (Mega Metagross) >>>>>
Τα νέα για τις βάσεις είναι καλά , για να δούμε τι θα δούμε
Εμένα προσωπικά μου αρέσουν τα mega Audino και Slowbro. Για να είμαι ειλικρινείς δεν το περίμενα, αλλά ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, μου φαίνονται πολύ cute!
Βαρεθηκα να περιμενω ποτε θα αρχισουν οι προπαραγγελιες... λογικα οπου ναναι θα ξεκινησουν στην νιντεντο τωρα που μαθαμε και τα δωρα
Να προπαραγγειλω την OR ώστε να πάρω σίγουρα 3DS το '15;
* fr3quency runs
Το σίγουρο ειναι, οτι θα προπαραγγέιλω την AS. Περιμένω πως και πως τις συλλεκτίκες φιγούρες. Για να πω την αμαρτία μου, παρόλο που έχω 3DS XL, σκέφτομαι να πάρω το 2015 και το NEW 3DS XL.
Εμενα παλι απο τα δωρα των προπαραγγελιων μου αρεσε το steelbook
Το ORAS demo θα διανεμηθεί σε πολλές χώρες, λέτε να το πάρουμε κι εμείς; Αν δεν διανεμηθεί κάπως στην Ελλάδα σκέφτεται κανείς σας κάποια εναλλακτική;
(06-10-2014 05:13 PM)dinokon Wrote: [ -> ]Το ORAS demo θα διανεμηθεί σε πολλές χώρες, λέτε να το πάρουμε κι εμείς; Αν δεν διανεμηθεί κάπως στην Ελλάδα σκέφτεται κανείς σας κάποια εναλλακτική;
Εγώ έχω γίνει μέλος του Nintendo Official UK Store και ελπίζω να λάβω κωδικό
Στο μεταξυ παιδια εχουν αρχισει οι προπαραγγελιες για τα παιχνινια. Επιτελους
Για την σελιδα της nortec λεω
Αχ ναι τωρα το προσεξα αυτο. Πηγα κατευθειαν να κανω την παραγγελια και δεν διαβασα τα υπολοιπα για το demo και τα events