Legendary Pokémon

Full Version: Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Τέλεια! Κι είχα νευριάσει γιατί τους έπαιρνα ένα σωρό τηλέφωνα στη Νόρτεκ και μου έλεγαν όλο ότι δεν ήξεραν, είχα χάσει λίγο την ελπίδα. Σήμερα μου είπαν να έχω το νου μου στη σελίδα και τσακ, ανακοινωσάρα, τέλεια!
Dinokon, γτ τους παίρνεις τηλ δεν μπορώ να καταλάβω, θα έβγαζαν ανακοίνωση όταν ήξεραν κ οι ίδιοι. Πιστεύω έχουν κ άλλες δουλειές πέρα από το να κάνουν event για τα pokemon.
Η αληθεια ειναι οτι ηθελα να στο πω και εγω. Συμφωνω με τον Grimm
Δε νιώθω άσχημα που πήρα τηλέφωνο στην τηλεφωνική υποστήριξη μιας εταιρίας, σιγά μην τους ενόχλησα κιόλας
1ον μία δουλειά της ως αντιπρόσωπος της Nintendo είναι να διαχειρίζεται και τα events των Pokemon, είναι οι πλέον αρμόδιοι για οποιαδήποτε απορία σχετικά με αυτά.
2ον αν θέλουμε κάτι γενικά ως κοινότητα είναι θεμιτό να δείχνουμε ότι το θέλουμε, αλλιώς μπορεί να μην το πάρουμε, όπως τόσα και τόσα άλλα events
Εσείς μην τους πάρετε τηλέφωνο παρά μόνο για κάτι πολύ σοβαρό, κι εγώ θα παίρνω τηλεφωνάκι όποτε έχω μια αναπάντητη απορία για τα προϊόντα της Nintendo στην Ελλάδα :Ρ
Αν σου έλεγαν " Όχι δεν θα τα φέρουμε τα events/demo" τί θα έκανες; Απλά θα έψαχνες να βρεις τα event/demo codes μέσω γνωστών στο εξωτερικό ή μέσω internet πράγμα που θα μπορείς να το κάνεις και τώρα.
Το καλύτερο θα ήταν να έψαχνες άτομα από EU όπου ξέρεις πως θα πάρουν τους κωδικούς αλλά θα κοίταζες και για εδώ Ελλάδα αν ανακοινώσουν κάτι (πράγμα που έγινε).

Edit: Δεν είπα ποτέ πως έπρεπε να νοιώσεις άσχημα επειδή τους πήρες τηλ και λυπάμαι αν αυτό κατάλαβες από το post μου.

Edit 2: Θα προτιμούσα να μας έβαζαν sτο club nintendo ή να υποστήριζαν την Ελληνική γλώσσα στο πληκτρολόγιο του 3ds/wii u (για το wii u το είχα δει κάπου και δεν γνωρίζω αν μπήκε η τελικά) παρά να έχουμε events (τα οποία μπορείς να τα πάρεις και μέσω trades). Γενικά είμαι σίγουρος πολλοί nintendo fans θα τα προτιμούσαν αυτά από τα events.
Εγώ θα ήθελα η Pokemon Company να υποστήριζε επίσημα τουρνουά στην Ελλάδα και να είχα τη δυνατότητα να κάνω το Professor τεστ που έχουν στο site, γενικά πολλά θα ήταν ωραία να γίνονταν.

Τώρα πίσω στο θέμα, έχει ανακοινωθεί ότι στο demo θα φανερωθεί ένα νέο mega evolution. Υπάρχει κάποιο που θα θέλατε να δείτε;
Εγώ σίγουρα θα ήθελα να δω το Mega-Exploud, αλλά και Mega-Flygon, το πρώτο για competitive λόγους, το δεύτερο για συναισθηματικούς κυρίως.
Παίζεις Pokemon TCG;
Και εγώ θα ήθελα να είχαμε OP (Organized Play) για το tcg κυριότερα.

Mega-Mightyena θα ήθελα να δω.
Παίζω VGC, αλλά ευχαρίστως θα ξεκινούσα TCG με την προοπτική ενός τουρνουά.

Ωραίο το Mega-Mightyena, ίσως και version exclusive με counterpart το Linoone;
TCG τουρνουά πάντως γίνονται (έστω και unofficial) Toungue
Θα σου πρότεινα όμως να ξεκίναγες μόνο στο Pokemon TCG Online για αρχή, ειδικά άμα έχεις prepaid card-paypal οπότε μπορείς να παίρνεις κάποιους κωδικούς ώστε να τους χρησιμοποιείς για να φτιάχνεις deck.

Επειδή είμαστε off-topic πλέον ας το συνεχίσουμε στο thread για το tcg εάν ενδιαφέρεσαι.
#t...ge-12.html
Εγώ θα ήθελα να δω Mega Milotic αλλά δεν νομίζω να του δώσουν σημασία Toungue

Ανυπομονώ να ενημερώσουν για το demo περισσότερα!
Για το demo ειδα οτι στις σκανδιναβικες χωρες μοιρασαν τους κωδικους απο την σελιδα της Nintendo ελπιζω το ιδιο να γινει και με μας

Το serebii παντως εγραψε για την Ελλαδα. Και μονο που αναφεραν το ονομα μας, εγω ειμαι ευχαριστημενος

[Image: znrl0h.jpg]
Ει παιδια... διαβασα στο serebii οτι δεν θα γινει update στις X and Y, για να προστεθουν τα νεα Mega Pokemon
Αφού θέλουν να πουλήσουν φρέσκο πράμα... τις Χ/Υ θα κοιτάξουν;

Έφτασε η Τετάρτη και ακόμα λέξη δεν έχουν πει για τα demo... -.-
Λογικα με mail θα στειλουν τους κωδικους σε οσους εχουν κανει την παραγγελια.
(15-10-2014 12:45 AM)Mister 94 Wrote: [ -> ]Λογικα με mail θα στειλουν τους κωδικους σε οσους εχουν κανει την παραγγελια.

Μέγα λάθος αν γίνει έτσι (που μάλλον δεν θα γίνει), όσοι δεν έκαναν την προ-παραγγελία μέσω Nortec στο πηγάδι κατούρησαν;
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's