Legendary Pokémon

Full Version: Το Pokemon που χρησιμοποιείτε περισσότερο.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
το ποκεμον που εχω παντα μαζι μου ειναι η Serafina to Luxray και η Star το Staraptor
τρελαινομαι για Electivire,παντα σε εξαδα...υστερα κανα Garchomp,αναλογα και κλασσικα...
παντα ενα zapdos και ενα swampert
swampert lvl 100
56 Lvl. Steelix and 70Lvl. Palkia.
Steelix and Palkia πρωσοπικα θα σ λεγα να βαλεις καποια αλλα
1 παλκια uber
2 steelix it"s not very good αλλαξε ποκεμον
η εκτος αμα σ αρεσουν πολυ
Κοιτα, εγω απλα τα χρησιμοποιω για να τους ανεβασω το Level. Τα χρησιμοποιω πρωτα γιατι εχουν το χαμηλοτερο Level στο party μου. Εχω αυτην την τακτικη ωστε να ειναι ομοιομορφα τα levels των pokemons. Μια φορα εκανα το λαθος στην Emmerald και εβαλα το δυνατοτερο πρωτο και κατεληξα με Rayquaza Level 75 (περιπου) και Treeko (δεν του αλλαζα μορφη για να το μεταναστευσω στην Pearl μου) Level 45! Τεραστια διαφορα! xD
Steelix with Rock Polish can be surprisingly good in the UU tier! Wink
Και αν του αρέσει, ποιοι είμαστε εμείς που θα του αλλάξουμε τη γνώμη? Big Grin
μια αποψη μου βασικα του ειπα
και μια επιθεση δεν κανει ΤΟ ποκεμον αλλα ολο γενικα πανω σε αυτο
εμένα με βολεύει πολύ το λουκάριο μου(αν και δεν είναι εβ.τραιν.) το χρειάζομαι όμως γιατι έχει επιθέσεις 3 διαφορετικών τύπων και έτσι είναι αρκετα χρήσιμο.
Το Togekiss μου
Το Scizor μου
Το Jolteon μου
Αυτά και άλλα που δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή Toungue!
το mewtwo χρησιμοποιω περισσοτερο
εγω εχω παντα μαζι μου ενα σταραπτορ και ενα ντεοξις
To Alakazam μου.Παίζω Pearl και είναι o η "leader" της ομάδας,παρόλο που είναι στο lv. 54 και ο Infernape στο 69.
(14-02-2010 03:54 PM)staraptor Wrote: [ -> ]εγω εχω παντα μαζι μου ενα σταραπτορ και ενα ντεοξις

where do you find this deoxys?i am really interested in deoxys.

αλσο για να είμαι on-topic: πάντα μα πάντα χρησιμοποιώ το surf pikachu από το pbr. όμως το αφήνω αργότερα κάπου στα 50lvl.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Reference URL's